Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, zafundowałam Soni tę sterylkę, wasze ewentualne wpłaty pójdą na pokrycie kosztów transportu, bo to bardzo daleko i chcemy ją zawieźć samochodem, żeby aż tak się nie stresowała. Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc.

Posted

Cały czas przeglądam wątek i szukamy transportu, mysle ze jezeli udałoby sie w weekend to mogłabym dojechać od wa-wy. Ale to musielibyscie kombibowc z transportem do warszawy. W tygodniu niestety nie mogę- uczę sie

Posted

Babcia codziennie dzwoni i dopytuje sie co u jej suczki słychac i kiedy wreszcie będzie.
Jeżeli byłaby możliwość zwrotu kosztów podrózy to nbawet jutro mogłabym byc koło 13 na dworcu zachodnim.

Tak sie złożyło ze jestesmy spłukani po leczeniu naszej tymczasowej kotki i spanielka którego przygarnelismy z ulicy ale juz ma domek.
Czekam na odpowiedź:lol:

Posted

No tak na szybko to chyba nic się nie znajdzie. Ale będę jeszcze myśleć. Może ktoś się jeszcze znajdzie.
jeśli nie to zorganizujemy na przyszły tydzień. Serce mi się kraje bo sunia przyzwyczaiła się już do Dt i napewno będzie tęśknić.
A DT też się martwi czy Sonia będzie miała dobrze i czy ta pani będzie miała do niej cierpliwość. Bo sonia cały czas chciałaby siedzieć na kolanach i żeby ją jeszcze głaskać...

Posted

Pamiętam cały czas, ale tak mi muli Dogo, że przy 5 wątku już tracę cierpliwość i się wyłączam....

Ludzie transport potrzebny!
A moze jednak możecie skorzystać z pomocy Viris?

Posted

Dziewczyny jeżeli bedziecie w stanie zwrócić koszt podróży to ja po nią przyjade do warszawy w Sobote :) Myslę że będzie wam blizej dowieźć ją do Wa-wy niż Białegostoku:) A dalej juz sobie poradzimy:)

Moja babcia juz sie niecierpliwi:lol: Codziennie dzwoni i pyta co u Soni, tak nie może sie doczekać:lol:
SONIU czekamy tutaj wszyscy :)

Posted

Kanzaj źle zrozumiałaś ja jestem z Suwałk do białegostoku maiłam jechać specjalnie a w Wawie bede od piatku do niedzieli wiec przy okazji dziewczyny mogłyby podrzucić a po drugie s Suwałk do Włocławka jest dalej i gdzie ja bym spała? Sorki ja mam 15 lat a wawie mam rodzine wiec tam sie mną zajmą a do Włocławka mnie mama nie puści także zanim napiszesz to przeczytaj dokładnie:lol: Nie mam zalu-każdy może sie pomylić:)

Dziewczyny kase na podróż bede miała, ale musiałybyście na niedziele dowieźć Sonie Do Wawki, bp póxniej to dopiero za dwa tygodnie od soboty bede w Białymstoku wiec to prawie 3 tygodnie a Sonia chyba juz tak długo w DT zostać nie moze.... wcześniej sie nie wyrobie a wątpie ze znajdziecie transport do samego augustowa w ciagu tygodnia:shake: Także prosze, pokąbinujcie to załatwiłabym wszystkie sprawy za jednym zamachem.
Może jakiś sąsiad? znajomy ? ktos kto ma samochód, za zwtorem kosztów za paliwo... no nie wiem trzeba kombinować, zebym znała kogoś z Włoclawka byłoby łatwej a nie znam nikogo:shake: