bakusiowa Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Jaki ruch zrobił się na wątku. To dobrze, że Czupurek ma tyle cioteczek. Quote
Nette Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 NA razie mogę tylko odwiedzać Czupurka :( Dziękuję za zaproszenie :) 1 Quote
yolanovi Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Ruch na wątku jak na jarmarku, a kiedy Czupurek wychodzi ze schronu? Quote
asiuniab Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Ruch na wątku jak na jarmarku, a kiedy Czupurek wychodzi ze schronu? to już dziś, dziś jest środa i miał dziś wychodzić:) Czy Czupurek pojedzie tam gdzie był Cejlonek ? z tego co czytałam to nie, Cejlonek był u kikou, a to dość daleko Quote
yolanovi Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 No to kciukam za Czupurkowy wyjazd po lepsze życie. Quote
Beat2010 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Szczęśliwie dojechaliśmy, chłopak cały czas uśmiechnięty, bo i ma co pokazać, bo ząbki bielutkie. Wszyscy lekarze go żegnali :). Czupurek jest miastowy-pięknie jeżdzi samochodem, ryjek wkłada między przednie fotele do głaskania. W hoteliku szybko zwiedził teren, zapoznał z psiakami. Jest super. Mamy niewiele zdjęc, ale wstawimy, byłyśmy umęczone i zapomniałyśmy porobić w hoteliku, tylko z drogi. 1 Quote
Beat2010 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 zapisuję Witaj Isadorko u wolnego Czupura :) Quote
jaguska Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Czupurek na nowej drodze życia ;-) suuuperrr :-) Quote
yolanovi Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Super, że wszystko się udało. Czupurek na wolności :) Quote
asiuniab Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 cudnie, na takie wieści się czeka; choć wolałabym, aby był adoptowany wiele lat wcześniej, jak każdy, któremu przyszło życie spędzać za kratami 2 Quote
Beat2010 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Dziewczyny, nie bedę dużo w najbliższych dniach pisać, mam bardzo chorego kotka. Tylko to mam teraz głowie. Dzięki Wam Czupurek jest na wolności i tylko to się liczy. Rozliczenia za zakupy wstawie jak sie mi sytuacja ustabilizuje. Dostałam olbrzymią paczkę z ciuchami na bazarek, wielkie dzieki. Też teraz nie zrobię bazarku. Prosze o dobre myśli, że moj kotek będzie żyl ( ten czarny z awatarku). Dorcia, bardzo dziekuję za wczorajszy dzień, za opikę nad Czupurkiem, nade mną, za sponsorowanie podrózy. Quote
Beat2010 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 nadrabiiam zaległości od której kochanej dziewczyny przyszła paka na bazarek?????? chcę podziękować konto wysłane do Arim ( ponownie, przepraszam), beataczl, ania75, Czarna Kafka. Ania75-w tej chwili Czupurek jest w hoteliku Bella pod Warszawą, w Stefanowie, tam gdzie Dieselek. To chwilowe bo czekamy na otwarcie domowego, 5 psiowego, hoteliku u mojej koleżanki ( napiszę szczegól jak mi pozwoli :) , moje guru wolontariackie, więc nie ma obaw, że psy źle trafią) 1 Quote
Beat2010 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 z podrózy do domu czyli hoteliku dwa pierwsze - grzecznie czekał ażskończąsie formalności w schronie podobna sytuacja-czekał u dr MIrkowskiego, az dr przejrzy dokumentację i powie co robić. Zamówiłyśmy tabletki kastrujące :) za 150zł ( cena niska, bo dla Czupurka), ma dostawać coś na wątrobę, dr na paluchu na prostatę polecał ziółka wierzbownicy czy jakoś tak. Dorcia zapisała, też kupimy, a co. Po tych ziołach poprawia się też cera :) Dostał olej lniany, cho ćdr mówi, żeby dawać minuimum, bo ma żółć w woreczku. Czyli odpada pomysł z olejem z dyni, który robi dobrze na wiele rzeczy, w tym na prostatę, spowalnia rozwój komorek rakowych. Quote
Beat2010 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 są wplaty :) yolanovi, yucca, dzięki, zapisuję w rozlczeniach z wyplat :) puszki -10 sztuk, olej lniany, ( ok. 48,19- ok bo piszę z pamięci, sprawdzę na rachunku to poprawię) suchą karmę podjada narazie Dieselkowi. Quote
Maruda666 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Trzymamy mocne kciuki za Czarnuszka i za szczęśliwego, wolnego Czupurka :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Trzymamy mocne kciuki za Czarnuszka i za szczęśliwego, wolnego Czupurka :) i ja kciukam za koteczka i ja z dziewczynkami dołączam się do kciuków za ogonki :* :) Quote
Bogusik Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 I ja z kciukami za czarnula i Czupurka przybywam :) Quote
Recommended Posts