Hope2 Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 jestem i ja u Tomisia (śliczny jest <3 ) finansowo leżę, ale jak się ogarnę, zakończę w reszcie cegiełki (wczoraj dosłownie z nosem na kompie zasnęłam i rano sie tak obudziłam ;) )postaram się pocegiełkować dla niego. Trzymam kciuki,żeby to nie był cushing, ani żadem paskudny obcy. I pamiętajcie,że jeszcze tak nie było,żeby jakoś nie było (tak mawiała moja babcia, jak jej się wypłakiwałam na ramieniu z dziecięcych problemów) Quote
Anecik Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Danusiu a kiedy będą te wyniki Tomiego? Długo się na nie czeka? Quote
Nutusia Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Anecik, możesz mi na PW posłać nr tel do ewu? Zapomniałam dziś z domu komórki :( Quote
Kama202 Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Kochane, jeśli będzie wiadomo komu mogę podrzucić fanty bazarkowe, dajcie znać na PW. Czasami mam dni, w których nie ma mnie na dogo, a nie chcialabym przeoczyc bazarku na Tomiego. Mam trochę ciuchów i jakieś rzeczy domowe. Jak znam życie to do Cancerki :D Ona ma już skład :D Dziękujemy. 1 Quote
cancer43 Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Dziekuję wszystkim za obecność i wsparcie.Odpowiem zbiorczo,bo co chwila mnie wywalaTomi waży w tej chwili 9,2 kg ,w tym tygodniu będzie miał testy potwierdzające lub wykluczające Cushinga.Oby to była ta druga ewentualność !Gdyby jednak diagnoza się potwierdziła ,zaczniemy szukać jak najtańszej opcji kupienia Vetorylu.Nutusia,jak widzę ma wejścia,a dwa tygodnie temu odszedł własnie na Cushinga psiak mojej koleżanki,dowiem się czy jej nie został.Jutro się odezwę,bo coś na kształt grypy rozłożyło mnie dokumentnie,rozsadza mi głowę i boli mnie cały człowiek Quote
anica Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 A jakie są jeszcze, te testy na Cushinga? pamiętam jak u Jasi podejrzewali Cushinga to w jeden dzień zrobili to badanie! pobierali jej krew trzy razy... chyba co 3 czy 4 godziny?! po prostu cały dzień siedziałam na klinikach...i wynik był od razu! Quote
ewu Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Tomi ma mieć robione te wszystkie testy. Dziękuję Wam kochane za obecność i wsparcie:) Nie wiem czemu ale pisanie postów jest od paru dni mordęgą:( Quote
Usiata Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Może nie będzie tak źle? poczekajmy, cioteczki, do wyników badań a póki co, Tomiś dostaje 40 zł stałej (po Kajtunie, który po 3 latach w hotelu znalazł DS :D) Quote
anica Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Może nie będzie tak źle? poczekajmy, cioteczki, do wyników badań a póki co, Tomiś dostaje 40 zł stałej (po Kajtunie, który po 3 latach w hotelu znalazł DS :D) ... nie będzie!... przecież jesteśmy ;) 1 Quote
Nutusia Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Nasz Lesio miał pobraną krew, podany lek i kolejne pobranie krwi po 8 godzinach. Wynik był po 2 dniach. Wcześniej miał robione testy na niedoczynność tarczycy, która często jest powiązana z Cushingiem. Quote
Kama202 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Może nie będzie tak źle? poczekajmy, cioteczki, do wyników badań a póki co, Tomiś dostaje 40 zł stałej (po Kajtunie, który po 3 latach w hotelu znalazł DS :D) Dzięki Usiatko :D edit. I zapraszam na bazarek z mojej sygnaturki, w części na Tomisia (jeśli pokazuje się tylko pierwszy post bazarku, należy kliknąć w tytuł wydarzenia) Quote
Hope2 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Czekamy cierpliwie na wyniki i trzymamy kciuki i łapki za Tomisia Quote
Iljova Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ja ciągle mam nadzieję że to nie cushing .... ???? Będę zaglądała czasami ???? 1 Quote
MALWA Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Zaglądam do malca...............kiedy będą wyniki ? Quote
Anula Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Przydało by się już podawać Tomi witaminy i Olekardin omega 3+6+9+E.Moja tymczasia łykała to do końca życia. Quote
Usiata Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 I za Danusię trzymam kciuki - niech szybciutko do nas wraca :) dziewczęta, tę kaskę dla Tomisia to słać na konto Danuśki? 1 Quote
Anecik Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Przydało by się już podawać Tomi witaminy i Olekardin omega 3+6+9+E.Moja tymczasia łykała to do końca życia. Tomiś ma przepisany VetoSkin 1 x dziennie Quote
anica Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 I za Danusię trzymam kciuki - niech szybciutko do nas wraca :) dziewczęta, tę kaskę dla Tomisia to słać na konto Danuśki? Danusiu, przecież wiesz ,że Tobie nie wolno chorować! nie wo ln o tak, na konto Danusi :) .. ale ten Olekardin omega 3+6+9+E też jest bardzo dobry, zwłaszcza dla staruszków Quote
Kama202 Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Danuś, pewnie, że nie wolno chorować. Tomiś (sz)czeka na Ciebie :D I my... Quote
ewu Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Tomi cały dzień dzisiaj spędził na badaniach. Musiał być na czczo więc po powrocie wchłonął ogromną michę gotowanego . Tomi za nic nie chce jest suchej karmy, więc dostaje tylko gotowane. Wyniki jutro. Zeskrobiny na grzyba na razie nie wyglądają "grzybowo" ale trzeba poczekać jeszcze 6 dni na ostateczny wynik. Trzymajcie kciuki. Czekam na wyniki jak na wyrok:( Quote
Recommended Posts