Darii Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 śliczne psiaki :loveu: zapraszam do nas:diabloti: Quote
furciaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Czesc wlascicielko genetycznie agresywnych psow:loveu: Quote
agnethka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='rufusowa']pewnie i pan się stęsknił :diabloti: główka sie zagoiła a on pewnie pamięć ma jak Klamka - doskonałą tylko przykrótką :diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='malawaszka']ale masz fajnie z tym ogrodzeniem - też bym już chciała :lol:[/quote] doczekasz się jak ja :diabloti: po 8 latach :evil_lol: ale ta siatka co była, to straszyła :oops: :shake: [quote name='rufusowa']pewnie i pan się stęsknił :diabloti: główka sie zagoiła a on pewnie pamięć ma jak Klamka - doskonałą tylko przykrótką :diabloti:[/quote] niestety ale muszę się z Tobą zgodzić :cool3: [quote name='Darii']śliczne psiaki :loveu: zapraszam do nas:diabloti:[/quote] nie omieszkam wpaść :diabloti: [quote name='furciaczek']Czesc wlascicielko genetycznie agresywnych psow:loveu:[/quote] Franio jest podwójnie genetycznie agresywny :loveu: dostał to po przodkach , plus ekstra po ojcu :loveu: :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Witam... tak tylko wpadłam i juz uciekam ;) Quote
Vectra Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='bonsai_88']Witam... tak tylko wpadłam i juz uciekam ;)[/quote] eee daleko nie uciekniesz :diabloti: psa puszcze :cool3: Quote
Rinuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [B][I]Zasypiam...:sleep:[/I][/B] [B][I]Daj no jakieś fotki na pobudzenie...[/I][/B] Quote
Bullila.nl Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Vectra']eee daleko nie uciekniesz :diabloti: psa puszcze :cool3:[/quote] Manie Manie:sweetCyb:Gwozdziarke:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Zasypiam...:sleep:[/I][/B] [B][I]Daj no jakieś fotki na pobudzenie...[/I][/B][/quote] Przecie Ty fotek nie widzisz:cool3:....albo klamczucha jestes..?:diabloti: Quote
lolka75 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ja tez czekam na foty bo uwielbiam te psiaki i to wsie....jak leci.....:multi::loveu::multi: Quote
Rinuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Bullila.nl']Przecie Ty fotek nie widzisz:cool3:....albo klamczucha jestes..?:diabloti:[/quote] [B][I]Czytaj ze zrozumieniem :diabloti:[/I][/B] [B][I]Jak kochana Effffcia wrzuci je w fotoalbumie to widzę :loveu:[/I][/B] [B][I]a jak w tanim image albo fotosiku to nie widze :evil_lol:[/I][/B] Quote
Vectra Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 dobra , coś tam wstawię :diabloti: [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/127945/00000001.jpg[/IMG] Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 oglądam czasmi od poczatku wasza galeryjjje i musze stwierdzic fakt ze na 1 stronie nie ma Mani:mad: Quote
bonsai_88 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Vectra']eee daleko nie uciekniesz :diabloti: psa puszcze :cool3:[/quote] Birma obroni :loveu::evil_lol:... Bo ona z bullami już wie co się robi - tak nimi pokierować, żeby dziabnęły pańcię a nie ją :diabloti:... Ps. mam nowe zdjęcia w galerii :cool3: Quote
Rinuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [B][I]aż się zaplątałam w kable od kalwiatury :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
infers Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Lala pacyfistka:loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:. Quote
agnethka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 jakiej pasty do zębów ona używa? :cool3: ps. u nas też są foty :mad: Quote
Vectra Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 ja powiem Wam jedno .. ledwo siedzę i na oczy patrzę ... zmierzyłam temp i mam ponad 38 stopni .... czuje się z minuty na minutę coraz gorzej ... Boję się , że jak się położę , to nie wstanę .. wzięłam garść tabsów .. szlag by to Quote
agnethka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Vectra']ja powiem Wam jedno .. ledwo siedzę i na oczy patrzę ... zmierzyłam temp i mam ponad 38 stopni .... czuje się z minuty na minutę coraz gorzej ... Boję się , że jak się położę , to nie wstanę .. wzięłam garść tabsów .. szlag by to[/quote] idź się kładź :mad::mad::mad::mad: o zdrowie trzeba dbać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo kto o świnki zadba jak chora będziesz? :roll: Quote
Rinuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Vectra']ja powiem Wam jedno .. ledwo siedzę i na oczy patrzę ... zmierzyłam temp i mam ponad 38 stopni .... czuje się z minuty na minutę coraz gorzej ... Boję się , że jak się położę , to nie wstanę .. wzięłam garść tabsów .. szlag by to[/quote] [B][I]UHUHU łykas tabsy łykaj tabsy :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
rufusowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Vectra']ja powiem Wam jedno .. ledwo siedzę i na oczy patrzę ... zmierzyłam temp i mam ponad 38 stopni .... czuje się z minuty na minutę coraz gorzej ... Boję się , że jak się położę , to nie wstanę .. wzięłam garść tabsów .. szlag by to[/quote] :glaszcze: jakie tam prochy? naleweczke trza obalić a jutro będziesz jak nowa :cool3: :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Vectra no to bierze tabsy, naleweczki, pół litra na rozgrzewkę, do tego soczku z malin i 3 swetry ubierz... a jutro będzie jak nowa :) Quote
Vectra Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 siedzę w swetrze , kocu .. telepie mnie , wzięłam garść tabletek .. na noc trzepnę koktajl z jajek ... bo likierki wyjszły :placz: a miałam jechać do lidla dziś , po zapas ... dobrze , że świnki same się potrafią zabawić .. bo nie mam siły iść z nimi na piłkę :( Quote
rufusowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Vectra']siedzę w swetrze , kocu .. telepie mnie , wzięłam garść tabletek .. na noc trzepnę koktajl z jajek ... bo likierki wyjszły :placz: a miałam jechać do lidla dziś , po zapas ... dobrze , że świnki same się potrafią zabawić .. bo nie mam siły iść z nimi na piłkę :([/quote] biduulka :-( pewnie nawet nie masz siły ryknąć na TZ-ta zeby zostawił samochod i przyszedł sie Tobą zająć :-( Quote
Recommended Posts