sleepingbyday Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 spróbuj jeszcze raz, jak zapisałam i sprawdziłam, to nie wchodził faktycznie, więc wklepałam jeszcze raz. może się wstrzeliłas pomiędzy zapisanie, a edycję? jak teraz próbuje wklepywac, pojawia się ten sam problem, mimo prób: http://charytatywni.allegro.pl/nadaj-suni-nowe-imie-zostan-jej-chrzestnym-i1864062 kopiuję adres, wklejam. a jak kliknąć w link w zapisanym poście, to kieruję na stronę wyszukania allegro. jesli nie zadziała, w tej allegrowej wyszukiwarce wpiszcie: nadaj suni nowe imię. Quote
sleepingbyday Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 miałam duzo pracy (wrócilam do domu ok 20.00), więc nie zdążyłam wam napisac, ale rozmawiałam wczoraj z lekarzem ze szpitala. operację pęcinka przeżyła bez komplikacji, natomiast mamy nastawić się jednak na przegraną, na wszelki wypadek... pies ma organy kilkunastoletniego psa, trzustka jest bardzo delikatna, może się wdac pooperacyjny stan zapalny, to czeste - plus w tym stanie w jakim ją znalazłyśmy, zatrucie itd - organizm jest jeszcze osłabiony. lekarz mówi, ze szanse są tak pół na pół. myśmy jeszcze tej bitwy nie wygrali.... Quote
yolanovi Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Trzymaj się sunieczko życia ile sił. Teraz każdy dzień będzie dla Ciebie już tylko lepszy, bylebyś walki nie przegrała. Quote
sleepingbyday Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 podobno nawet nie jest źle, ale nikt jeszcze nic nie gwarantuje i trzeba pluć przez lewe ramię. Tymczasem - za jej leczenie już na ten moment wisimy klinice... 2800 zł.... Quote
Nadziejka Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 kciuki mocno najmocniej calunki czas lalunia co przeszla ...nikt nie dowie ale juz najgorsze za iskiereczka sciskamy sciskamy i nie puszczamy takie zycie pelne cierpienia z kazdenkiej strony przeciez rachunek ogromny ciociu Quote
Nadziejka Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Serdecznosci i kciuki calunki calunki czas za te wszystkie serca Quote
Nadziejka Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Slij mi prosze num konta do wplat i z jakim tytulem ciociu sleep? pozdrawiam http://www.dogomania.com/forum/topic/146989-patrol-interewencyjny-vivy-pom%C3%B3zmy-im-pomagacspodnie-od-cioci-poker-bizu-ksiazki-od-jolantinyarimsonekelikdanagusiaczek-do-106-g22/ Quote
sleepingbyday Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 ewka, juz ci wysłałam, tytułem jakimkolwiek, jak będę wiedzieć, że od ciebie, lub że za statek, to wystarczy. kaske można też bezpośrednio przelewać na konto fundacyjne interwencji, ale nie będę szybko wiedziała, ze doszło to i wysyłka sie opóxni.chyba lepiej do mnie na razie, dla porządku i sprawności działań. Quote
sleepingbyday Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 wyjechana i zarobiona, wracam dziś wieczorem, jutro powinnam sie ogarnąć. sunia coraz lepiej, o dziwo! szukamy pilnie miejsca dla niej - po ciężkich przejściach i operacji powinna dochodzić do siebie nie w schronisku, ale w domu. wiemy, że ładnie chodzi na smyczy, ale jest zdezorientowana i oszołomiona, potrzebuje człowieka, który po pierwsze będzie mógł ocenić, co to za pies, czy adopcje do przysłowiowych kowalskich wchodzą w grę, co z dziećmi itd.... wciąż zbieramy na ogromny dług, wyniesie ok 3000.... niedługo zrobie bazarek... pomożecie :-(? Quote
asiuniab Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 też sobie zapisuję; sunia wycierpiała już zbyt wiele, teraz należy jej się godny żywot; Quote
sleepingbyday Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 niestety, leukocytozę ma wciąż. nie wiem, jak bardzo wysoką, nie było mnie w polsce, a dodzwonić się nie było do mnie mozna, nie wiedziec czemu. dla lubiących zwierzaki i torby nasz ciekawostka na aukcji charytatywnej allegro: http://charytatywni.allegro.pl/galanteria-i-dodatki-1487?sellerId=17655532 a tutaj wydatki wet na leczenie pęcinki - dotychczasowe: Quote
mar.gajko Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Oby nie było gorzej. Może antybiotyk trzeba zmienić? Ale wet nie tani u Was. Nie tani. Jak dla bezdomniaka to okropne ceny za konsultacje i w ogóle. Quote
sleepingbyday Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 mar.gajko, ale doba hotelowa w klinice taniej, niz zwykła, a to juz coś. plus sa wydatki, których sie potanić nie da, np histopatologia. wielu wetów fundacjom taniej liczy, np dr. garncarz. ale to uroki życia w warszawie, drogo jak jasna cholera jest. asIunia, bardzo dziękuję to są dane do przelewu: 36 2030 0045 1110 0000 0255 7250 Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva! ul. Kawęczyńska 16 lok 39, 03-772 Warszawatytułem: DLA PĘCINKI Quote
asiuniab Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 mar.gajko, ale doba hotelowa w klinice taniej, niz zwykła, a to juz coś. plus sa wydatki, których sie potanić nie da, np histopatologia. wielu wetów fundacjom taniej liczy, np dr. garncarz. ale to uroki życia w warszawie, drogo jak jasna cholera jest. asIunia, bardzo dziękuję to są dane do przelewu: 36 2030 0045 1110 0000 0255 7250 Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva! ul. Kawęczyńska 16 lok 39, 03-772 Warszawatytułem: DLA PĘCINKI dziękuję dziś u mnie ma być matki boskiej pieniężnej, jak tylko coś mi wpłynie to wpłacę cosik:) Quote
sleepingbyday Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 przypomnialaś mi, że musze porobić przelewy! 1 Quote
mar.gajko Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 mar.gajko, ale doba hotelowa w klinice taniej, niz zwykła, a to juz coś. plus sa wydatki, których sie potanić nie da, np histopatologia. wielu wetów fundacjom taniej liczy, np dr. garncarz. ale to uroki życia w warszawie, drogo jak jasna cholera jest. Wiem STOLICA :) Ale ja pamiętam czasy jak działalam w stowarzyszeniu właśnie i duzej klinie krakowskiej, właściciele kliniki - weci przy wizytach psów kotów stowarzyszeniowych to rachunek np. był 13,80 za pełną obsługę; badania, macania, mierzenia itp. a liczyli tylko dokładnie za to co dali w strzykawkach, tabletach etc. i to w cenach hurtowych. Bardo w porządku się zachowywali i dalej zachowują do bezdomnych zwierząt. Operacje na kościach koło 200 zł. Quote
Recommended Posts