Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a oto rzeczony Toni:eviltong:jeszcze widać żeberka ale to nie jest ten sam maluch, który siedział smutny i zrezygnowany w klatce schroniskowej:

z ciocią:

porozrabiał to musi odespac;)

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maluchy spędzają ostatnie chwile na polskim słoneczku-od jutra szczekają już po niemiecku:p
pręgusek to mi bardziej na CC wygląda niz na dobka ale i tak sliczne!

Posted

Ciesze sie niezmiernie ,ze urodzily sie w domku u wspanialej Viki Bari,gdyz w innym przypadku ,nigdy by nie zaznaly radosci w bieganiu po zielonej trawce,ale i te co przezylyby,co jest watpliwe ,poszlyby do budy na lancuch jak i sliczna mama szczeniaczkow.Mozna sie tylko cieszyc z przebiegu sprawy:multi::multi::multi:

Posted

Olenko, trzymam kciuki za Waszą pomyślną podróż. Daj znać jak Mama i malce będą już na miejscu. Aż niewiarygodne, że tak urosły. Ucałuj Freda, mojego hero :loveu:

Posted

Wszystko dobrze. Tess przekazana i będe w stałym kontakcie z ludzmi u których Tess. Zaznaczyłam że jak Tess po rozdaniu dzieci nie znajdzie domu to zabiore ją z powrotem.
Teraz mam maluszka z Gorzowskiego schronu i jutro pojawią się foty. Jest naprawda w złym stanie.
Nazwaliśmy ją Rita.

Monika wszystkie faktury wyslalam i rozliczenie calkowite też.

Posted

Vika_Bari napisał(a):
Wszystko dobrze. Tess przekazana i będe w stałym kontakcie z ludzmi u których Tess. Zaznaczyłam że jak Tess po rozdaniu dzieci nie znajdzie domu to zabiore ją z powrotem.
Teraz mam maluszka z Gorzowskiego schronu i jutro pojawią się foty. Jest naprawda w złym stanie.
Nazwaliśmy ją Rita.

Monika wszystkie faktury wyslalam i rozliczenie calkowite też.

Dziękuję :-).
Oleno, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło - to Wasza zasługa :calus:.

Posted

wszystkim osobom zwiazanym z ratowaniem i opieka czwotonoznych istotek dzieki:Rose::Rose::Rose::Rose:

Vika Bari -dlaczego mama nie znalazlaby domku,przeciez to aniol nie pies:-(

Posted

xxxx52 napisał(a):
wszystkim osobom zwiazanym z ratowaniem i opieka czwotonoznych istotek dzieki:Rose::Rose::Rose::Rose:

Vika Bari -dlaczego mama nie znalazlaby domku,przeciez to aniol nie pies:-(

Wiem że aniol i wiem że nie mam szans że ona zostanie nie adoptowana ale tak chczało mi sie wierzycz że będe mogła ją w razie czego odebrać z powrotem i miec dla siebie. Ale wiem z enie mogę bo innym nie pomogę. Zawsze mam ten sam problem jak pies u mnie dlugo.

Posted

Karilka napisał(a):
A Kora?:cool1:

Tez Olenka za Kora teskni ale Korunia ma super domek i Olenka wie, ze to dzieki niej, ze pozwolila jej Olenka u siebie na ten domek poczekac!

Olenka bedzie po 9 pazdziernika.

Beata

Posted

aisaK napisał(a):
Czy to jest doberman czy pinczer?

Olenka mowila, ze jej wet widzial maluszki pinczerka i stwierdzil, ze sunka pinczerkiem nie jest tylko bardzo zabiedzinym dobermankiem.

Beata

• 3 weeks later...