bumerang Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 w poniedziałek robię przelew jak tylko dostane wypłatę na konto! Quote
Szyszka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Sonieczko już niedługo będziesz w nowym domku. A macie kogoś kto zawiezie małą do domku? Quote
aga1969 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 agata,dopiero dzis wplacam kase,sorry za zwloke. nie bylo mnie tydzien,co wyjechalam,duze zmiany.... sonka-bedzie wszystko ok malutka.... Quote
_Natalia_M_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 jak malenka reaguje na inne psy? i czy ona jeszcze urosnie?:cool3: Quote
Agata69 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Kochani, zafundowałam Soni tę sterylkę, wasze ewentualne wpłaty pójdą na pokrycie kosztów transportu, bo to bardzo daleko i chcemy ją zawieźć samochodem, żeby aż tak się nie stresowała. Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc. Quote
michaśka10 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='_Natalia_M_']jak malenka reaguje na inne psy? i czy ona jeszcze urosnie?:cool3: Sonia jest już dorosła, więc nie urośnie. Dla innych psów jest raczej agresywna. Quote
Agata69 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 szukamy pilnie transportu dla Soni, sroda zdjęcie szwów i kończy się jej czas w dt, bardzo proszę o pomoc Quote
michaśka10 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Agata69']szukamy pilnie transportu dla Soni, sroda zdjęcie szwów i kończy się jej czas w dt, bardzo proszę o pomoc czwartek:P Quote
Agata69 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Nic kompletnie, cisza z transportem. Dzisiaj Sonia miała zdjęte szwy. Jest gotowa do drogi. A Emdziolek też się nie odzywa. Quote
emdziolek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Cały czas przeglądam wątek i szukamy transportu, mysle ze jezeli udałoby sie w weekend to mogłabym dojechać od wa-wy. Ale to musielibyscie kombibowc z transportem do warszawy. W tygodniu niestety nie mogę- uczę sie Quote
Szyszka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Kurcze , może do Warszawy byłaby rzeczywiście większa szansa.... Quote
Agata69 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 W weekend to znaczy dokładnie kiedy? Jutro jest już sobota... O której mogłabyś być w Warszawie Emcia? No i czy babcia nadal czeka? Quote
emdziolek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Babcia codziennie dzwoni i dopytuje sie co u jej suczki słychac i kiedy wreszcie będzie. Jeżeli byłaby możliwość zwrotu kosztów podrózy to nbawet jutro mogłabym byc koło 13 na dworcu zachodnim. Tak sie złożyło ze jestesmy spłukani po leczeniu naszej tymczasowej kotki i spanielka którego przygarnelismy z ulicy ale juz ma domek. Czekam na odpowiedź:lol: Quote
Sara_mia_speranza Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jesli dotarła by do Wawy to w sumie i ja bym mogła ja podtransportowac , ale też zdecydowanie tylko weekend Quote
Agata69 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 No tak na szybko to chyba nic się nie znajdzie. Ale będę jeszcze myśleć. Może ktoś się jeszcze znajdzie. jeśli nie to zorganizujemy na przyszły tydzień. Serce mi się kraje bo sunia przyzwyczaiła się już do Dt i napewno będzie tęśknić. A DT też się martwi czy Sonia będzie miała dobrze i czy ta pani będzie miała do niej cierpliwość. Bo sonia cały czas chciałaby siedzieć na kolanach i żeby ją jeszcze głaskać... Quote
michaśka10 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 no Sonia jest strasznym pieszczochem, co nieraz bywa wręcz męczące.... Quote
fizia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cudna Sonia szuka pomocy w transporcie! Quote
Agata69 Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Straszna tu cisza a przecież problem soni się nie skończył... Quote
Szyszka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Pamiętam cały czas, ale tak mi muli Dogo, że przy 5 wątku już tracę cierpliwość i się wyłączam.... Ludzie transport potrzebny! A moze jednak możecie skorzystać z pomocy Viris? Quote
emdziolek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dziewczyny jeżeli bedziecie w stanie zwrócić koszt podróży to ja po nią przyjade do warszawy w Sobote :) Myslę że będzie wam blizej dowieźć ją do Wa-wy niż Białegostoku:) A dalej juz sobie poradzimy:) Moja babcia juz sie niecierpliwi:lol: Codziennie dzwoni i pyta co u Soni, tak nie może sie doczekać:lol: SONIU czekamy tutaj wszyscy :) Quote
Agata69 Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Nic mi nie przychodzi do głowy, ja nie mogę jechać. Może ktoś mógłby pojechać za zwrotem kosztów benzyny? Quote
Kanzaj Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Przepraszam, ale czegoś tutaj nie rozumiem...:shake: Jeśli chce się psa i można po niego przyjechać z Białegostoku do W-wy, to dlaczego nie do Włocławka??? Quote
emdziolek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Kanzaj źle zrozumiałaś ja jestem z Suwałk do białegostoku maiłam jechać specjalnie a w Wawie bede od piatku do niedzieli wiec przy okazji dziewczyny mogłyby podrzucić a po drugie s Suwałk do Włocławka jest dalej i gdzie ja bym spała? Sorki ja mam 15 lat a wawie mam rodzine wiec tam sie mną zajmą a do Włocławka mnie mama nie puści także zanim napiszesz to przeczytaj dokładnie:lol: Nie mam zalu-każdy może sie pomylić:) Dziewczyny kase na podróż bede miała, ale musiałybyście na niedziele dowieźć Sonie Do Wawki, bp póxniej to dopiero za dwa tygodnie od soboty bede w Białymstoku wiec to prawie 3 tygodnie a Sonia chyba juz tak długo w DT zostać nie moze.... wcześniej sie nie wyrobie a wątpie ze znajdziecie transport do samego augustowa w ciagu tygodnia:shake: Także prosze, pokąbinujcie to załatwiłabym wszystkie sprawy za jednym zamachem. Może jakiś sąsiad? znajomy ? ktos kto ma samochód, za zwtorem kosztów za paliwo... no nie wiem trzeba kombinować, zebym znała kogoś z Włoclawka byłoby łatwej a nie znam nikogo:shake: Quote
Recommended Posts