Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja chętnie pomogę w ogłoszeniach tj.wykupię dla Amisi pakiet ogłoszeń,tylko prosiłabym o wstawienie tekstu i zdjęć na ten wątek:
http://www.dogomania.com/forum/topic/333676-og%C5%82oszeniowy-dla-stuszk%C3%B3w-u-tamb-5-z%C5%82-30-og%C5%82osze%C5%84-jest-23-pakiety/

Kurcze, przestało mi działać multicytowanie...
Anulko kochana, poprosiłam Ziutkę o ogłoszenia, wystawi Amisię w ten weekend - jakby co, poproszę Cię, Kochana Osóbko, o ogłoszenia w przyszłym tygodniu. Bardzo wdzięczna jestem za chęć pomocy!
Posted

Gosiu, przerobiłam jedno ogłoszenie Aresa na Amisię - jest wyróżnione do 14 listopada. To ogłoszenie na woj.lubelskie. Jak się ktoś sensowny zgłosi, to będziemy się martwić o PA i transport ;). Telefon do Ciebie, @ do mnie. Podeślỉj mi jeszcze trochę zdjęć, to przerobię na nią z Aresa jeszcze dwa wyróżnione ogłoszenia - na świętokrzyskie i może na Katowice?
Tu - przerobiona Amiśka :)
http://olx.pl/oferta/ami-szuka-swojego-domu-CID103-ID9Vdep.html

Konfirm, niezastąpiona z Ciebie Kumpela - dzięki!
Katowice, jak najbardziej, może Śląsk będzie zainteresowany tą naszą ślicznotą
Posted

Rewelka, Konfirmie - tekst śliczny, taki normalny :)
Kilka zdjęć wyślę wieczorkiem, tych - mam nadzieję - nowych. To może na Łódź damy?

Posted

Kurcze, przestało mi działać multicytowanie...
Anulko kochana, poprosiłam Ziutkę o ogłoszenia, wystawi Amisię w ten weekend - jakby co, poproszę Cię, Kochana Osóbko, o ogłoszenia w przyszłym tygodniu. Bardzo wdzięczna jestem za chęć pomocy!

To daj znać,jeżeli nie będą potrzebne to przeznaczę pakiet dla innego psiaka.

Posted

Sonia to taka znajdka ze wsi, przymarzła w zimie na przystanku PKS do chodnika...Wzęlismy ją do siebie w lutym 2003 roku, a już miała bardzo zniszczone zęby, takie brązowe kołki, to teraz ma co najmniej 15 - 16 lat. Jest bardzo posłuszna, nigdy nic nie zniszczyła, bardzo pomaga nam w socjalizacji przygarniętych psiątek. Teraz niechętnie wychodzi z domu, trochę pospaceruje, pobawi się z Ami i wraca na kanapę. Ot, wiek...

Posted

Na razie wymodziłam jeden tekst. Pisać jeszcze, czy wystarczy?...

Amisia – ma w sobie to „coś”

Amisia jest ok. 2 letnią, przesympatyczną, pogodną i bardzo łagodną sunią o niebanalnej urodzie. Trudno dociec dlaczego została porzucona, ale tak właśnie się stało. Przez jakiś czas ukrywała się w krzakach i była dokarmiana przez idące do szkoły dzieci. W jej poprzednim domu też chyba były dzieci, bo Ami bardzo dzieci lubi. Podobnie jak inne psiaki, a do kotów ma stosunek obojętny.

Amisia jest spokojna, zrównoważona, bardzo grzeczna i posłuszna. Nie jest szczekliwa, potrafi chodzić na smyczy. Zostawiona w domu na wiele godzin nie wyje, nie niszczy i zachowuje czystość. Jest tzw. średniaczkiem, waży ok. 13 kg.

Jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana.

Chcesz spojrzeć na świat optymistycznie? Przygarnij Amisię, a zyskasz wspaniałego przyjaciela, zarażającego pozytywną energią!

Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt:

Posted

To tekst Nutusi :)

Ten, z którym wyróżniałaś ogłoszenia na OLX? Sorki, myślałąm, ze Twój :)
bo ten tekścik Nutusi przesłała, wieczorem Ziutce, ale chyba jeszcze nie zrobione ogłoszenia, bo nic nie przyszło do aktywacji.

Muszę trochę muszę podziadować i serdecznie poprosić: może ktoś ma na zbyciu woreczek karmy? ...Ami nie jest wybredna, pochłania wszystko z szybkością błyskawicy.
Posted

Ten, z którym wyróżniałaś ogłoszenia na OLX? Sorki, myślałąm, ze Twój :)
bo ten tekścik Nutusi przesłała, wieczorem Ziutce, ale chyba jeszcze nie zrobione ogłoszenia, bo nic nie przyszło do aktywacji.

Muszę trochę muszę podziadować i serdecznie poprosić: może ktoś ma na zbyciu woreczek karmy? ...Ami nie jest wybredna, pochłania wszystko z szybkością błyskawicy.

Myślałaś dobrze :) Amisia ma trzy "poaresowe" wyróżnione ogłoszenia na OLX  - każde inne i każde z moim tekstem. Ja pisałam o tekście, który Nutusia napisała i zamieściła w poście nr 591.

Poaresowe, to te:

http://olx.pl/oferta/niepowtarzalna-amisia-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDbLarj.html

http://olx.pl/oferta/ami-szuka-swojego-domu-CID103-ID9Vdep.html

http://olx.pl/oferta/dwuletna-amiska-szuka-domku-CID103-IDbD6Lj.html

Amiśka, już jadą po ciebie ;) - Oby :)

Posted

A zrobione wczoraj już są. Wysłałam Ci na maila potwierdzenie wyróżnienia na olx.

potwierdzenie przyszło, dziękuję!
Telefon jak zwykłe przy mnie cały czas, ale milczy, cholerka...
Posted

A do mnie @ napisali w sprawie Blusa, którego ogłaszałam na Ostrołękę, Ciechanów, Warszawę od........jesieni ubiegłego roku. Bezskutecznie. Ani @, ani telefonów. Dzisiaj rano ogłosiłam go  na Płock i niedawno przyszło @ zapytanie o Blusa. Ale jeszcze się nie cieszę ;).