Ewa Marta Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Znowu się przytulałyśmy... Zaniosłam sunieczce na próbę troszkę karmy Brit M, którą kupujemy Kulce i Rokiemu. Jeśli jej posmakuje, zamówimy kolejny worek. Moja Peruszka jest o Lunkę piekielnie zazdrosna - czuje, że ja kocham tego rudzielca. Musze dbać o to, żeby nie czuła się odepchnięta. Wizyta prawdopodobnie dopiero w weekend:( Quote
Ellig Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Trzymamy kciuki za dom dla Lunki :) Quote
eossi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Mojej koleżanki córka ma dwa psiaki typowo podwórkowe - te psiaki nie chcą być w domu !!!! naprawdę uwielbiają podwórko !!! Mojej koleżanki córka znalazła się w tragicznej sytuacji szukamy pomocy dla ludzi i zwierząt. Szukamy ciepłego domku dla suczki Tosi i jej synka Tolka. Tosia ma 5 lat , jest wysterylizowana. Tolek ma 3lata. Psiaki są zdrowe mają książeczki zdrowia. Oba psiaki to super łagodne zwierzaki , wychowane z dwójką dzieci i kotem. Tosia i Tolek szukają domów ponieważ dotychczasowy dom , rodzina rozpada się – ogromna tragedia dorosłych ludzi, dzieci i zwierząt aż trudno opisać ból, łzy i rozpacz. Zamieszczam ten apel, prośbę w nadziei ,że znajdą się dobrzy ludzie ,którzy przygarną te psiaki . Tosia i Tolek mogą adoptowane oddzielnie jak i razem ,są psiakami którym odpowiada bycie w ogródku . Mamy nadzieje ,że nie trafią za kraty schroniska , serce nam się łamie ale nie mamy wyjścia musimy znaleźć dla nich domy. Prosimy pomóżcie zwierzętom i ludziom. Tel: 606 671 043 nie umiem wstawić zdjęcia Quote
Ellig Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Mojej koleżanki córka ma dwa psiaki typowo podwórkowe - te psiaki nie chcą być w domu !!!! naprawdę uwielbiają podwórko !!! Mojej koleżanki córka znalazła się w tragicznej sytuacji szukamy pomocy dla ludzi i zwierząt. Szukamy ciepłego domku dla suczki Tosi i jej synka Tolka. Tosia ma 5 lat , jest wysterylizowana. Tolek ma 3lata. Psiaki są zdrowe mają książeczki zdrowia. Oba psiaki to super łagodne zwierzaki , wychowane z dwójką dzieci i kotem. Tosia i Tolek szukają domów ponieważ dotychczasowy dom , rodzina rozpada się – ogromna tragedia dorosłych ludzi, dzieci i zwierząt aż trudno opisać ból, łzy i rozpacz. Zamieszczam ten apel, prośbę w nadziei ,że znajdą się dobrzy ludzie ,którzy przygarną te psiaki . Tosia i Tolek mogą adoptowane oddzielnie jak i razem ,są psiakami którym odpowiada bycie w ogródku . Mamy nadzieje ,że nie trafią za kraty schroniska , serce nam się łamie ale nie mamy wyjścia musimy znaleźć dla nich domy. Prosimy pomóżcie zwierzętom i ludziom. Tel: 606 671 043 nie umiem wstawić zdjęcia Quote
Mattilu Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 A moze odezwac sie do tej pani, ktora chciala Lunke na podworko? Quote
Ellig Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 A moze odezwac sie do tej pani, ktora chciala Lunke na podworko? Ta pani nie podała swojego adresu mailowego ani numeru telefony, napisała wiadomośc przez OLX, ja mogę tylko odpowiadac pod ogłoszeniem Lunki. Zrobiłam psiakom ogłoszenia na grupach , na Facebooku i na OLX. 1 Quote
Ewa Marta Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Zamówiłam dla Lunki karmę Brit M. Niestety panienka musi przestawić sie na troszkę gorszą karmę. Dostała na próbę troszke karm,y od Kulki i zjadła spokojnie. Koszt 89,90 zł http://allegro.pl/brit-premium-adult-m-15-3kg-18kg-15gratis-dostawa-i5812524778.html Quote
eossi Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Ellig - jakbyś mogła to napisz do tej Pani - wielkie dzięki oczywiscie jeżeli tak mozna zrobić Quote
Ellig Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Ellig - jakbyś mogła to napisz do tej Pani - wielkie dzięki oczywiscie jeżeli tak mozna zrobić Napisałam pod ogłoszeniem Lunki, inaczej się nie da, nie ma takiej opcji jak wysylanie wiadomości do użytkownika, tylko pod konkretnym ogłoszeniem można odpowiadac na pytania. http://olx.pl/oferta/tosia-i-tolek-trafia-do-schroniska-jak-im-nie-pomozesz-CID103-IDd0Swd.html Quote
Ewa Marta Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Lunka dostała w prezencie 30 zł od Bea100:-) Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę. Zapisuję w rozliczeniach na pierwszej stronie:) Quote
Ellig Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 Lunka dostała w prezencie 30 zł od Bea100:-) Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę. Zapisuję w rozliczeniach na pierwszej stronie:) Serdecznie dziękujemy :) Quote
Ewa Marta Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Dziękujemy za odwiedziny:) Na nocnym spacerze z moimi psiakami spotkalam tego cudownego Rudzielca:) Od razu mnie poznała i ruszyła z kopyta do mnie. Była na smyczy z Julką, ale jak Julka mnie zobaczyła, to puściła małą wiedząc, że ten wulkan trafi prosto w moje ramiona. Kocham ją bardzo i nic na to nie poradzę... Quote
Ewa Marta Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 W dniu dzisiejszym z bazarku biżuteryjnego na konto Lunki wpłynęła kwota 634,33 zł http://www.dogomania...o-godziny-2000/ Quote
Ellig Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wszystkim magicznych Świąt, dużo zdrowia w nadchodzącym roku, radości płynącej z drobiazgów, uśmiechu każdego dnia, naszym przyjaciołom życzę wspaniałych właścicieli, zawsze pełnej miski i przyjaźni ludzko-zwierzęcej,a wszystkim bezdomnym pieskom życzę, by wreszcie ktoś je pokochał i zdecydował się zabrać do swego domu.Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego 2016 Roku! Quote
Gusiaczek Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Wesołych świąt , a w Nowym Roku domeczku na zawsze :) Quote
Ellig Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 O 21.12.2015o18:40, Gusiaczek napisał: Wesołych świąt , a w Nowym Roku domeczku na zawsze :) Dziękujemy :) Quote
Ewa Marta Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Nie rozumiem jak to możłiwe, że Lunka nadal bez domku. Quote
Ewa Marta Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Do Lunki przyjeżdża pewna Rodzinka na spacery. Zaprzyjaźniają się z nią i wiele wskazuje na to, że w lutym po powrocie Państwa z urlopu mały łobuziak pojedzie do swojego domu. Póki co jednak nie cieszę się, bo wszystko się jeszcze do lutego może zdarzyć... Quote
Gusiaczek Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Zatem trzymam kciuki i na zapas też się nie cieszę, by nie zapeszyć :) Quote
Ewa Marta Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Aż się boję zapeszyć, ale Pąństwo zdecydowali się na adopcje Lunki po swoim powrocie z urlopu. Tym razem urlop był już wykupiony i nie dałoby rady zabrać suni ze sobą. Spotykają się na częstych spacerach i są przekonani, że 12 lutego przyjmą sunieczkę do swojej Rodziny. Oby się udało! Quote
Ellig Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 13 godzin temu, Ewa Marta napisał: Aż się boję zapeszyć, ale Pąństwo zdecydowali się na adopcje Lunki po swoim powrocie z urlopu. Tym razem urlop był już wykupiony i nie dałoby rady zabrać suni ze sobą. Spotykają się na częstych spacerach i są przekonani, że 12 lutego przyjmą sunieczkę do swojej Rodziny. Oby się udało! I tego sie trzymamy! Quote
Recommended Posts