Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Aresku bądź szcześliwy :) I daj już spokój tym biednym kurom.

Ares jest szczęśliwy - nie wiem, jak kury ;).

Murka przysłała mi zdjęcia Aresa i film z jego DS -u , ale nie umiem wkleić filmu, więc zrobiłam trzy  zrzuty z ekranu. No i są też 3 zdjęcia :)  :)

Musiałam sobie założyć konto na czymś, co się nazywa Dropbox(bo to tam były zapisane zdjęcia i film) - ktoś to z Was ma i wie o co chodzi?, ale aktywne konto będę miała, jak wgram program, a z tym, to poczekam na powrót TZta, bo ja mało komputerowa jestem. Ogladajcie i cieszcie się razem ze mną :) Warto było tak długo czekać na TEN dom :)

Najpierw - zdjęcia. Potem będą w osobnym poście zrzuty, bo muszę je zmniejszyć dla dogo ;)

• Upvote 1
Posted

Poleciał właśnie pierwszy przelew dla Aresa w kwocie 418,66 zł z dwóch moich bazarków:

- z Gadżeciarni (237,16 zł): http://www.dogomania.com/forum/topic/333506-koniec-rozliczam-domowa-gad%C5%BCeciarnia-dla-aresa-i-pokrzywy-do-1810-godz-2000/

- z Książkowiska I (181,50 zł): http://www.dogomania.com/forum/topic/333515-koniec-rozliczam-ksi%C4%85%C5%BCkowisko-dla-aresa-i-pokrzywy-do-1910-godz-2000/?p=16581311

C.D.N.

Bardzo przepraszam za poślizg, ale nie wyrabiam już nawet na łagodnych życiowych zakrętach... :(

Posted

Dziękuję, Nutusiu - ogromna suma  kwiat1.gif . Jak tylko dotrze na konto - potwierdzę :) . Życzę Ci prostej drogi( wysłanej różami bez kolców ;)) i jak najmniej nawet tych łagodnych zakrętów buziak.gif

Posted

Kolejny przelew od Nutusi - z bazarku Książkowisko - całe 181,50 zł . Dziękuję :)heart%20beating%20animated.gif    Lecę potwierdzić wpłatę  na wątku bazarkowym i wpisać ją  w rozliczenia aresowe :)

Suuuuuuper wieści!! :) A wszystko to dzięki determinacji konfirm! :)

A dzięki Waszej pomocy, wychodzę z zadłużenia -  Dziękuję Wam, Kochane Przyjaciółki - Dogomaniaczki :)

Posted

A ja przed chwilą przelałam 877 zł :) Będzie ciąg dalszy po świętach
http://www.dogomania.com/forum/topic/333771-do-usuni%C4%99cia-rozliczony-mega-bazar-z-przetworami/

Mazowszanko, bardzo, bardzo dziękuję :)  Jak kasa dotrze, zaraz to potwierdzę na wątku bazarkowym i aresowym :)

I jak tu nie wierzyć w przyjaźń i wsparcie - na dogo?  Kochane jesteście (ale już Wam to mówiłam), pomagacie, wspieracie, cieszycie się wspólnie ze mną z udanego domu Aresa - czego chcieć więcej :)

Mattilu, Ty też masz w tym swój udział i MarysiaO i inne Dziewczyny - buziaki dla Was wszystkich  i tyle :).

• Upvote 1
Posted

Mazowszanka latem jest szatanem wyadoptowywania tymczasów a na jesieni przeistacza się Producenta Pysznych Przetworów na dużą skalę :)

Dokładnie tak :)

Oj, żeby nie zapeszać. Bo się jeszcze któryś z tymczasów zasiedzi jak nie przymierzając Imka czy Amisia.

Posted

Wpłynęły pieniądze zarobione przez Nutusię dla Aresa na Jej bazarku - Biżuteria z Naturalnych kamieni - 466,14. Dziękuję za Twoją pracę i czas, Kochana  :).

dog__85069.1440603897.190.285.gif?c=2

Ares przyłącza się do podziękowań, a ja gnam dokonać stosownej korekty jego zadłużenia  :)