Coyote Ugly FCI Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 no na dzień dzisiejszy tylko 352 psy zgłoszone ojj mało mało:razz::razz::razz: Quote
Agasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Iwona1984 napisał(a):no na dzień dzisiejszy tylko 352 psy zgłoszone ojj mało mało:razz::razz::razz: No nie wierze ze ta lista ktora jest na stronie jest aktualna! :roll: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Agasia napisał(a):No nie wierze ze ta lista ktora jest na stronie jest aktualna! :roll: aktualizacja listy była na początku tygodnia wiec na dzień dzisiejszy pewnie spłynęło jeszcze kilka zgłoszeń, które są jeszcze nie ujęte na liście ale wydaje mi sie ze jak na razie to dużej frekwencji nie ma a szkoda bo wystawka fajna sie szykuje:multi::multi::multi::multi: Quote
Błyskotka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Może jak nie będzie bardzo dużo psów to nie będzie aż tak tłoczno. Quote
Franka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Najwiecej zgloszen splywa w ostatnim tygodniu :evil_lol: A ta lista nie pokazuje aktualnego stanu zgloszonych psow.:lol:Pzdr. Quote
BarbeSale Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Spokojnie :) akurat wystawcy się nie powinni martwić tym że ewentualnie będzie mniej psów zgłoszonych na wystawę. Według mnie limit i tak zostanie osiągnięty. Quote
kika22 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Bradzo się cieszę, że nie tylko my musimy się odchudzać:evil_lol: Bo to mnie zawze martwi, przed wystawą;) Quote
Daniel ED Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 BarbeSale napisał(a):Spokojnie :) akurat wystawcy się nie powinni martwić tym że ewentualnie będzie mniej psów zgłoszonych na wystawę. Według mnie limit i tak zostanie osiągnięty. Spokojnie ja także myślę,że limit zostanie osiągnięty. Ja zgłoszenia wyślę jutro.Zgłoszę +/- 8 haskaczy.;) No bo i obsada sędziowska na najwyższym poziomie,a i miejsce wystawy także bez zarzutu. Nawet w tym roku na krajówce tak sobie gdybałem:fajna hala na międzynarodówkę i organizacja ok.,no i masz wygdybałem sobie:lol: Quote
AnkaW Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 kika22 napisał(a):Bradzo się cieszę, że nie tylko my musimy się odchudzać:evil_lol: Bo to mnie zawze martwi, przed wystawą;) A ja się zastanawiam jak małego podtuczyć :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Daniel mam wrazenie ze juz bede specjalnie na wasze okolo 8 haszczakow czekala z otwartymi ramionami :loveu: Quote
Atik Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Nie martwmy się na zapas, dość sporo zgłoszeń czeka nie wprowadzonych bo brakuje danych, lub są nieprawidłowe. Niestety wystawcy się nie przejmują i nie spieszą. Quote
kika22 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 AnkaW napisał(a):A ja się zastanawiam jak małego podtuczyć :cool3: Tez miałam kiedyś ten problem:roll: Tylko, że u nas rozwiązała problem kastracja:lol: Pies mi przytył całe 0,5 kg. Ale przy wystawowym psiaku musisz znaleść inne rozwiązanie:evil_lol: Próbowałaś zwiększyć mu dawkę żarełka dwukrotnie? Quote
AnkaW Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 kika22 on żre jak przerywany koń :evil_lol: wiadereczko rano, wiadereczko wieczorem i przekąska w południe. Już mu badania krwi porobiłam czy wszystko gra. Wyniki super, znaczy że ten typ tak ma. Taka jego uroda :p Quote
panienkabubu Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 A może zła karma i trzeba wymienić? :lol: Ja potrzebuję odchudzić :( I żal nie dać, jak suka nosem niucha czy jeszcze czegoś nie dostanie :( Boże, wolałabym tuczyć, niż odchudzać! Quote
AnkaW Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 panienkabubu napisał(a):A może zła karma i trzeba wymienić? :lol: Ja potrzebuję odchudzić :( I żal nie dać, jak suka nosem niucha czy jeszcze czegoś nie dostanie :( Boże, wolałabym tuczyć, niż odchudzać! Pozostała dwójka jak parówki chodzą i ciągle na diecie :evil_lol:. Royal chyba nie jest taki zły :p Kurcze już się nie mogę doczekać wystawy a tu jeszcze 2 miesiące :placz: Quote
d_orka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Na pewno będzie dużo zgłoszeń:p, wiadomo-wszyscy jak zwykle czekają na ostatnią chwilę a i zbiorówki z oddziałów wpłyną na kilka dni przed końcem terminu... Quote
Light of Shin-Ra Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 AnkaW napisał(a):Pozostała dwójka jak parówki chodzą i ciągle na diecie :evil_lol:. Royal chyba nie jest taki zły :p Kurcze już się nie mogę doczekać wystawy a tu jeszcze 2 miesiące :placz: Twój Karat nie jest wcale chudy, przynajmniej na moje oko. Do zobaczenia w Rzeszowie, ja będę z Emi pierwszy raz razem. Już się boję. Quote
maga18 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :crazyeye: a ona nie ma za krótkiego wlosa? :razz: Quote
tybetan Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Niestety taki termin (porody, cesarki ,karmienie oseskow) - bardzo chcialam byc na tej wystawie ale NIE BEDE. Moja tybetanka jest szczenna i w tym terminie będziemy niańczyć maleństwa. Quote
panienkabubu Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Na liście nadal mało psów :hmmmm: Quote
musia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Zgłosiłam Opusa. Tak się zbierałam, zbierałam - bo jeszcze czas. Gp ocenia sędzina ze wschodu Galina Zhuk. Spotykana w Polsce , ale jeszcze nie byliśmy u niej. Czas jej pokazać Opuska. A w tych dniach będziemy siedzieć na szpilkach - bo będą się (prawdopodobnie) rodzić szczylki Opusa ========= Jedziemy W związku z tym wybieramy się vanem kolegi na niedzielę - gr. I, III, VI, VIII. Belgijka z Gliwic jeżeli nadal chce, proszę o pw. Quote
Light of Shin-Ra Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 maga18 napisał(a)::crazyeye: a ona nie ma za krótkiego wlosa? :razz: Już nie jest tak źle, zresztą tę wystawę i tak spisuję na straty. Poprostu muszę gdzieś bezstresowo w miarę zadebiutować z Emi, zobaczyć jak ona chodzi, jak się zachowuje na ringu. Musimy się zgrać. To będzie nas wspólny debiut więc nie oczekujemy cudów. Dla mnie to sprawdzian przed Katowicami. Quote
AlaNowak Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 JA w dwoch sprawach: 1. Poszukuję transportu w niedzielę dla jednej osoby (ew. z grzecznym basenji) jako transport powrotny (mam zamiar nocowac w Rzeszowie czy okolicach z soboty an niedziele). 2. Poszukuję noclegu dla powyzszych istot Proszę o wiadomosc na privie(!) Quote
Recommended Posts