Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rufusowa']pewnie i pan się stęsknił :diabloti: główka sie zagoiła a on pewnie pamięć ma jak Klamka - doskonałą tylko przykrótką :diabloti:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ale masz fajnie z tym ogrodzeniem - też bym już chciała :lol:[/quote]
doczekasz się jak ja :diabloti: po 8 latach :evil_lol:
ale ta siatka co była, to straszyła :oops: :shake:

[quote name='rufusowa']pewnie i pan się stęsknił :diabloti: główka sie zagoiła a on pewnie pamięć ma jak Klamka - doskonałą tylko przykrótką :diabloti:[/quote]
niestety ale muszę się z Tobą zgodzić :cool3:

[quote name='Darii']śliczne psiaki :loveu: zapraszam do nas:diabloti:[/quote]
nie omieszkam wpaść :diabloti:

[quote name='furciaczek']Czesc wlascicielko genetycznie agresywnych psow:loveu:[/quote]
Franio jest podwójnie genetycznie agresywny :loveu: dostał to po przodkach , plus ekstra po ojcu :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Przecie Ty fotek nie widzisz:cool3:....albo klamczucha jestes..?:diabloti:[/quote]
[B][I]Czytaj ze zrozumieniem :diabloti:[/I][/B]
[B][I]Jak kochana Effffcia wrzuci je w fotoalbumie to widzę :loveu:[/I][/B]

[B][I]a jak w tanim image albo fotosiku to nie widze :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Vectra']eee daleko nie uciekniesz :diabloti: psa puszcze :cool3:[/quote]

Birma obroni :loveu::evil_lol:... Bo ona z bullami już wie co się robi - tak nimi pokierować, żeby dziabnęły pańcię a nie ją :diabloti:...

Ps. mam nowe zdjęcia w galerii :cool3:

Posted

ja powiem Wam jedno .. ledwo siedzę i na oczy patrzę ... zmierzyłam temp i mam ponad 38 stopni .... czuje się z minuty na minutę coraz gorzej ...
Boję się , że jak się położę , to nie wstanę .. wzięłam garść tabsów .. szlag by to

Posted

[quote name='Vectra']ja powiem Wam jedno .. ledwo siedzę i na oczy patrzę ... zmierzyłam temp i mam ponad 38 stopni .... czuje się z minuty na minutę coraz gorzej ...
Boję się , że jak się położę , to nie wstanę .. wzięłam garść tabsów .. szlag by to[/quote]

idź się kładź :mad::mad::mad::mad:
o zdrowie trzeba dbać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bo kto o świnki zadba jak chora będziesz? :roll:

Posted

[quote name='Vectra']ja powiem Wam jedno .. ledwo siedzę i na oczy patrzę ... zmierzyłam temp i mam ponad 38 stopni .... czuje się z minuty na minutę coraz gorzej ...
Boję się , że jak się położę , to nie wstanę .. wzięłam garść tabsów .. szlag by to[/quote]
[B][I]UHUHU łykas tabsy łykaj tabsy :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

:glaszcze:

jakie tam prochy? naleweczke trza obalić a jutro będziesz jak nowa :cool3: :diabloti:

Posted

siedzę w swetrze , kocu .. telepie mnie , wzięłam garść tabletek .. na noc trzepnę koktajl z jajek ... bo likierki wyjszły :placz: a miałam jechać do lidla dziś , po zapas ...
dobrze , że świnki same się potrafią zabawić .. bo nie mam siły iść z nimi na piłkę :(

Posted

[quote name='Vectra']siedzę w swetrze , kocu .. telepie mnie , wzięłam garść tabletek .. na noc trzepnę koktajl z jajek ... bo likierki wyjszły :placz: a miałam jechać do lidla dziś , po zapas ...
dobrze , że świnki same się potrafią zabawić .. bo nie mam siły iść z nimi na piłkę :([/quote]

biduulka :-( pewnie nawet nie masz siły ryknąć na TZ-ta zeby zostawił samochod i przyszedł sie Tobą zająć :-(