Vectra Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='an1a']Podliczałaś ile Cię kosztują zabaweczki dla świnek miesięcznie? :eviltong: Majątek można stracić, jak będę sobie sprawiać świnkę, wezmę kredyt na zabaweczki :evil_lol: zabawki , to tam grosze :p najdrożej wychodzi jak się trafi domowy terminator :diabloti: np taka Lala :evilbat: uwierz , jak była mała/młodsza .. nie zniszczyła ani jednej zabawki .... ale .. no właśnie ... pies siam w domu , był niezwykle kosztowny :angryy: :evil_lol: to już tak w grubych tysiącach szło :roll: nastu tysiącach ... przez pół roku ... :cool3: No i producenci zabawek dla psów , nie przewidują w swojej produkcji .. trochę wytrzymalszych materiałów :roll: takie wszystkie liche robią ... Rozita Palczita Quote
an1a Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 najdrożej wychodzi jak się trafi domowy terminator :diabloti: np taka Lala :evilbat: uwierz , jak była mała/młodsza .. nie zniszczyła ani jednej zabawki .... ale .. no właśnie ... pies siam w domu , był niezwykle kosztowny :angryy: :evil_lol: to już tak w grubych tysiącach szło :roll: nastu tysiącach ... przez pół roku ... :cool3: Klatka się nie sprawdzała? Cholera, bo ja mam długoterminowy plan przekonywania TZa na ttb, ale wtedy już będziemy na swoim i chyba wylecę przez okno (mam nadzieję, że nisko) jak coś zamieni się w wióry :evil_lol: Czy szczeniaki będą wątrobiano-białe? :diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 zza granicy :hmmmm: o tak pojechała za granice Warszawy :diabloti: to jest Szymi Dinky dogs :) Miotowa siostra Szoguna , naszego kolegi z forum szarego. Quote
rufusowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ładna ta narzeczona a co do zachowania Frania, to jestem w szoku :crazyeye: moj Rufus dostaje małpiego rozumu jak tylko wyczuje, ze sie zbliża cieczka a co dopiero w trakcie :shake: Franio gentelman! :multi: Quote
Vectra Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='an1a']Klatka się nie sprawdzała? Cholera, bo ja mam długoterminowy plan przekonywania TZa na ttb, ale wtedy już będziemy na swoim i chyba wylecę przez okno (mam nadzieję, że nisko) jak coś zamieni się w wióry :evil_lol: Czy szczeniaki będą wątrobiano-białe? :diabloti::diabloti: Klatkę za późno kupiłam ;) wtedy nie były znane jeszcze te cudne wynalazki :loveu: znaczy z pierwszej Lal zrobił pęczek drucików i rolkę blachy z kuwety .. Druga - solidniejsza .. zamykana na kłódki - się sprawdziła :diabloti: co do koloru , to z tej pary może być ciekawie i kololowo :p Mama Rozity jest , znaczy była [`] ruda ..... tato ciemny , mama Frania jest wątrobiana , a tata biały ... przodków mają też kololowych .... białe , rude , w łaty ,wątrobiane , czarne , pręgowane ... Quote
Vectra Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='agnethka']aaa...to ja nie wiem co mi się ubzdurało :roll: poza tym ten kolega z szarego przeprowadził się na niebieskie i tam promuje posągi :diabloti: idę zatem jego śladami :cool3: [quote name='rufusowa']ładna ta narzeczona a co do zachowania Frania, to jestem w szoku :crazyeye: moj Rufus dostaje małpiego rozumu jak tylko wyczuje, ze sie zbliża cieczka a co dopiero w trakcie :shake: Franio gentelman! :multi: Franek to Franek :loveu: narzeczona przedewszystkim ma super charakterek :p [quote name='agnethka']nie żyje ta suczka? ojej :( a powiedz jakie rodzeństwo ma Szymi poza Szogunem? :cool3: szczeniaki były 4 , dwie suczki i dwa pieski .... białe znasz , a ciemne suczka i piesek .. piesek został u córki hodowczyni Szaman , a suczka , to nie wiem .. to one jak były jeszcze z mamą Quote
BeaC Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ...............przyszłam się wpisać i dodać ze Dyziol:diabloti::diabloti::diabloti: utracił wczoraj swoją pierwsza górną jednynke :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='agnethka']ale słodziaki ;) a z Franiem to ciekawostki moga wyjść :razz: wiadomo małe Franie , na pewno będą to ciekawostki :loveu: :evil_lol: [quote name='BeaC']...............przyszłam się wpisać i dodać ze Dyziol:diabloti::diabloti::diabloti: utracił wczoraj swoją pierwsza górną jednynke :diabloti::diabloti::diabloti: WOW :multi: :multi: :multi: będzie scerbull , scerbull :multi: :loveu: :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 agnethka napisał(a):aaa...to ja nie wiem co mi się ubzdurało :roll: poza tym ten kolega z szarego przeprowadził się na niebieskie i tam promuje posągi :diabloti: daj linka:cool3: Quote
Bullila.nl Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='agnethka']mówisz, masz: http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl dzieki...pozniej wejde:cool3: Quote
Vectra Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 od 124 minut , ten mały szkodnik .. terroryzuje nas :placz: lata jak wścieknięty i gryzie :mad: hahahaa a najlepszy jest Egon , bo jak Mania ją napada i tam się tłuką , to Egon próbuje zabawe na łóżko przenieść .. no i pędzą obie w stronę łóżka , z tym że Mania jeszcze nie potrafi wskoczyć ... więc Egon hop na łóżko , a Marian wbiega pod łóżko .. Gdy Egon się odwraca by rozpocząć bijatykę , to Mariana nie ma - i to spojrzenie Egona zdziwione , badawczy wzrok poszukiwawczy :evil_lol: Marian sie zdematerializował :diabloti: więc Egon zeskakuje z łóżka , uprzednio całe przeszukawszy .. i jak tak zeskakuje , to Marian czyha pod i robi atak :mdleje: PS wiadomość z ostatniej chwili akcji ... Marian opanował sztukę skoku na łóżko :mdleje: Quote
Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 hahaha zarąbiste są w tych szaleństwach :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Alicja napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: może śmieszne jest że wskakuje , ale gorej w drugą stronę:roll: dodam ,że mam twardą , śliską terakotę :diabloti: no i refleks ćwiczę ... łapanie zeskakującego prosiaka ... muszę wyciągnął starą kołdrę a`la dywan , i jak z Franiem było :roll: agnethka napisał(a):Mania the beściak :multi: Wychowa Ci całą ekipę :cunao: obawiam się , że to one ją wychowują :evil_lol: malawaszka napisał(a):hahaha zarąbiste są w tych szaleństwach :evil_lol: poszłam z nimi na drugie podwórko , TZ jak zwykle urzędował w warsztacie , znaczy oficjalna wersja się nazywa - zajmowanie się Ajdą :diabloti: tylko Ajda sobie już wypluta w budzie spała :roll: Rafałek sobie sprzątał autko .... więc odkurzacz myjka ciśnieniowa :diabloti: Franio , Lalunia i Klementyna :cool3: chyba nie muszę mówić jaka była fest zabawa :hmmmm: szkoda że nie miałam aparatu :evil_lol: albo lepiej kamery .... mój TZ to jest bardzo niewychowany :shake: żeby tak do małych piesków brzydko mówić :oops: :evil_lol: Po radosnej kąpieli wszystkie 4 śpią :cool1: ale żeby nie było , że jestem cham i nie zapytałam Rafałku , to ja pójdę z nimi do domu , odkurzysz , umyjesz ... i wtedy wyjdę ... bo tak to będzie hard core :cool3: Rafałek , na to NIE POTRZEBA , on sobie poradzi :evil_lol: no to sobie radź mówię :siara: Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Vectra napisał(a): no to sobie radź mówię :siara: buuahahah :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no szkoda, szkoda, że nie masz filmiku :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Radził sobie radził :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ostatnie zdanie jakie wycedził , już cały czerwony WEŹ TYCH DEBILI STĄD ,przecież przy nich NIC nie da się zrobić :evilbat: (trochę innych słów użył ,ale takich mało cenzuralnych) rzuciłam zdziwione - no popatrz !!! nic nie da się zrobić :) Przypięłam Lalkę na smycz , bo ona szału dostaje jak widzi myjkę , szlauch ..... już chyba piałam kiedyś , jak szanowna mamusia postanowiła , wbrew moim ostrzeżeniom , podlać kffiauszki przy pieskach :diabloti: oni chyba mają rodzinne , to wściekanie się na niewinne pieski :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Dostałam fotkę z hameryki :diabloti: miotowa siostra Mańki - Double Impact Matt - Staff Penn - Staff wypisz , wymaluj Franek ;) Quote
diabelkowa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 wpadlam zobaczyc fotki malej a tu nazeczona Frania no no ;] Quote
rufusowa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 :roflt: ehhh.... szkoda ze nagrania brak :evil_lol: siostra Mani i Frania fajowska :) Quote
BeaC Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 hejka właśnie pospacerowana se tutaj zasiadłam i jak tam śliczna Mania?? bo piękniś śpi:loveu: Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Vectra napisał(a):Dostałam fotkę z hameryki :diabloti: miotowa siostra Mańki - Double Impact Matt - Staff Penn - Staff wypisz , wymaluj Franek ;) ni zgodzę się - jakoś tak po niej widać, że panienka - cudna :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts