Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']a zapomniała bym ...

pamiętacie mój sliczny , różowy sweterek ? wstawiałam fotkę ...
Już go nie ma :( wstrętne świniaki , wczoraj zeżarły .... jak pojechałam do rodzicieli na spęd ....
Jak wróciłam , zastałam strzępy sweterka .... się zabawiły wredne gady :mad:[/quote]

ooooo jaka szkoda:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']to Ty nie wiesz , że w tym domu tylko ja jestem agresywna :evilbat:[/quote]

chyba po Ivanie:eviltong:

widzę, że nowe dziecko przygarniasz
[url]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/86997/00000005.jpg[/url]

szkoda, ze nie schroniskowe:cool3:

a koszulka zajefajna!!!!:lol:

Posted

Oj, sis, tylko Cię spuścić z oka, a znowu rodzinka się powiększa :evil_lol:
U mnie też się na to zanosi :roll: za sprawą Klaudii - bydzie kotecek, rudy miaukun :diabloti:

Posted

Foty , to może jutro dam.
Dziewczyny siedziały 14 godzin same , a że nic nie zjadły :diabloti: idę je teraz zniszczyc w nagrodę , potem spać , bo muszę rano wstać.

Dobranoc

Posted

[quote name='Vectra']Foty , to może jutro dam.
Dziewczyny siedziały 14 godzin same , a że nic nie zjadły :diabloti: idę je teraz zniszczyc w nagrodę , potem spać , bo muszę rano wstać.

Dobranoc[/quote]

Jak to 14 godzin same:crazyeye:ty..ty...ty potworze bez serca:placz::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Foty , to może jutro dam.
Dziewczyny siedziały 14 godzin same , a że nic nie zjadły :diabloti: [/quote]
[B][I]TOZ-a naślemy :diabloti:[/I][/B]

Posted

Zdjęć nie mam dużo , bo mało było czasu :( 12 psów wycałować , wybawić , wygadać się z hodowcami , jeszcze do tego jeść pycha żarcie ... czasu krótko na wszystko ...
Takie małe szkraby , ciężko się foci :diabloti: jak glizdy pełzają , nie chcą pozowac :mad:
Ale są kochane :loveu: byłam obgryziona cała , tymi prawie zębami ;) obsiusiana.

A co ciekawe , Franio poznał swój rodzinny dom !!! Normalnie wylazł z auta , rozejrzał się i dawaj szaleć , cieszył się do domowników którzy go niuniali jak był prawie psem.
W sumie zawsze się cieszy , ale tam cieszył się szczególnie.

Matylda jest fantastyczna !! Mały zakapiorek , już potrafi warczeć hahaaha.Maluchy zaczynają już uczyć się nawalanek , Matylda też bardzo lubi obgryzanki ...

Cudownie spędziliśmy ten dzień , mimo że podróż męcząca , złapała nas policja :evilbat:
Gdyby było bliżej , to bym codzien mogła tam siedzieć.

Fotki potem wstawie , bo mi muli ..... necik

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/311/20f465ac8dac235a.jpg[/IMG][/URL]