konfirm31 Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 No, jak przywiózł szczeniaczka........ to nadal ogłaszamy Aresa. Widać, tak miało być. To nie było jeszcze jego przeznaczenie :). Quote
Mazowszanka13 Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Krysia jest skromną osobą :) Nie prosi o deklaracje, ani wsparcie finansowe. Nic nie pisze o finansach Aresa, ale jego dług dobiegnie zaraz do 2 tysięcy ! Pomyślcie, proszę, o Aresie robiąc bazarki. Quote
konfirm31 Posted October 19, 2015 Author Posted October 19, 2015 Kochana jesteś Mazowszanko i już kilkakrotnie pomogłaś swoimi bazarkami i Bezdomniakom Makowskim i Aresowi. Podobnie i MarysiaO, a teraz i Ona i Nutusia . Nie jest źle, chociaż wsparcie, mile widziane :) . Quote
konfirm31 Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 Przedłużyłam dzisiaj Aresowi wyróżnienie na Lublin, na kolejny miesiąc. Za dwa dni, ponowię wyróżnienie na Rzeszów. Na Kielce i Sandomierz, jeszcze są wyróżnione do połowy listopada. Zdjęcia ładne, ale może się opatrzyły? Jak dostanę nowe od Murki, to podmienię, tylko teraz pewnie pogoda niezdjęciowa :(. Póki co, pokazuj się piesku, tak jak jest i szukaj najlepszego domku :) Quote
Nutusia Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Zgodnie z tytułem, Ares nie uniknie przeznaczenia i fajny domek znajdzie! :) A dług trzeba zniwelować bez dwóch zdań. Nie jest we frankach, na szczęście, więc jakoś damy radę ;) Quote
konfirm31 Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 Kochane Dziewczyny jesteście :). Wszystkie razem i Każda osobno :) Quote
Kejciu Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Konfirm podpowiem jak u Pokrzywy - wyślijcie go na psygarnij :-) Quote
konfirm31 Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 Konfirm podpowiem jak u Pokrzywy - wyślijcie go na psygarnij :smile: Dzięki za podpowiedź :) , ale po pierwsze, nie wiem, jak to się robi :( (ja mało fejsbukowa jestem), a po drugie, jest to raczej pies zewnętrzny, a nie wiem, czy takich zewnętrznych psów szukają na psygarnij? No i (po trzecie) kontakt na Murkę (jak? telefon?), bo to Ona teraz najwięcej wie o tym, jaki jest Ares i który Ludź i Dom mu pasują i vice versa :). Quote
Kejciu Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Dzięki za podpowiedź :) , ale po pierwsze, nie wiem, jak to się robi :( (ja mało fejsbukowa jestem), a po drugie, jest to raczej pies zewnętrzny, a nie wiem, czy takich zewnętrznych psów szukają na psygarnij? No i (po trzecie) kontakt na Murkę (jak? telefon?), bo to Ona teraz najwięcej wie o tym, jaki jest Ares i który Ludź i Dom mu pasują i vice versa :). NA Fb hest instrukcja jak wysłać maila - nie mam teraz dostępu do fejsa więc nie wkleję - tam nie na podziału na psy domowe czy podwórkowe.. - umieszczane są wszystkie psy w potrzebie - do kogo kontakt to musisz z Murką ustalić czy się zgodzi :-) Quote
konfirm31 Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 NA Fb hest instrukcja jak wysłać maila - nie mam teraz dostępu do fejsa więc nie wkleję - tam nie na podziału na psy domowe czy podwórkowe.. - umieszczane są wszystkie psy w potrzebie - do kogo kontakt to musisz z Murką ustalić czy się zgodzi :smile: To popatrzę i popytam Murkę, co Ona o tym sądzi. Dzięki :) Quote
Kejciu Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 wieczorem z domu mogę Ci podesłać link - bo w pracy nam FB poblokowali :D Quote
konfirm31 Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 Wyróżniłam Aresowi ogłoszenie na Rzeszów na kolejny miesiąc. Pokazuj się nadal Aresku, na pierwszych stronach ;) Quote
Kejciu Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Krysiu padłam jak mucha wczoraj wieczorem - po prawie 2h spędziłam wczoraj w lecznicy z moim psem Dzisiaj postaram się wysłać instrukcję Quote
konfirm31 Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 Kasiu, nie przepraszaj :). Co Twojemu(któremu?) psu jest? A do Murki jeszcze nie dzwoniłam i nie rozmawiałam o fb, więc - spokojnie :) Quote
Kejciu Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Moja Sabcia prawdopodobnie ma nowotworowego guza - będziemy wycinać na łapce - bardzo szybko rośnie....druga opcja to ta dilofilaria czy jakoś tak ale poznamy po zbadaniu wycinka :( A Sabcia już 10 lat ma - wszystkie badania zrobione krewka, usg i ekg - a ja już się denerwuję :( jak to ja :( chociaż pewnie nie ma czego.. Przy węzłach chłonnych też ma guzki ale podobno tłuszczaki.... Quote
konfirm31 Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 To mocno trzymam kciuki i za Sabcię i za Ciebie. Będzie dobrze - nie ma innej opcji :) Quote
Xibalba Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Szkoda, że z domku nic nie wyszło :( ale najważniejsze, że Ares budzi zainteresowanie i są telefony. W końcu zadzwoni ten właściwy :) Quote
Murka Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Ja nie mam nic przeciwko, żeby podać kontakt do mnie na psygarnij :) 1 Quote
konfirm31 Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 Dziękuję, Murko :). Jak Kejciu mi podrzuci instrukcję, to poczytam i spróbuję umieścić tam Aresa, jako "psa dla aktywnych", lub "do domu z ogrodem", bo w bloku, czekającego samotnie na właściciela 10 godzin, to go sobie nie wyobrażam. Quote
konfirm31 Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 Kasia podrzuciła instrukcję do psygarnij, wiec jak umiałam, tak napisałam i wysłałam "anons" Aresa - załączając foty, oczywiście i podając kontakt do Murki. Jak umieszczą(informują @ o umieszczeniu ogłoszenia?), to podrzucę linka. Quote
konfirm31 Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 Nie poinformuja trzeba Sprawdzać No, to będę sprawdzać :) Quote
Nadziejka Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Zagladam z mnostwem pozdrowionek i cmaokow i kciukaskow dla niezwyklego uroczego Aresika Quote
Kejciu Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 trzymam kciuki! :-) aby umieścili i aby zgłosił się domek :-) Quote
Recommended Posts