Anecik Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Kiedy będzie wiadomo, czy Ossi zostaje na stałe, czy szuka domu? Dajcie nam trochę czasu. Tyle udało mi się ściąć z Ossiego - leżał spokojniutko ani nie jęknął. Niestety było to moje pierwsze cięcie psa w dodatku nożyczkami. W związku z powyższym musicie mi wybaczyć jego wygląd. On już wybaczył :D Tu z Mimisią Quote
Nutusia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Eeeee, no zyskał na urodzie bez dwóch zdań! Anecik, w razie czego masz drugi fach w ręku ;) Quote
ona03 Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Nawet się chłopak umie pokazać w nowej fryzurce , super http://s2.postimg.org/66m4xey15/WP_20150711_004.jpg Quote
Anecik Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 I jeszcze - tak Ossi samodzielnie wychodzi z domu. Otworzy czy nie otworzy? Bo jak nie wyszła to może nie otworzy? Wiadomo - z Mimisią Quote
Anecik Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Eeeee, no zyskał na urodzie bez dwóch zdań! Anecik, w razie czego masz drugi fach w ręku ;) DAaj spokój Nutusia am odcisk nna palcu od tych nożyczek. Ma w zasadzie prawie obcięty bele jak lewą stronę (bo spał na prawym boku) i wewnętrzną prawą :D. Trochę skróciłam mu grzbiet i prawą stronę. Głowy nie ruszałam bo pomyślałam sobie że aż takiej przykrości to mu nie zrobię :) Quote
Nadziejka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ale pieknosci o matuluuuuuuuuuu :) :) sciskuniamy pozdrawiamy Quote
ona03 Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ile szczęścia na pycholku, tego mu było trzeba http://s2.postimg.org/mekg7aua1/P1090369.jpg, głaskać, głaskać, głaskać.... Quote
Nutusia Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Przyzwyczai się, że za każdym razem otwierasz ;) Ja też tak mam z tymczasowiczami, że początkowo strasznie trudno ich namówić na wyjście, bo boją się, że już nie będą mogły wrócić do domu. Na szczęście taki stan szybko mija :) 1 Quote
Anecik Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Biedny Ossi dostał wczoraj bęcki od Lucka (kota nadwornego:) ). Jednak za kotami Ossi nie przepada. Ale moje koty też takie do psów nie bardzo przyjazne. Quote
Nadziejka Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 zagladam zagladam i serdecznosci wielkie Wam zostawiam Quote
Poker Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Bardzo ładnie Ossi wygląda po domowym fryzjerze. Jak Niknie trochę kudełków z łebka , to będzie jeszcze ładniejszy. A wiecie skąd pochodzi Ossi? Tak się mówi na Niemców pochodzących z Niemiec wschodnich czyli NRD. Quote
Anecik Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Bardzo ładnie Ossi wygląda po domowym fryzjerze. Jak Niknie trochę kudełków z łebka , to będzie jeszcze ładniejszy. A wiecie skąd pochodzi Ossi? Tak się mówi na Niemców pochodzących z Niemiec wschodnich czyli NRD. A ja wiem co to znaczy Ossi bo doczytałam :D Zamówiłam maszynkę do strzyżenia to będzie wyglądał lepiej. Tą lwią grzywę też dotniemy. Quote
ona03 Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 A ja wiem co to znaczy Ossi bo doczytałam :D Zamówiłam maszynkę do strzyżenia to będzie wyglądał lepiej. Tą lwią grzywę też dotniemy. anecik zaopatrzy się w sprzęt, uwaga Mimronki stracicie futerka :) Quote
Nutusia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Ja moją Mimronkopodobną tymczasię wytrymowałam palcyma. Ale ona szorściaczek jest ;) Zapraszam na jej wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/147884-pola-z-pola-na-g%C5%82owie-torba-na-szyi-sznurek/ Quote
Anecik Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Ossi też taki szorściaczek. Obiecałam Romce dziś jakieś info od weta ale nie pojechałam do niego. Byłam w pracy na takiej koszmarnej nocce że bałam się że nie dojadę do domu. Jedziemy więc jutro. Quote
togaa Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ossi wielkiej urody ! I szczęściarz ! Trafiło się chłopakowi, no..no... :) 1 Quote
Nadziejka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 serdecznosci zasylam chlodziku czekamy Anecinku wszedzie na poludniu dzis moga byc urze str niespodziewane trzymajcie sie serduszka Quote
Anecik Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 No i stało się co było do przewidzenia Ossi zwany RONIM zostaje z nami. Wielkiej miłości z Mimi na razie nie ma ale wszystko jest na dobrej drodze ku temu :D Jeszcze jest zazdrosny ale wie że musi się dzielić wszystkim z Mimisią. Nad gonieniem za koteckiem pracujemy i myślę że damy radę. W związku z powyższym oznajmiamy że mamy Mimronki. Ps. Szkoda tylko że zawarły pakt przeciwko Bosssssssskiemu Frankowi :( Można niestety powiedzieć że Franek je połączył :( 1 Quote
Nadziejka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Cuudne wiesci cudne najlepsiutkiego calej druzynce 1 Quote
Anecik Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Dzięki Ewuniu mam nadzieję że poznasz osobiście Mimronki :D Quote
Nadziejka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Koooniecznie kokana moja koniecznie jano teraz to z kroplowkami sie targam prosze Ciebie ale jak tylko koszmar minie to w te pedy ku Wam muszem i juz i nima wyjscia calwane bedom wsyckie i male i duuze i ky pracu muszem muszem boc ja kofam tyz pracunke sciska pozdrawiam Quote
Kropka:) Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Superr!!! :) Pozdrowienia dla Mimronków i opiekunów! Quote
Recommended Posts