Asiaczek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Agasia']:multi::multi: Fajno Aga - jedziesz towarzysko czy z Nadią? A może jeszcze inny zestaw wycieczkowy? pzdr. Quote
Agasia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Aga - jedziesz towarzysko czy z Nadią? A może jeszcze inny zestaw wycieczkowy? pzdr. Natki napewno nie zglaszam, ale mam już na dzien dzisiejszy psiaki do wystawiania ;) Quote
Asiaczek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 OK. No to jeszcze 2-3 osoby się zmieszczą do busa... Pzdr. Quote
Mała_Tybetanka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Asiaczek napisał(a):OK. No to jeszcze 2-3 osoby się zmieszczą do busa... Pzdr. Na płycie był Białystok :) dziekuje Tobie pięknie :multi: A kiedy jest wyjazd Asiaczku ?? czy ja i tybet się zmieścimy ?? Quote
Asiaczek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Wyjazd do Rzeszowa - w sobotę nad ranem. Nie podam Ci teraz konkretnej godziny, bo musimy zorientować się, o której zacznie się sędziowanie naszych ras. Co do miejscówki - pewnie, że się zmieścisz! Trzymam dla Ciebie miejsce. No to jeszcze 1 osoby nam brakuje do kompletu. Pzdr. Quote
Coffee&Nera Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Agasia no to jak ty jedziesz to napewno musze cie poznac. Startujesz w MP czy normalnie na ringu? I z jakim psem ;)? Quote
Pugsy Malone Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczek napisał(a): No to jeszcze 1 osoby nam brakuje do kompletu. To ja jestem chętna:multi: O ile wasze psy tolerują chrumkającego mopsa:razz: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 nessie00 napisał(a):To ja jestem chętna:multi: O ile wasze psy tolerują chrumkającego mopsa:razz: Ja uwielbiam chrumkające mopsy, buldozki francuskie, buldogi , staffiki... A jezeli ja je uwielbiam, to i moje baski tez! Trzymam dla Ciebie miejsce.:lol: Jak tak dobrze sie przymierzyc, to jeszcze jakiś nieduzy psiak by się zmieścił... Artur z małą Kiką, moje baski w bagazniku w transporterku Agasia - bez psiaków nessie00 z mopsikiem No to czekamy na małego psiaka... Pzdr. Quote
Mała_Tybetanka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczku a my?? :razz: Nie pozbędziecie się nas tak łatwo :diabloti: Quote
Mała_Tybetanka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja uwielbiam chrumkające mopsy, buldozki francuskie, buldogi , staffiki... A jezeli ja je uwielbiam, to i moje baski tez! Trzymam dla Ciebie miejsce.:lol: Jak tak dobrze sie przymierzyc, to jeszcze jakiś nieduzy psiak by się zmieścił... Artur z małą Kiką, moje baski w bagazniku w transporterku Agasia - bez psiaków nessie00 z mopsikiem No to czekamy na małego psiaka... Pzdr. jescze my !!! Quote
Coffee&Nera Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Widze ze duza gruba Dogomaniaków ładuje do Rzeszowa... ciekawe czy zdąże obskoczyc wasze ringu :cool3: Quote
Pugsy Malone Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Próbowałam wysłac dzisiaj zgłoszenie-raz przez mozillę, raz przez operę; po wciśnęciu załącz(skan rodowodu), pojawia mi się komunikat:Błędny format lub nie wybrano pliku!!!, ja plik wybrałam, jest on w formacie jpg i zajmuje tylko 1 Mb:shake: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Mała_Tybetanka napisał(a):jescze my !!! Zapisane!!! No i takim oto sposobem mamy komplet do Rzeszowa na przyszły rok.:lol: Gdyby coś się pozmieniało w Waszych planach - prosze o info, OK? Pzdr. Quote
Mała_Tybetanka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Atik']Spanielka Molly, widocznie rozmiar skanu jest za duży niech prześle te skany w mniejszej rozdzielczości na adres [email protected] nessie00 to dla Ciebie :) Asiaczu jak my mozemy zrezygnowac z tak doborowego towarzystwa :) Quote
panienkabubu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Zapisane!!! No i takim oto sposobem mamy komplet do Rzeszowa na przyszły rok.:lol: Gdyby coś się pozmieniało w Waszych planach - prosze o info, OK? Pzdr. Przekażę mojej chętnej koleżance. Do zobaczenia! Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Panienko, sama widzisz, jak szybko zapełnił się nasz busik... Gdyby się coś zmieniło - na pewno w tym temacie będzie informacja. Pzdr. Quote
Mała_Tybetanka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Nerul napisał(a):Widze ze duza gruba Dogomaniaków ładuje do Rzeszowa... ciekawe czy zdąże obskoczyc wasze ringu :cool3: Nerul :) jak znajdziesz baski albo spaniela Tybetanskiego ze zwariowana właścicelką to reszta pojdzie z gorki :) Asiaczek ma racje was bedzie wiecej niz nas :) (co po niektorych ):razz: Nie macie wrazenia że czasmi to sie robi czat a nie forum ??:razz: Quote
panienkabubu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Asiaczek']Panienko, sama widzisz, jak szybko zapełnił się nasz busik... Gdyby się coś zmieniło - na pewno w tym temacie będzie informacja. Pzdr. Zdarza się, hihihi :) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Mała_Tybetanka napisał(a): Nie macie wrazenia że czasmi to sie robi czat a nie forum ??:razz: A niech sie robi!:lol: Jedno drugiemu nie przeszkadza, prawda? pzdr. Quote
Pugsy Malone Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Wysłałam skan mailem, dzięki Tybetanko za radę:multi: Quote
Godelaine Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 U mnie wszystko zależy od transportu. Dlatego już teraz szeroko się uśmiecham - czy ktoś z okolic Śląska dysponowałby jednym wolnym miejscem (dla mnie i psa), na niedzielę? Oczywiście partycypuję w kosztach :) Quote
McDzik Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 O jejku, jaka spora zorganizowana grupa szykuje się do natarcia na mój Rzeszów :D :D:D MT, jeśli jedziesz w sobotę rano z nimi, to daj mi jakoś znać kiedy do mnie przybędziesz :) Bo widzę, że chyba Ci się teraz zmieniły plany zupełnie :) Quote
panienkabubu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Godelaine']U mnie wszystko zależy od transportu. Dlatego już teraz szeroko się uśmiecham - czy ktoś z okolic Śląska dysponowałby jednym wolnym miejscem (dla mnie i psa), na niedzielę? Oczywiście partycypuję w kosztach :) Jakie są grupy w niedzielę? I powiedz, jakiego masz psa, myślę, że to ułatwi :) Quote
McDzik Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 panienkabubu napisał(a):Jakie są grupy w niedzielę? I powiedz, jakiego masz psa, myślę, że to ułatwi :) Grupy na niedziele - 1,3,6,8,10 :) Quote
panienkabubu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 McDzik napisał(a):Grupy na niedziele - 1,3,6,8,10 :) Zapytam koleżankę od Briarda :cool3: Quote
Recommended Posts