Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielka szkoda.

Odpoczywajcie malagosku, bo siły potrzebne na cały rok.

Dziękuję,Pokerku, wypoczynek sie przyda, bo ostatnio w pracy miałam niezły młyn.

Dostałam właśnie smsa od pani - przeprasza za przerwaną przemiłą rozmowę z powodu uszkodzenia telefonu, zyczy udanego wyjazdu i odezwie się za 10 dni, w tym czasie Jej piesek będzie juz po kastracji.

Czyli jeszcze nie wszystko stracone :)

• Upvote 1
Posted

Miłego wypoczynku :)

Malagosie a czy Ty odczas tego wyjazdu będziesz pod telefonem? Bo podesłałam Amisię jednej Pani i nie wiem czy mam uprzedzić ją, że jakby co ma dzwonić dopiero po twoim powrocie czy nie muszę :)

Posted

Dziękuję,Pokerku, wypoczynek sie przyda, bo ostatnio w pracy miałam niezły młyn.

Dostałam właśnie smsa od pani - przeprasza za przerwaną przemiłą rozmowę z powodu uszkodzenia telefonu, zyczy udanego wyjazdu i odezwie się za 10 dni, w tym czasie Jej piesek będzie juz po kastracji.

Czyli jeszcze nie wszystko stracone :)

Super, bardzo się cieszę.Jest jakaś nadzieja.

Miłego wypoczynku :)

Malagosie a czy Ty odczas tego wyjazdu będziesz pod telefonem? Bo podesłałam Amisię jednej Pani i nie wiem czy mam uprzedzić ją, że jakby co ma dzwonić dopiero po twoim powrocie czy nie muszę :)

malagosek jedzie chyba do Grecji, więc rozmowa może być kosztowna.

Posted

Dziękuję Kochane, za wsparcie :) i do usłyszenia 29 września :)

Bo pewnie jutro nie będę miała czasu zajrzeć na forum, pakowanie, wyjazd do Warszawy i dalej :)

Posted

Dziękuję Kochane, za wsparcie :) i do usłyszenia 29 października :)

Bo pewnie jutro nie będę miała czasu zajrzeć na forum, pakowanie, wyjazd do Warszawy i dalej :)

PaŹDZIERNIKA??  To Ty na tak długo wybywasz czy miesiące Ci się pomerdały ?

Posted

PaŹDZIERNIKA??  To Ty na tak długo wybywasz czy miesiące Ci się pomerdały ?

pomerdały... września, oczywiście :)

choć 2 października jadę na 3 tygodnie do sanatorium do Krynicy  :cool1: :D

• Upvote 1
Posted

Jestem już w kraju, w pracy i tylko wspomnienia zostały :)

Dom wczoraj w nocy po powrocie zastaliśmy w porządeczku, zwierzyna cała i zdrowa, zadbana, nakarmiona i wyspacerowana. Radość psiątek przeogromna, zwłaszcza Nutki, ona nie mogła się najbardziej nacieszyć. Spała ze mną wtulona w szyję, bo przecież gdy mnie nie ma, nawet na nasze łóżko nie wejdzie. Dziś czeka mnie pranie i trochę już szykowanie rzeczy do zabrania do sanatorium.

W Grecji tyle kotów na ulicy, w śmietnikach, w ogródkach przydomowych, ze żal duszę ściska. I psy, takie uliczne... eh, biedaki kochane...

Posted

Pani, która odezwała się do mnie przed wyjazdem malagos i była zainteresowana poznaniem Amisi miała dzwonić po 29. Wysłałam jej jeszcze dzisiaj maila z informacją, że malagos już jest i można dzwonić ;) :) Mam nadzieję, że zadzwoni.

Posted

Amiśka cała w skowronkach, tuliła się bardzo, przeciskała w tłumie ogonów do ręki jako pierwsza. Moja Ania stwierdziła, ze stado super dobrane, łącznie z Jej Kenią - spacery, podjadanie jabłek w sadzie, czekanie na michę - zgrana, spokojna paczka :)

Na razie nikt nie wznowił kontaktów, ale spokojnie czekam.