malagos Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Pewnie w weekend chętni państwo podjada do Papryczki i poznają Aresika, co? Trzeba poczekać. Quote
Mazowszanka13 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Jak dwa domy, to przynajmniej jeden powinien być zadawalający. Bo jak dwa, to ...kłopot. A jak finanse Aresa ? Dużo długu "wyprodukował" ? Quote
Xibalba Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Jak dwa domy, to przynajmniej jeden powinien być zadawalający. Bo jak dwa, to ...kłopot. A jak finanse Aresa ? Dużo długu "wyprodukował" ? O tak, gdyby te dwa okazały się super to wtedy nie wiadomo co robić, chyba pozostaje rzucić monetą :) Trzymamy kciuki, aby choć jeden okazał się TYM domkiem. Quote
Nutusia Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 No właśnie! Chyba już czas zdjąć tę upiorną... kryzę... Quote
Mattilu Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Ja też zaglądam - to już chyba pora obiadowa ;) Quote
konfirm31 Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 U Aresa - bez zmian. Domki nie kontaktowały się z Panem Pawłem. Ares dobrze się czuje, a kołnierz - połamał. Szwami (na szczęście), się nie interesuje. I - nadal rozrabia Quote
Xibalba Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 U Aresa - bez zmian. Domki nie kontaktowały się z Panem Pawłem. Ares dobrze się czuje, a kołnierz - połamał. Szwami (na szczęście), się nie interesuje. I - nadal rozrabia Widać chłopak z charakterem :) Quote
konfirm31 Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Opłaciłam rachunek za hotelik i kastrację Aresa. Czekam na info z hoteliku , że szwy już zdjęte i.....zadzwonię do Pana z pierwszego @, czy nadal jest psem zainteresowany, czy może już jakiegoś znalazł i sprawa nieaktualna..... Wtedy proszę o nowe zdjęcia z Hoteliku i uplotę kolejne ogłoszenie :) Quote
Nutusia Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Też bym połamała kołnierz, jako narzędzie tortur! Choć nie jestem z natury rozrabiarą ;) Quote
Marysia R. Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Konfirmie jak będziesz miała dostęp do komputera to podeślij mi proszę swój numer konta na pw, mam dla Aresa skromne parę groszy z bazarku :) Quote
malagos Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Opłaciłam rachunek za hotelik i kastrację Aresa. Czekam na info z hoteliku , że szwy już zdjęte i.....zadzwonię do Pana z pierwszego @, czy nadal jest psem zainteresowany, czy może już jakiegoś znalazł i sprawa nieaktualna..... Wtedy proszę o nowe zdjęcia z Hoteliku i uplotę kolejne ogłoszenie :) Ciekawa jest, czy pan jest nadal zainteresowany Aresem? A ten drugi kontakt? Quote
papryka Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Ares po zdjęciu szwów, wszystko się ładnie zagoiło. Coraz ładniej chodzi na smyczy, nadal najgłośniejszy ze wszystkich psiaków. Czystość zachowuje - na medal chłopak, ani razu nie zdarzyło mu się zabrudzić boksu:)))) pozdrawiamy Quote
malagos Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Konfirm zadzwoniła do pana, który miał podjechać do hotelu i poznać Aresa, ale ...pan już chyba coś wybrał innego, bez umów, wizyt itp... Quote
Xibalba Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Konfirm zadzwoniła do pana, który miał podjechać do hotelu i poznać Aresa, ale ...pan już chyba coś wybrał innego, bez umów, wizyt itp... Z tego wynika, że to nie był chyba TEN dom :( czasem nie ma tego złego, więc trzymamy kciuki i nie tracimy nadziei, na pewno jakiś dobry człowiek czeka gdzieś na Aresa Quote
Nutusia Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Nie jest powiedziane, że dom bez umów będzie zły, ale jeśli się ma zasady, trzeba się ich trzymać. Wtedy łatwiej jest spać spokojnie ;) Quote
Xibalba Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Nie jest powiedziane, że dom bez umów będzie zły, ale jeśli się ma zasady, trzeba się ich trzymać. Wtedy łatwiej jest spać spokojnie ;) Wiem, że może nie jest to zasada, moi rodzice wzięli psiaka bez umowy, od chłopa, który trzymał sukę i szczeniaki w stodole gdy było -20 na dworze i karmił zlewkami. Psiak ma dobrze, sama to nadzoruję ;) ale myślę, że gdyby było trzeba podpisaliby umowę. Zresztą, umowy jak się już sama boleśnie przekonałam, nie gwarantują niczego :( ale zawsze to lepiej jeśli coś takiego jest. Quote
Xibalba Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 U Areska cisza, taka jak u Frodo...trzymam kciuki, żeby w końcu ktoś się w psinie zakochał. Quote
Mazowszanka13 Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Może we wrześniu po wakacjach coś ruszy. Quote
Nutusia Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ech, a wakacje to taki fajny czas na adopcje - ciepło, dzień długi, wszystko sprzyja spacerom i poznawaniu się. Ludzie są kompletnie bez pojęcia! :( Quote
Recommended Posts