Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak dwa domy, to przynajmniej jeden powinien być zadawalający. Bo jak dwa, to ...kłopot.

A jak finanse Aresa ? Dużo długu "wyprodukował" ?

O tak, gdyby te dwa okazały się super to wtedy nie wiadomo co robić, chyba pozostaje rzucić monetą :)  Trzymamy kciuki, aby choć jeden okazał się TYM domkiem. 

Posted

U Aresa - bez zmian. Domki nie kontaktowały się z Panem Pawłem. Ares dobrze się czuje, a kołnierz - połamał. Szwami (na szczęście), się nie interesuje. I - nadal rozrabia

Posted

U Aresa - bez zmian. Domki nie kontaktowały się z Panem Pawłem. Ares dobrze się czuje, a kołnierz - połamał. Szwami (na szczęście), się nie interesuje. I - nadal rozrabia

Widać chłopak z charakterem :) 

Posted

Opłaciłam rachunek za hotelik i kastrację Aresa. Czekam na info z hoteliku , że szwy już zdjęte i.....zadzwonię do Pana z pierwszego @, czy nadal jest psem zainteresowany, czy może już jakiegoś znalazł i sprawa nieaktualna.....

Wtedy proszę o nowe zdjęcia z Hoteliku i uplotę kolejne ogłoszenie :)

Posted

Opłaciłam rachunek za hotelik i kastrację Aresa. Czekam na info z hoteliku , że szwy już zdjęte i.....zadzwonię do Pana z pierwszego @, czy nadal jest psem zainteresowany, czy może już jakiegoś znalazł i sprawa nieaktualna.....

Wtedy proszę o nowe zdjęcia z Hoteliku i uplotę kolejne ogłoszenie :)

Ciekawa jest, czy pan jest nadal zainteresowany Aresem? A ten drugi kontakt?

Posted

Ares po zdjęciu szwów, wszystko się ładnie zagoiło. Coraz ładniej chodzi na smyczy, nadal najgłośniejszy ze wszystkich psiaków. Czystość zachowuje - na medal chłopak, ani razu nie zdarzyło mu się zabrudzić boksu:)))) pozdrawiamy

Posted

Konfirm zadzwoniła do pana, który miał podjechać do hotelu i poznać Aresa, ale ...pan już chyba coś wybrał innego, bez umów, wizyt itp...

Posted

Konfirm zadzwoniła do pana, który miał podjechać do hotelu i poznać Aresa, ale ...pan już chyba coś wybrał innego, bez umów, wizyt itp...

Z tego wynika, że to nie był chyba TEN dom :( czasem nie ma tego złego, więc trzymamy kciuki i nie tracimy nadziei, na pewno jakiś dobry człowiek czeka gdzieś na Aresa

Posted

Nie jest powiedziane, że dom bez umów będzie zły, ale jeśli się ma zasady, trzeba się ich trzymać. Wtedy łatwiej jest spać spokojnie ;)

Wiem, że może nie jest to zasada, moi rodzice wzięli psiaka bez umowy, od chłopa, który trzymał sukę i szczeniaki w stodole gdy było -20 na dworze i karmił zlewkami. Psiak ma dobrze, sama to nadzoruję ;) ale myślę, że gdyby było trzeba podpisaliby umowę. Zresztą, umowy jak się już sama boleśnie przekonałam, nie gwarantują niczego :( ale zawsze to lepiej jeśli coś takiego jest.