Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wasiu , jak dobrą wódkę postawisz , to może coś ci skapnie :diabloti:

a tak z życia w domu ..
Klementynie chyba słońce dogrzało :hmmmm: albo jakieś braki ma ? albo czip jej dokucza :evil_lol: :evil_lol:

Wracam dziś do domu .... wchodzę do kuchni .... *******nik na podłodze ... wsio ze stołu zwalone - kubki , talezyk , świecznik ,jakas prasa ...
Co widzę na stole ? ?

CO ????

chrapiącego Egona Klementyne kościstego :mdleje:

o tym że wczoraj , godzine siedziała na stole jak debil , bo ona robi taką mine jak debil , to się nazywa Egon myśli :evilbat: zero kontaktu ze światem rzeczywistym , dopiero jak podeszłam i kliknęłam w ten głupi łeb , to się ocknęła - że co ? a na stole nie wolno ??? :evil_lol: :evil_lol:

Egon mysli - wygląda tak

siedzi na dupie jak pokraka , przednie łapy rozjechane w platfusa , uszy po sobie , patrzy przed siebie , oczy tęskne za rozumem i taką ma minę jak by ją kto pobił :evil_lol:
tak się potrafi zawiesic na godzinę ....

Posted

Pewnie, że postawię vodeczkę :evil_lol:

hahaha a Egon jak się zawiesza to pewnie próbuje sobie przypomnieć jak to było fajnie jak była agresywnym psem mordercą z macicą :evil_lol:

Posted

zdjęcie gdzieś mam , muszę poszukac .......

znaczy małe sprostowanie :evil_lol:
Jaki jest szczyt niemożliwości ?
- Egon myśli :evilbat:

w związku z tym ,że muszę dziś wstać o 7 :mdleje: co w rzeczywistym świecie jest , mało prawdopodobne abym swe powieki dobrowolnie otwarła o tak wczesnej porze , nie znalazł się ani jeden chętny , by mnie obudzić ,( budziki 4 mnie nie ruszą )... że podobno niemiła jestem :hmmmm: :niewiem:

Idę prasować :diabloti:

PS Zupełnie nie wiem czemu , dośc często - gdy otworze oka , sięgne po szluga , następnie po telefon ... zobaczyc który czas .... widzę że mam smsy .. treści
- jak się obudzisz daj znac :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Wracam dziś do domu .... wchodzę do kuchni .... *******nik na podłodze ... wsio ze stołu zwalone - kubki , talezyk , [B]świecznik[/B] ,jakas prasa ...
Co widzę na stole ? ?

[/quote]
dobrze, że świeczka się nie paliła, bo byśmy chyba DT dla Ciebie i psiej armii szukały :cool3:

[quote name='Vectra']PS Zupełnie nie wiem czemu , dośc często - gdy otworze oka , sięgne po szluga , następnie po telefon ... zobaczyc który czas .... widzę że mam smsy .. treści
- jak się obudzisz daj znac :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
To ja zawsze tak samo mniej więcej. Tylko u mnie kolejność taka, że szlug, że kawa czekoladowa, puszka coli czy red bulla (kofeiny im więcej tym lepiej), że na końcu telefon i cała skrzynka zapchana: "nie wiem czy zamierzasz się obudzić, ale nie widziałam Cię od miesiąca bo śpisz ciągle"

No to ten. Witam z rańca (czy może noc nadal?) w galeryji waszej mrocznej po nieobecności straaasznie długiej. Zaległości mam ogromne :oops:

Posted

[quote name='Vectra']jak by kto pytał , to ja nie śpię :diabloti:

witaj Cukiereczku , po tak długiej przerwie :multi:

skończyłam prasowanie HA idę po kawę ....[/quote]

:crazyeye:Wcale nie spalas czy juz wstalas:crazyeye:?

A ja TZ-a na hale odwiozlam inaczej by mi znow auto zakosil:cool3:

ale sie tu ubawilam od ranca:cool3:

Posted

[quote name='Vectra']nie spałam fcale , bo bym zaspała śpiąc :diabloti:
jak wrócę , nadrobię SEN[/quote]
:crazyeye: To ja wczoraj właśnie tak nie spałam całą noc, potem jeszcze gdzieś tam się umówiłam, coś tam robiłam. I skończyłam koło 17 śpiąc snem kamiennym aż do 5.20 Ale byłam nieprzytomna cały dzień ledwo pamiętam

Posted

[quote name='malawaszka']ahh ta gorąca południowa krew :diabloti: na szczęście było póóóóóźno w nocy i nikt mnie nie widział - chyba, że zza firanek podglądali :evil_lol:[/quote]

no gorąca, gorąca - zazdroszcze :diabloti:
no na pewno podglądali...to sie nazywa ruchome pelargonie :evil_lol:

Posted

Hahahah ale się uśmiałam z Waszych pomysłów na Interes życia znaczy się z pomysłu skupu macic zza wschodniej granicy tylko nie zapomnijcie o mnie i przywieźcie ładną parę kuleczek dla mojego Czesia bo on kastrat jest :evil_lol: A że go nie bosko kastracją skrzywdziłam to może teraz mu jakoś wynagrodzę to cierpienie i to że żyję musi żyć jak inne psy się wyśmiewają z tego że jajec nie ma.

Vectra tak wcześnie na nogach ale może chociaż jakieś foteczki Egonka nam pokażesz. Z opisu i ze zdjęć widzę że takie same minki robi jak mój Dżezio i też tęskni za rozumem :evil_lol:

Posted

To może i dla Birmy coś przywieziecie... to będą śliczne pudelki, szczeniaczki, idealne do domu z dzieckiem... zwłaszcza, jeśli charakterek będą miały po mamusi :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Lipa NO , nie mam nic z % :placz: nic a nic ani kropelki :placz:

ONI wszystko wypili :placz:

Przygarnę , samotną butelkę z % :modla: zapłace , nie chce za free :diabloti:
Zaopiekuje się najlepiej jak potrafię , nie będe rozmnażac ... trochę rozcieńczę :diabloti:[/quote]
wystarczyło na mnie poczekać, coś by się znalazło:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
Wracam dziś do domu .... wchodzę do kuchni .... *******nik na podłodze ... wsio ze stołu zwalone - kubki , talezyk , świecznik ,jakas prasa ...
Co widzę na stole ? ?

CO ????

chrapiącego Egona Klementyne kościstego :mdleje:

o tym że wczoraj , godzine siedziała na stole jak debil , bo ona robi taką mine jak debil , to się nazywa Egon myśli :evilbat: zero kontaktu ze światem rzeczywistym , dopiero jak podeszłam i kliknęłam w ten głupi łeb , to się ocknęła - że co ? a na stole nie wolno ??? :evil_lol: :evil_lol:

Egon mysli - wygląda tak

siedzi na dupie jak pokraka , przednie łapy rozjechane w platfusa , uszy po sobie , patrzy przed siebie , oczy tęskne za rozumem i taką ma minę jak by ją kto pobił :evil_lol:
tak się potrafi zawiesic na godzinę ....[/quote]
Miałam nie pisać i nie czytać, bo jestem nad morzem i strasznie moje ustrojstwo mi dziś wolno chodzi, ale ten tekst sam mi się w oczy wbił:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: - No ja nie mogę, musiałam chociaż zaznaczyć, że to czytałam i teraz leję po nogach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]dopełzłam do końca

nie wiem po co
przeczytałam wasze............. hmmmmmmmm przemyślenia???

no comments:diabloti:

wiem że teraz odsypiasz

i opłacało się tak po nocy głupoty pleść:diabloti::diabloti::diabloti:

a ja to wszystko :-(:-(:-( przeczytałam.czekałam na jakaś puentę:diabloti:
[/B][/COLOR]