Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana b-b dziękujemy serdecznie!!!

Ja też szykuję bazarek 50% utargu dla Zuleczki.

Szafirko czekamy na zdjęcia i wieści!!!

Gabrysiu będę Cię znowu prosić o podesłanie konta do wpłat :)

Posted

Mówicie - macie :)
Mamy kolejny krok Zulki - pozwala smyrać się po nosku :) Wyciągam do niej rękę i ona podchodzi, ale tylko na odległość taką bym mogła głaskać ją po końcówce noska. Ewidentnie się nadstawia, ale gdy chcę więcej, to odchodzi. Zula pomaga mi nie tęsknić za Selmą - kopie doły w ogródku :)
Otrzymałam wpłatę, dziękuję.

• Upvote 1
Posted

Gabrysiu będę Cię znowu prosić o podesłanie konta do wpłat :)

Oczywiście, zaraz wyślę

Mamy kolejny krok Zulki - pozwala smyrać się po nosku :) Wyciągam do niej rękę i ona podchodzi, ale tylko na odległość taką bym mogła głaskać ją po końcówce noska. Ewidentnie się nadstawia, ale gdy chcę więcej, to odchodzi. Zula pomaga mi nie tęsknić za Selmą - kopie doły w ogródku :)

Super, zaraz dopiszę w tekście. Kochana Zuleczka wie co to szaleństwa w ogrodzie, zabawka i do czego służy kanapa :)

Szafirko, ile Zuleczka może ważyć i ile ma w kłębie?

Posted

Myślę, że waży ok. 8 kg, bo jest drobniutka i smukła, a w kłębie z 40 cm.

Na zdjęciu wygląda tak na 12-15 kg a tu taki maluch z niej :)

Posted

Ważne, ze mamy kolejny kroczek do przodu!
Posted

Ja tez zrobie ogloszenia troszke modyfikujac tekst to halszko moze zrobimy na rozne miasta? Moze Gabrysia nam przydzieli-jakie?

oczywiście,im więcej tym lepiej ;) zatem poczekajmy na decyzję Gabi :)

Posted

Ogromnie cieszą postępy Zuleczki :)

w najbliższych dniach chciałabym ruszyć z ogłoszeniami,proszę o podanie nr.tel i imienia do kontaktu oraz miejscowość :)

Ja tez zrobie ogloszenia troszke modyfikujac tekst to halszko moze zrobimy na rozne miasta? Moze Gabrysia nam przydzieli-jakie?

Dziękuję Wam Kochane bardzo serdecznie, napisałam do Szafirki, by podała nr tel. do  ogłoszeń i zadecydowała na jakie miasta najlepiej zrobić ogłoszenia. 

A tymczasem zapraszam na bazarek 50% utargu dla Zuleczki

http://www.dogomania.com/forum/topic/333485-po%C5%BCegnanie-lata-powitanie-jesieni-dla-dw%C3%B3ch-suczek-do-1610-2015-godz-2000/?p=16576956

• Upvote 1