Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Aga - jedziesz towarzysko czy z Nadią? A może jeszcze inny zestaw wycieczkowy?
pzdr.
Natki napewno nie zglaszam, ale mam już na dzien dzisiejszy psiaki do wystawiania ;)

Posted

Wyjazd do Rzeszowa - w sobotę nad ranem. Nie podam Ci teraz konkretnej godziny, bo musimy zorientować się, o której zacznie się sędziowanie naszych ras.

Co do miejscówki - pewnie, że się zmieścisz! Trzymam dla Ciebie miejsce.

No to jeszcze 1 osoby nam brakuje do kompletu.
Pzdr.

Posted

nessie00 napisał(a):
To ja jestem chętna:multi:
O ile wasze psy tolerują chrumkającego mopsa:razz:

Ja uwielbiam chrumkające mopsy, buldozki francuskie, buldogi , staffiki... A jezeli ja je uwielbiam, to i moje baski tez!
Trzymam dla Ciebie miejsce.:lol:

Jak tak dobrze sie przymierzyc, to jeszcze jakiś nieduzy psiak by się zmieścił...
Artur z małą Kiką,
moje baski w bagazniku w transporterku
Agasia - bez psiaków
nessie00 z mopsikiem

No to czekamy na małego psiaka...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja uwielbiam chrumkające mopsy, buldozki francuskie, buldogi , staffiki... A jezeli ja je uwielbiam, to i moje baski tez!
Trzymam dla Ciebie miejsce.:lol:

Jak tak dobrze sie przymierzyc, to jeszcze jakiś nieduzy psiak by się zmieścił...
Artur z małą Kiką,
moje baski w bagazniku w transporterku
Agasia - bez psiaków
nessie00 z mopsikiem

No to czekamy na małego psiaka...
Pzdr.

jescze my !!!

Posted

Próbowałam wysłac dzisiaj zgłoszenie-raz przez mozillę, raz przez operę; po wciśnęciu załącz(skan rodowodu), pojawia mi się komunikat:Błędny format lub nie wybrano pliku!!!, ja plik wybrałam, jest on w formacie jpg i zajmuje tylko 1 Mb:shake:

Posted

Mała_Tybetanka napisał(a):
jescze my !!!

Zapisane!!!
No i takim oto sposobem mamy komplet do Rzeszowa na przyszły rok.:lol:

Gdyby coś się pozmieniało w Waszych planach - prosze o info, OK?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zapisane!!!
No i takim oto sposobem mamy komplet do Rzeszowa na przyszły rok.:lol:

Gdyby coś się pozmieniało w Waszych planach - prosze o info, OK?
Pzdr.

Przekażę mojej chętnej koleżance.

Do zobaczenia!

Posted

Nerul napisał(a):
Widze ze duza gruba Dogomaniaków ładuje do Rzeszowa... ciekawe czy zdąże obskoczyc wasze ringu :cool3:

Nerul :) jak znajdziesz baski albo spaniela Tybetanskiego ze zwariowana właścicelką to reszta pojdzie z gorki :) Asiaczek ma racje was bedzie wiecej niz nas :) (co po niektorych ):razz:

Nie macie wrazenia że czasmi to sie robi czat a nie forum ??:razz:

Posted

U mnie wszystko zależy od transportu. Dlatego już teraz szeroko się uśmiecham - czy ktoś z okolic Śląska dysponowałby jednym wolnym miejscem (dla mnie i psa), na niedzielę? Oczywiście partycypuję w kosztach :)

Posted

O jejku, jaka spora zorganizowana grupa szykuje się do natarcia na mój Rzeszów :D :D:D
MT, jeśli jedziesz w sobotę rano z nimi, to daj mi jakoś znać kiedy do mnie przybędziesz :) Bo widzę, że chyba Ci się teraz zmieniły plany zupełnie :)

Posted

[quote name='Godelaine']U mnie wszystko zależy od transportu. Dlatego już teraz szeroko się uśmiecham - czy ktoś z okolic Śląska dysponowałby jednym wolnym miejscem (dla mnie i psa), na niedzielę? Oczywiście partycypuję w kosztach :)
Jakie są grupy w niedzielę? I powiedz, jakiego masz psa, myślę, że to ułatwi :)