Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale słodki! :) naprawdę ... szorpata mordeczka ;)

a banerek  musowo!.... tylko kto umie? ciocieeeeeee....

No właśnie ja też nie kumata w tej materii:):):)

Posted

A teraz niespodzianka - chyba Tomi wygląda lepiej ,albo to moje pobożne życzenie

ixh0yd.jpg

To nie tylko życzenie :) Tomiś rzeczywiście lepiej wygląda i co najważniejsze, jest zadowolony :) :D

A może ktos umie robić banerki ? Przydałby się Tomisiowi

Bardzo by się przydał.

Posted

Oj Tomisiu, wczoraj nawet nie zajrzałam do Ciebie, a Ty taak cudnie wyglądasz :) cudnie,że paskudztwa niet, jak dam radę to popytam o banerek (czasem są bazarki z banerkami...ale teraz chyba niet?) Kiedyś Ciocia fochu śliczne robiła...ale wątek zgubiłam juz dawno temu :( (jeżeli nick pisze się z dużej litery-przepraszam za pomyłkę)

Posted

Mam jeszcze takie zdjęcia,zaniepokoił mnie jego hmmm... fiutek ,ale po dokładnych oględzinach wet stwierdził że Tomi ma po prostu słabe mięśnie,także te podtrzymujące wyżej wymienionego

2w52fpd.jpg

28tb9jn.jpg

Jak myślicie,może spróbować go ogłaszać ? Czy jeszcze zaczekać ?

• Upvote 1
Posted

i jeszcze taki-do wyboru ;) myślę,że jakby ktoś potrafił zmniejszyć oba, to byłoby super-każdy mógłby wziąć ten, który mu się podoba :D

11649231_1158915610791200_838044638_o.jp

• Upvote 1
Posted

Dziękiuję też nie umiem poczekamy na sprawne komputerowo ciotki

dobra, mam-ale duże. Ja zmniejszyć nie umiem, jak się okaże,że nie umiemy wszystkie-poproszę o zmniejszenie, ok?

11649088_1158915627457865_575220870_o.jp

Posted

Skończył się mój bazarek na Tomiego, jak tylko wpłyną wszystkie wpłaty to przekaze , więc poprosze na pw o nr konta skarbnika Tomiego :).

Posted

Gusiak, ja wstawiam sobie jako zdjęcie na fb (foty na wydarzenia, banerki na tablicę z widocznością tylko dla mnie) i robię kopiuj-wklej na dogo, inaczej za diabła nie umiem :(

Posted

Martika & Aischa załatwiła dzielenie leku na wadze laboratoryjnej( mega dokładnej).

Dziękuję Marticzko:) Lek dotrze na adres Martiki a ja podzielony odbiorę 1-go lipca i wyślę Tomiemu.

a ja się melduję u cudnego Tomisia i od razu uprzejmię donoszę iż leki już u mnie :)

• Upvote 3