Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a to nie wystarczy że ją wzięłam ze schronu :hmmmm: nie powinna być mi wdzięczna :hmmmm: bez przesady :shake: karmić nie będę .. za dużo by chciała :diabloti:

Znaczy się, że błąd popełniłam :shake: Nie wiedziałam, teraz już wiem czemu mój taki niewdzięczny :niedowia:
le ona ma rozrywkę :diabloti: cały kojec rozrywek :evilbat:

Samowystarczalna? :grins:

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
Zdjęcie fajowske :evil_lol:.
Witamy się :diabloti:.

witamy :diabloti:

an1a napisał(a):
Znaczy się, że błąd popełniłam :shake: Nie wiedziałam, teraz już wiem czemu mój taki niewdzięczny :niedowia:
widzisz :diabloti: człowiek sie uczy całe życie :loveu: juz teraz nie będziesz popełniała tego błędu :shake: :diabloti:
Samowystarczalna? :grins:

nie do końca , bo jak zaczyna być samowystarczalna , to potem detektywa trzeba zatrudniać , celem poszukiwania wszystkiego co wyniosła i zakopała :evil_lol: jej wujek , dba by piesek miał zajęcie :p podczas gdy jak on to mawia :hmmmm: moje walnięte psy , muszą się wybiegać :evilbat:

Posted

rufusowa napisał(a):
czyżby to ta wspomniana pościel? :razz:

:diabloti::diabloti::diabloti:

48765 narzutka , którą dostała do budy :diabloti:
ze słomy robi :hmmmm: gniazdko przed budą , potem to roznosi po całym podwórku :cool1: z narzutek , kocyków , robi miliony ścinków i jw , to śpi na dechach :evilbat:

pisałam jak Rafałek w zeszłym roku , kupił swojej Ajduni pontonik :loveu: taki wypchany kuleczkami styropianu :loveu: ponad godzinę upychał to do drugiego pokoju w budzie :loveu: żeby piesek miał wygodnie :loveu:
w 20 minut to wyciągnęła i mimo że lato w pełni :multi: mieliśmy na podwórku biało :evil_lol:
do dziś , gdzie nie gdzie , leżą kuleczki ... jeszcze :cool1:

a żebym nie mówiła :cool1:
w odpowiedzi usłyszałam , Ajdunia nie niszczy NIC , ona taka jest grzeczna :loveu:

jak śpi :evilbat: na dechach :evilbat:

Posted

ale jak lalusia była mała , też jej kupiłam kuleczkowe posłanko :)
za cholerę odkurzacz nie chciał tych miliardów kulek z przeklętej wykładziny dywanowej wciągnąć :placz:
wszystko ręcznie wyzbierałam , myślałam , że oszaleje :mdleje:

no ale TZ wtedy ze mną jeszcze nie mieszkał i nie widział , jak wygląda kuleczkowe posłanko od środka :evilbat: i ile jest tych kuleczek ...
szczerze , to sama byłam w szoku , że z tak małego posłanka , wyleci tyle kuleczek , które pokryją na gęsto 24 metrowy pokój :evilbat:

idę teraz ze świnkami , bo dostałam cynka , że mały biedny azjata , został zapuszkowany do kojca :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
biedny , maleńki , zapuszkowany azjata :-(......................:diabloti::evil_lol:

no biedny ten piesek:evil_lol:

Dzis ponoc w pl. piekna pogoda a tu fot nic:mad::diabloti:....albo beda noca...:cool3:

Posted

tak , super jest :diabloti:
szkoda , że nie lubię ONów w moim domu , bo już bym po niego jechała ...
na pewno jest miły i sympatyczny !!! głupoty piszę , te psy nie są agresywne :evilbat:

Posted

A ja dziś żałuję, że nie mam żadnego agresora:placz: Gordona zaatakował wyżeł, bez powodu - psy miałam na smyczy i szły pięknie przy nodze. Gordon poharatany, może wypozyczysz mi Ajduni i świnek?:cool3: :placz::placz::placz: