Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

spróbuj jeszcze raz, jak zapisałam i sprawdziłam, to nie wchodził faktycznie, więc wklepałam jeszcze raz. może się wstrzeliłas pomiędzy zapisanie, a edycję?

jak teraz próbuje wklepywac, pojawia się ten sam problem, mimo prób:

http://charytatywni.allegro.pl/nadaj-suni-nowe-imie-zostan-jej-chrzestnym-i1864062 

kopiuję adres,  wklejam. a jak kliknąć w link w zapisanym poście, to kieruję na stronę wyszukania allegro. jesli nie zadziała, w tej allegrowej wyszukiwarce wpiszcie: nadaj suni nowe imię.

Posted

miałam duzo pracy (wrócilam do domu ok 20.00), więc nie zdążyłam wam napisac, ale rozmawiałam wczoraj z lekarzem ze szpitala. operację pęcinka przeżyła bez komplikacji, natomiast mamy nastawić się jednak na przegraną, na wszelki wypadek... pies ma organy kilkunastoletniego psa, trzustka jest bardzo delikatna, może się wdac pooperacyjny stan zapalny, to czeste -  plus w tym stanie w jakim ją znalazłyśmy, zatrucie itd - organizm jest jeszcze osłabiony. lekarz mówi, ze szanse są tak pół na pół.

myśmy jeszcze tej bitwy nie wygrali....

Posted

kciuki mocno najmocniej calunki czas 

lalunia 

co przeszla ...nikt nie dowie 

ale juz najgorsze za iskiereczka 

sciskamy sciskamy i nie puszczamy serc02.gif

takie zycie 

pelne cierpienia z kazdenkiej strony przeciez 

rachunek ogromny  ciociu 

Posted

ewka, juz ci wysłałam, tytułem jakimkolwiek, jak będę wiedzieć, że od ciebie, lub że za statek, to wystarczy.

kaske można też bezpośrednio przelewać na konto fundacyjne interwencji, ale nie będę szybko wiedziała, ze doszło to i wysyłka sie opóxni.chyba lepiej do mnie na razie, dla porządku i sprawności działań.

Posted

wyjechana i zarobiona, wracam dziś wieczorem, jutro powinnam sie ogarnąć.

sunia coraz lepiej, o dziwo! szukamy pilnie miejsca dla niej - po ciężkich przejściach i operacji powinna dochodzić do siebie nie w schronisku, ale  w domu. wiemy, że ładnie chodzi na smyczy, ale jest zdezorientowana i oszołomiona, potrzebuje człowieka, który po pierwsze będzie mógł ocenić, co to za pies, czy adopcje do przysłowiowych kowalskich wchodzą w grę, co z dziećmi itd....

wciąż zbieramy na ogromny dług, wyniesie ok 3000.... niedługo zrobie bazarek...

pomożecie :-(?

Posted

mar.gajko, ale doba hotelowa w klinice taniej, niz zwykła, a to juz coś. plus sa wydatki, których sie potanić nie da, np histopatologia.

wielu wetów fundacjom taniej liczy, np dr. garncarz.  ale to uroki życia  w warszawie, drogo jak jasna cholera jest.

asIunia, bardzo dziękuję to są dane do przelewu:

36 2030 0045 1110 0000 0255 7250
Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok 39, 03-772 Warszawa
tytułem: DLA PĘCINKI

Posted

mar.gajko, ale doba hotelowa w klinice taniej, niz zwykła, a to juz coś. plus sa wydatki, których sie potanić nie da, np histopatologia.

wielu wetów fundacjom taniej liczy, np dr. garncarz.  ale to uroki życia  w warszawie, drogo jak jasna cholera jest.

asIunia, bardzo dziękuję to są dane do przelewu:

36 2030 0045 1110 0000 0255 7250
Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok 39, 03-772 Warszawa
tytułem: DLA PĘCINKI

dziękuję dziś u mnie ma być matki boskiej pieniężnej, jak tylko coś mi wpłynie to wpłacę cosik:)

Posted

Wiem STOLICA :)

Ale ja pamiętam czasy jak działalam w stowarzyszeniu właśnie i duzej klinie krakowskiej, właściciele kliniki - weci przy wizytach psów kotów stowarzyszeniowych to rachunek np. był 13,80 za pełną obsługę; badania, macania, mierzenia itp. a liczyli tylko dokładnie za to co dali w strzykawkach, tabletach etc. i to w cenach hurtowych. Bardo w porządku się zachowywali i dalej zachowują do bezdomnych zwierząt. Operacje na kościach koło 200 zł.