Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dog Handler napisał(a):
Mi cały czas po głowie chodzi ta wystawa -żeby z wyzełka zacząc (być moze ) Ch.dorosły -ale ze Szczecina..:| hmm taki kawał -z jednej strony gdzie sie nie jezdziło ale pociągiem tyle godzin- hehe

Musisz podjąć decyzję pod kątem sędziego :cool3:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):

Po porodzie będę miała troszke więcej czasu (tak mi się, głupiej, wydaje...) i wtedy może cos bliżej pomyślę nt. Europejskiej.
Pzdr.

Bez wzgledu na to czyy to Twój poród, czy tylko Twojej psicy, w żadnym wypadku czasu więcej mieć nie będziesz. :shake:Zaręczam ci,że na początku będziesz go mieć ZDECYDOWANIE MNIEJ

Posted

iwonka_ napisał(a):
Bez wzgledu na to czyy to Twój poród, czy tylko Twojej psicy, w żadnym wypadku czasu więcej mieć nie będziesz. :shake:Zaręczam ci,że na początku będziesz go mieć ZDECYDOWANIE MNIEJ

Zgadza się...:lol:
Pzdr.

Posted

A ja dzisiaj dostałam potwierdzenie o przyjęciu zgłoszenia JEDNEGO mojego psa, a wysyłałam wszystkie razem...

Czyli rozumiem, że na kazdego psiaka powinnam dostac takie mailowe potwierdzenie...?

Cieszy mnie to, że koperta ze zgłoszeniami doszła,,,
pzdr.

Posted

hej ja 1 szy raz wiec prosze nie bijce ;) jak cos zle ale mam takie pytanie czy mozna gdzies na stronie zkwp rzeszow sprawdzic czy zgloszenie dotarło i czy jest jakas lista juz zgloszonych psow? prosze odpowiedzcie

Posted

goldenniva napisał(a):
magda a mogłabys kliknac w ten link i sprawdzic suki w młodziezy nowofundland bo mo genialny komputer nie otwiera tego programu :(

Nowofundland:
Pies, kl. młodzieży, wł. Poznańsy W. S.

Suka, kl. otwarta, wł. Reszel J.

Pies, kl. otwarta, wł. Zaremba T.

Tyle tyle.