Klaudysiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Zdjęcie fajowske :evil_lol:. Witamy się :diabloti:. Quote
an1a Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 a to nie wystarczy że ją wzięłam ze schronu :hmmmm: nie powinna być mi wdzięczna :hmmmm: bez przesady :shake: karmić nie będę .. za dużo by chciała :diabloti: Znaczy się, że błąd popełniłam :shake: Nie wiedziałam, teraz już wiem czemu mój taki niewdzięczny :niedowia: le ona ma rozrywkę :diabloti: cały kojec rozrywek :evilbat: Samowystarczalna? :grins: Quote
Vectra Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Zdjęcie fajowske :evil_lol:. Witamy się :diabloti:. witamy :diabloti: an1a napisał(a):Znaczy się, że błąd popełniłam :shake: Nie wiedziałam, teraz już wiem czemu mój taki niewdzięczny :niedowia: widzisz :diabloti: człowiek sie uczy całe życie :loveu: juz teraz nie będziesz popełniała tego błędu :shake: :diabloti: Samowystarczalna? :grins: nie do końca , bo jak zaczyna być samowystarczalna , to potem detektywa trzeba zatrudniać , celem poszukiwania wszystkiego co wyniosła i zakopała :evil_lol: jej wujek , dba by piesek miał zajęcie :p podczas gdy jak on to mawia :hmmmm: moje walnięte psy , muszą się wybiegać :evilbat: Quote
rufusowa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 czyżby to ta wspomniana pościel? :razz: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 rufusowa napisał(a):czyżby to ta wspomniana pościel? :razz: :diabloti::diabloti::diabloti: 48765 narzutka , którą dostała do budy :diabloti: ze słomy robi :hmmmm: gniazdko przed budą , potem to roznosi po całym podwórku :cool1: z narzutek , kocyków , robi miliony ścinków i jw , to śpi na dechach :evilbat: pisałam jak Rafałek w zeszłym roku , kupił swojej Ajduni pontonik :loveu: taki wypchany kuleczkami styropianu :loveu: ponad godzinę upychał to do drugiego pokoju w budzie :loveu: żeby piesek miał wygodnie :loveu: w 20 minut to wyciągnęła i mimo że lato w pełni :multi: mieliśmy na podwórku biało :evil_lol: do dziś , gdzie nie gdzie , leżą kuleczki ... jeszcze :cool1: a żebym nie mówiła :cool1: w odpowiedzi usłyszałam , Ajdunia nie niszczy NIC , ona taka jest grzeczna :loveu: jak śpi :evilbat: na dechach :evilbat: Quote
Klaudysiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Hehe to ty już miałaś Boże Narodzenie, a teraz czekasz na Wielkanoc :evil_lol:? Quote
Vectra Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 ale jak lalusia była mała , też jej kupiłam kuleczkowe posłanko :) za cholerę odkurzacz nie chciał tych miliardów kulek z przeklętej wykładziny dywanowej wciągnąć :placz: wszystko ręcznie wyzbierałam , myślałam , że oszaleje :mdleje: no ale TZ wtedy ze mną jeszcze nie mieszkał i nie widział , jak wygląda kuleczkowe posłanko od środka :evilbat: i ile jest tych kuleczek ... szczerze , to sama byłam w szoku , że z tak małego posłanka , wyleci tyle kuleczek , które pokryją na gęsto 24 metrowy pokój :evilbat: idę teraz ze świnkami , bo dostałam cynka , że mały biedny azjata , został zapuszkowany do kojca :diabloti: Quote
rufusowa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 dobrze wiedzieć czego nie kupować :diabloti: słoneczko świeci....coś czuje ze będą foty :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 U mnie średnio świeci... :placz: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 biedny , maleńki , zapuszkowany azjata :-(......................:diabloti::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Alicja napisał(a):biedny , maleńki , zapuszkowany azjata :-(......................:diabloti::evil_lol: no biedny ten piesek:evil_lol: Dzis ponoc w pl. piekna pogoda a tu fot nic:mad::diabloti:....albo beda noca...:cool3: Quote
Bullila.nl Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 agnethka napisał(a):ano pikna, nawet nawet,ale mi i tak cały dzień zimno :roll: staffikami sie bylo pobkladac:evil_lol::diabloti: Quote
Vectra Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 owszem będą może jakieś fotki , ale później .... Quote
Madzik93 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Vectra popatrz z wrodzą agresją, jak twój wątrobiany :diabloti: Quote
Vectra Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 tak , super jest :diabloti: szkoda , że nie lubię ONów w moim domu , bo już bym po niego jechała ... na pewno jest miły i sympatyczny !!! głupoty piszę , te psy nie są agresywne :evilbat: Quote
SZPiLKA23 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Co za debileeeeee :( chyba by było lepiej dla tego psa gdyby go uspili niz zeby meczył sie całe zycie Quote
Doginka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A ja dziś żałuję, że nie mam żadnego agresora:placz: Gordona zaatakował wyżeł, bez powodu - psy miałam na smyczy i szły pięknie przy nodze. Gordon poharatany, może wypozyczysz mi Ajduni i świnek?:cool3: :placz::placz::placz: Quote
lupak Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Vectra, przyznaj się - one masłem wysmarowane są :roll: Quote
Doginka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Tego najgoźniejszego z groźnych poproszę o wypożyczenie, coby tej pani od wyżła pozszywała troszkę nóżki:mad::evil_lol: http://images44.fotosik.pl/7/5ecddbd97a4472c3.jpg Quote
malawaszka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jacy twardziele - ćwiczą "obronę" z psem w kagańcu! :crazyeye: durnota ludzka nigdy mnie nie przestanie zadziwiać :angryy: Quote
Recommended Posts