Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ruch na wątku jak na jarmarku, a kiedy Czupurek wychodzi ze schronu?

to już dziś, dziś jest środa i miał dziś wychodzić:)

Czy Czupurek pojedzie tam gdzie był Cejlonek ?

z tego co czytałam to nie, Cejlonek był u kikou, a to dość daleko

Posted

Szczęśliwie dojechaliśmy, chłopak cały czas uśmiechnięty, bo i ma co pokazać, bo ząbki bielutkie. Wszyscy lekarze go żegnali :). Czupurek jest miastowy-pięknie jeżdzi samochodem, ryjek wkłada między przednie fotele do głaskania. W hoteliku szybko zwiedził teren, zapoznał z psiakami. Jest super. Mamy niewiele zdjęc, ale wstawimy,  byłyśmy umęczone i zapomniałyśmy porobić w hoteliku, tylko z drogi.

• Upvote 1
Posted

Dziewczyny, nie bedę dużo w najbliższych dniach pisać, mam bardzo chorego kotka. Tylko to mam teraz głowie. Dzięki Wam Czupurek jest na wolności i tylko to się liczy. Rozliczenia za zakupy wstawie jak sie mi sytuacja ustabilizuje.

Dostałam olbrzymią paczkę z ciuchami na bazarek, wielkie dzieki. Też teraz nie zrobię bazarku. Prosze o dobre myśli, że moj kotek będzie żyl ( ten czarny z awatarku).

Dorcia,  bardzo dziekuję za wczorajszy dzień, za opikę nad Czupurkiem, nade mną, za sponsorowanie podrózy.

Posted

nadrabiiam zaległości

od której kochanej dziewczyny przyszła paka na bazarek?????? chcę podziękować

konto wysłane do Arim ( ponownie, przepraszam), beataczl, ania75, Czarna Kafka.

Ania75-w tej chwili Czupurek jest w hoteliku Bella pod Warszawą, w Stefanowie, tam gdzie Dieselek. To chwilowe bo czekamy na otwarcie domowego, 5 psiowego, hoteliku u mojej koleżanki ( napiszę szczegól jak mi pozwoli :) , moje guru wolontariackie, więc nie ma obaw, że psy źle trafią)

• Upvote 1
Posted

z podrózy do domu czyli hoteliku

dwa pierwsze - grzecznie czekał ażskończąsie formalności w schronie

11665622_1584627348465621_21032122415698Czupurek 1,07.15 wyjazd z palucha.JPG

11666224_1584627405132282_46564259044028

podobna sytuacja-czekał u dr MIrkowskiego, az dr przejrzy dokumentację i powie co robić. Zamówiłyśmy tabletki kastrujące :) za 150zł ( cena niska, bo dla Czupurka), ma dostawać coś na wątrobę, dr na paluchu na prostatę polecał ziółka wierzbownicy czy jakoś tak. Dorcia zapisała, też kupimy, a co. Po tych ziołach poprawia się też cera :) Dostał olej lniany, cho ćdr mówi, żeby dawać minuimum, bo ma żółć w woreczku. Czyli odpada pomysł z olejem z dyni, który robi dobrze na wiele rzeczy, w tym na prostatę, spowalnia rozwój komorek rakowych.

Czupurek-1.07.15-u lekarza w Raszynie.JPG

11659430_1584627351798954_83416180023313

Posted

są wplaty  :)

yolanovi, yucca, dzięki, zapisuję w rozlczeniach

z wyplat :) puszki -10 sztuk, olej lniany, ( ok. 48,19- ok bo piszę z pamięci, sprawdzę na rachunku to poprawię) suchą karmę podjada narazie Dieselkowi.