eria Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 EKHM ! cofnęłam się jakieś 8 stron i nie zastałam fot :mad: proszę mi się poprawić !!! Quote
andzia69 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Vectra']a zapomniała bym ... pamiętacie mój sliczny , różowy sweterek ? wstawiałam fotkę ... Już go nie ma :( wstrętne świniaki , wczoraj zeżarły .... jak pojechałam do rodzicieli na spęd .... Jak wróciłam , zastałam strzępy sweterka .... się zabawiły wredne gady :mad:[/quote] ooooo jaka szkoda:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']to Ty nie wiesz , że w tym domu tylko ja jestem agresywna :evilbat:[/quote] chyba po Ivanie:eviltong: widzę, że nowe dziecko przygarniasz [url]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/86997/00000005.jpg[/url] szkoda, ze nie schroniskowe:cool3: a koszulka zajefajna!!!!:lol: Quote
emdziolek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 czesc ciotka:evil_lol: jak juz jutro bedziesz wracac z pracy to przedzwoń:diabloti: Quote
beria Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Oj, sis, tylko Cię spuścić z oka, a znowu rodzinka się powiększa :evil_lol: U mnie też się na to zanosi :roll: za sprawą Klaudii - bydzie kotecek, rudy miaukun :diabloti: Quote
Vectra Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Wróciliśmy :diabloti: Było super :) Male pieski są fantastyczne , duże też i olbrzymie również :D Quote
Vectra Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Foty , to może jutro dam. Dziewczyny siedziały 14 godzin same , a że nic nie zjadły :diabloti: idę je teraz zniszczyc w nagrodę , potem spać , bo muszę rano wstać. Dobranoc Quote
agbar Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Vectra']Foty , to może jutro dam. Dziewczyny siedziały 14 godzin same , a że nic nie zjadły :diabloti: idę je teraz zniszczyc w nagrodę , potem spać , bo muszę rano wstać. Dobranoc[/quote] Jak to 14 godzin same:crazyeye:ty..ty...ty potworze bez serca:placz::diabloti: Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Doberek niedobra wlascicielko swiniakow:diabloti::loveu: Quote
Rinuś Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Vectra']Foty , to może jutro dam. Dziewczyny siedziały 14 godzin same , a że nic nie zjadły :diabloti: [/quote] [B][I]TOZ-a naślemy :diabloti:[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Taka jestem Matylda [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/311/d56d35bbc0649dba.jpg[/IMG][/URL] Quote
Bullila.nl Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ale slicznosc:loveu::loveu::loveu: A dlaczemu tylko jedna fota:mad:?? Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jaka ona slodka:loveu::loveu::loveu: WIECEJ FOT!!!:multi: Quote
Vectra Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Zdjęć nie mam dużo , bo mało było czasu :( 12 psów wycałować , wybawić , wygadać się z hodowcami , jeszcze do tego jeść pycha żarcie ... czasu krótko na wszystko ... Takie małe szkraby , ciężko się foci :diabloti: jak glizdy pełzają , nie chcą pozowac :mad: Ale są kochane :loveu: byłam obgryziona cała , tymi prawie zębami ;) obsiusiana. A co ciekawe , Franio poznał swój rodzinny dom !!! Normalnie wylazł z auta , rozejrzał się i dawaj szaleć , cieszył się do domowników którzy go niuniali jak był prawie psem. W sumie zawsze się cieszy , ale tam cieszył się szczególnie. Matylda jest fantastyczna !! Mały zakapiorek , już potrafi warczeć hahaaha.Maluchy zaczynają już uczyć się nawalanek , Matylda też bardzo lubi obgryzanki ... Cudownie spędziliśmy ten dzień , mimo że podróż męcząca , złapała nas policja :evilbat: Gdyby było bliżej , to bym codzien mogła tam siedzieć. Fotki potem wstawie , bo mi muli ..... necik [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/311/20f465ac8dac235a.jpg[/IMG][/URL] Quote
Vectra Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Matylda i maleńki wujo Tajbas :diabloti: [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/92239/00000001.jpg[/IMG] Quote
emdziolek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 a ja to sie chyba na zapominalską ciotke obraże:mad: Quote
Matusz Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [COLOR=Navy][B]piękna Matylda !! :loveu::loveu::loveu: weź ją do Wawy !! to będę nosił ją w Lowepro :loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 zakochałam sie... a mam mozliwosc braciszka Matyldy wziac... ale nie moge:( warunki nie te :( Quote
Medorowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Cudowna:loveu: I ten wujo Tajbas:mdleje::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 zdjecie Matyldzi z wujciem superanckie :mdrmed: Quote
Recommended Posts