Chesti Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 4 minuty temu, jolkablaszczyk napisał: Bossssska Masza i bosssska fota <3 Quote
Chesti Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 4 minuty temu, jolkablaszczyk napisał: Bossssska Masza i bosssska fota <3 Quote
Alicja Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Maszka jest rozkoszna . Ja mam słabość do łap ...im grubsze , takie papuśne tym piękniejsze :) Co do diet itp , polecam dietę dobrych produktów . 1 Quote
jolkablaszczyk Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 Masza ze wzgledu na gęste futro bardzo sie brudzi, wiadomo na Hiro nic nie widać i czysci sie w mgnieniu oka, no i schnie nieporównywalnie szybciej niż Maszydełko. Quote
Tyśka) Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 O 28.05.2016 o 20:49, Alicja napisał: Ja mam słabość do łap ...im grubsze , takie papuśne tym piękniejsze :) Ja też! Też choruję na tę słabość :) 1 Quote
mar....ka Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 duże łapy są cudne, do momentu kiedy wlecą w ogródek warzywny :P 1 Quote
Erykowa Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Hej No własnie ja też byłam (i jestem) fanką wielkich łap i wielkiego futra ale odkąd jako "pani domu- sprzatająca ;) " poznałam wygodę krótkiej sierści jakoś się przełamałam ;) 1 Quote
jolkablaszczyk Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 duże łapy wiecej piachu i błota do domu wnoszą.. a jak te duże łapy są w dodatku kudłate to już w ogóle masakra.... Quote
Tyśka) Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 coś za coś :) Zdraputek ma takie papuśne łapki, uwielbiam <3 1 Quote
jolkablaszczyk Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 ostatnio przyglądałam się rodowodowi Hiro.... i doznałam szoku..... oboje rodziców ma za dziadka tego samego psa..... przecież to niemalże chów wsoby... niby hodowla z ZKwP a takie rzeczy..... swoją drogą nic dziwnego, że rasa ma takie problemy ze zdrowiem skoro hodowcy tak zawęząją pulę genetyczną i kryją np. popularnymi repami.... :( kilka zdjec Quote
jolkablaszczyk Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 Hiro ze swoim konikiem, którego ostatnio znlazłam na spacerze.... tak ładnie umiem zwinąć jęzora jak ziemwam... :) ciepło jak cholera ale piłkę trzeba złapać... Maszeńka moja kochana.. Ale się zmachałem... musisz Matka tak daleko tę piłkę rzucać... :) Quote
jolkablaszczyk Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 Dzięki Aniu! :) Jutro co prawda bez piesełów ale wybieram sie ze znajomymi na jedną ze sławetniejszych norweskich górek - Preikestolen z tym, że zostajemy tam na noc... więc szykujcie się na sporą porcje zdjęć z ładnymi widokami :) ogólnie postaram się zrobić fotorelację z owej wycieczki... :) teraz mamy tu białe noce więc ciemno się nie robi praktycznie wcale, także zobaczymy co mi się uda napstrykać :) tak było tam w ubieglym roku w kwietniu: Quote
Ania :) Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 O jaaaa przepięknie !!!!! Zazdro :D Ale już tych białych nocy nie zazdroszczę ... choć na pewno idzie się do tego przyzwyczaić. ;) Quote
jolkablaszczyk Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 8 minut temu, Ania :) napisał: Ale już tych białych nocy nie zazdroszczę ... choć na pewno idzie się do tego przyzwyczaić. ;) Tak, można się przyzwyczaić :) zamykasz oczy i masz ciemno :) a tak na poważnie to trwa to na tyle długo i następuje na tyle powoli, że masz czas się do tego przyzwyczić... dzień się po prostu wydłuża jakby był z gumy :D szkoda, że zimą tak samo wydłuża się noc i mamy ciemno od 15 do 9 rano :D Quote
Ania :) Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 16 minut temu, jolkablaszczyk napisał: Tak, można się przyzwyczaić :) zamykasz oczy i masz ciemno :) a tak na poważnie to trwa to na tyle długo i następuje na tyle powoli, że masz czas się do tego przyzwyczić... dzień się po prostu wydłuża jakby był z gumy :D szkoda, że zimą tak samo wydłuża się noc i mamy ciemno od 15 do 9 rano :D O ja Cię to zima jest przekichana :p to juz lepsze te białe noce :p Quote
Oscar Patric Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 O 27.05.2016 o 22:14, jolkablaszczyk napisał: Mówisz, masz :) skoro Masza to płeć piękna,więc kąpiel błotną sobie zrobiła :) Oscar błoto z daleka omija,On woli tarzanie w trawie i paskudztwach(to ostatnie to ma zabronione) Quote
jolkablaszczyk Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 link do galerii z wycieczki na Preikestolen. Preilestolen 2016 Quote
Recommended Posts