Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia już u weta ok. 17.00 mam ją odebrać... najpierw przy zastrzyku chciała mi wejść na głowę, a potem w poczekalni zaczęła robić się taka jakaś miękka.... i zasnęła. ta narkoza to pewnie nic miłego....

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='michaśka10']no i już.... Sonia się obudziła, śpi sobie pod stołem (sama tam poszła) ale jest obolała...
Biedna Sonia:-( Ale dzielna dziewczyna wytrzymała:loveu:
Wymiziaj ją ode mnie:loveu: Jak mamuśka dostanie kase podeślemy troche kassy za tę sterylkę:lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Biedna Sonia:-( Ale dzielna dziewczyna wytrzymała:loveu:
Wymiziaj ją ode mnie:loveu: Jak mamuśka dostanie kase podeślemy troche kassy za tę sterylkę:lol:
wolę jej nie miziać bo już mi się pochwaliła swoimi wyczyszczonymi ząbkami :P mogę ją pozdrowić:P

Posted

Kochani, dziękuję wszystkim których tu nie wymieniłam, wy wiecie o kogo chodzi...
Tak mi żal Soni, znowu człowiek któremu ufała zrobił jej krzywdę. Ciekawe jak spędziła noc...

Posted

sonia czuje się dobrze, dzisiaj pozwoliła mi obejrzeć te szwy, namoje oko wyglądają bardzo ładnie (o ile można tak powiedzieć), zlizała sobie już ten taki srebrny preparat, ale nic więcej z tym nie robi. nie chce na razie jeśc ale to mnie nie dziwi... no co jeszcze... na spacery wychodzi tylko przed dom na trawnik i na razie leży sobie przez większość czasu (i tu zazdroszczę :P)

Posted

Sonia czuje się dobrze, juz troche biega i skacze, wrócił jej apetyt. niestety po operacji zrobiła się bardzo agresywna dla mojej kotki :/ ale to znak, że wróciła do zdrowia :diabloti: nie chce łykać tabletek, więc muszę jej troche wpychać... :D

Posted

Szyszka napisał(a):
Soniu wracaj szybciutko do zdrowia, domeczek czeka. Kiedy plaujecie podróż Soni.
Agatko czy moja wpłata wpłynęła.

Tak, tak, dzięki jeszcze raz.
Nie wiem co ztym transportem będzie bo na razie się nic nie szykuje. Jeśli wszystko będzie dobrze to sonia może jechać pod koniec tygodnia.