Gabi79 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Tekst już skleciłam, proszę o poprawki i sugestie oraz o wymyślenie tytułu. Schronisko, wiele psiaków czekających na cud, na to by ktoś je zauważył, zabrał do domu, pokochał. Wśród tych wszystkich biedaków był ...... Zaniedbany, smutny, skołtuniony i brudny. Pewnego dnia los się do niego uśmiechnął, opuścił schronisko i zamieszkał w domowym hoteliku dla psów. Po kąpieli i wizycie u fryzjera przeszedł metamorfozę. Czy to naprawdę ten sam pies??? Tak, ten sam, wykąpany, ostrzyżony i co najważniejsze cieszący się życiem!!! Jest młody ma około ... , kocha ludzi, jest posłuszny i grzeczny. Dobrze dogaduje się z innymi psami, akceptuje koty. W domu zachowuje czystość, grzecznie zostaje sam. Jest zdrowy, zaszczepiony, wykastrowany. Do szczęścia brakuje mu tylko ukochanych ludzi, takich już na zawsze, na długie, długie lata. Ludzi odpowiedzialnych, którym się nie znudzi i którzy go nie porzucą. Przed adopcją obowiązuje wizyta wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej, wyłącznie w trosce o dobro .... Quote
Anula Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Nio,sznaucerkiem teraz pełną gębunią jest.Śliczny jest i pięknie pozuje do zdjęć. Haniu,jeszcze nie spytałam się jaki jest koszt transportu Twojego? Quote
Tola Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Piękny! Z taką urodą i przyjaznym charakterem szybko znajdzie nowy dom :) Quote
szafirka Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Od nas Sznupciu ma nocną taksówkę gratis. Wg książeczki ma 3 lata. Zaraz po wyjściu Sznupcia ze schroniska Tola zaprowadziła go pod prysznic, więc nie trzeba było kąpać po raz kolejny. Dam mu kropelki jutro. Fryzjer kosztował 50 zł. Fakturę dostanę za kilka dni, to wrzucę. Grzecznie zostaje sam i utrzymuje czystość w domu. Quote
Martika&Aischa Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 cudny chłopak :) :) :) oj będą domki się biły :) oj będą :) Quote
Bogusik Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Tekst już skleciłam, proszę o poprawki i sugestie oraz o wymyślenie tytułu. Schronisko, wiele psiaków czekających na cud, na to by ktoś je zauważył, zabrał do domu, pokochał. Wśród tych wszystkich biedaków był ...... Zaniedbany, smutny, skołtuniony i brudny. Pewnego dnia los się do niego uśmiechnął, opuścił schronisko i zamieszkał w domowym hoteliku dla psów. Po kąpieli i wizycie u fryzjera przeszedł metamorfozę. Czy to naprawdę ten sam pies??? Tak, ten sam, wykąpany, ostrzyżony i co najważniejsze cieszący się życiem!!! Jest młody ma około ... , kocha ludzi, jest posłuszny i grzeczny. Dobrze dogaduje się z innymi psami, akceptuje koty. W domu zachowuje czystość, grzecznie zostaje sam. Jest zdrowy, zaszczepiony, wykastrowany. Do szczęścia brakuje mu tylko ukochanych ludzi, takich już na zawsze, na długie, długie lata. Ludzi odpowiedzialnych, którym się nie znudzi i którzy go nie porzucą. Przed adopcją obowiązuje wizyta wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej, wyłącznie w trosce o dobro .... Gabrysiu nasza kochana.bardzo dziękujemy,za błyskawiczny tekst :) Mnie się bardzo podoba! :) Quote
sybil Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 O matko, ale urodziwy sznupeczek . Musi dostać najwspanialszy domek pod słońcem :wub: Quote
dorota1 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Piesek cudny, aż strach pomyśleć, ile takich uroczych psiaków marnuje się w schroniskach. Quote
Gabi79 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Gabrysiu nasza kochana.bardzo dziękujemy,za błyskawiczny tekst :) Mnie się bardzo podoba! :) Jak zawsze do usług!!! Quote
Anula Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Dzisiaj uregulowałam zaległości finansowe sznupka.Przelew - szafirka - 254,84zł.Rozliczenie w 2 i 3 poście. Haniu napisz czy się zgadza i potwierdź wpłatę. Quote
Bogusik Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ogłaszam wszem i wobec,że nasz sznupcio,już nie jest bezimiennym :) Dzięki kochanej ewa gonzalez :) i jej bazarkowi,otrzymał imię Nicko :) Quote
Anula Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Ogłaszam wszem i wobec,że nasz sznupcio,już nie jest bezimiennym :) Dzięki kochanej ewa gonzalez :) i jej bazarkowi,otrzymał imię Nicko :) Nie zaglądałam na bazarek ale czy ma być Nico czy Niko? Niko mi podkreśla jako błąd. Quote
Nadziejka Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Niko takie cudne imionko wywyalczyly dziewczyny http://www.dogomania.com/forum/topic/147734-rozliczamy-dziekuje-imionko-wybrane-niko-na-ratunek-kudlaczkowi-bezimiennemu-zajrzyjcie-sercem-do-21-lipca-g22oo/ dla niunia moje imionko bylo jeszcze cudniejsze Witus o ale glosikiem przegralismy ciociu Anulo niechaj juz bedzie Niko przez k Quote
Anula Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Niko takie cudne imionko wywyalczyly dziewczyny http://www.dogomania.com/forum/topic/147734-rozliczamy-dziekuje-imionko-wybrane-niko-na-ratunek-kudlaczkowi-bezimiennemu-zajrzyjcie-sercem-do-21-lipca-g22oo/ dla niunia moje imionko bylo jeszcze cudniejsze Witus o ale glosikiem przegralismy ciociu Anulo niechaj juz bedzie Niko przez k Ewuś Kochana,dziękujemy za bazarek.Niko jest bardzo ładnym imieniem a także Witus,no ale cóż,któreś imionko musiało ustąpić miejsca pierwszemu i wygrało Niko. Quote
Nadziejka Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Dziewczyny walczyly jak lwice hoho o imionko :) :) dzieki tym naszym cudnym dziewczynom bedzie wiecej pieniazka dla sliczniastego serdunka Niko :) Quote
Bogusik Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Nico,to jest chyba opcja poprawnej pisowni,a i tak jest odczytywane jako Niko.Dlatego wyświetla się błąd w pisowni.Najważniejsze,że "maluch" już nie bezimienny! :) Quote
halszka Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 czyli można ruszać z ogłoszeniami,tak? :) proszę o imię,nr.tel.do kontaktu oraz miejscowość :) Nico jest cudny Quote
Tola Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Bardzo prosze o pomoc, stał się chyba cud!!! Pani spod Wrocławia chce adoptować naszą Sonię/Amali! Przyjeżdża do Zamościa w niedzielę i tutaj zaczynają się schody - potrzebna osoba do wizyty Kto może mi pomóc ( zwrot kosztów przejazdu) Błagam o pomoc, wizyta musi być do niedzieli Sunia całe swoje życie - 7 lat spędziła w schronisku. http://www.dogomania.com/forum/topic/147628-pilnepotrzebna-osoba-do-wizyty-jelcz-laskowice-ca%C5%82e-%C5%BCycie-w-betonowym-boksie/ Quote
Recommended Posts