dzodzo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 a oto rzeczony Toni:eviltong:jeszcze widać żeberka ale to nie jest ten sam maluch, który siedział smutny i zrezygnowany w klatce schroniskowej: z ciocią: porozrabiał to musi odespac;) Quote
dzodzo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 maluchy spędzają ostatnie chwile na polskim słoneczku-od jutra szczekają już po niemiecku:p pręgusek to mi bardziej na CC wygląda niz na dobka ale i tak sliczne! Quote
xxxx52 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Ciesze sie niezmiernie ,ze urodzily sie w domku u wspanialej Viki Bari,gdyz w innym przypadku ,nigdy by nie zaznaly radosci w bieganiu po zielonej trawce,ale i te co przezylyby,co jest watpliwe ,poszlyby do budy na lancuch jak i sliczna mama szczeniaczkow.Mozna sie tylko cieszyc z przebiegu sprawy:multi::multi::multi: Quote
GoniaP Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Olenko, trzymam kciuki za Waszą pomyślną podróż. Daj znać jak Mama i malce będą już na miejscu. Aż niewiarygodne, że tak urosły. Ucałuj Freda, mojego hero :loveu: Quote
GoniaP Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 P.S. One wyglądają jak miksy Amstaffa z Dobermanem :cool3: Quote
xxxx52 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 lepiej nie zeby nie byly taka mieszanka:shake: Quote
GoniaP Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Jestem ciekawa czy mama i szczeniaczki już bezpieczne... Quote
dzodzo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Olena i Fred już wracają,Tessi i dzieci juz przekazane Quote
Vika_Bari Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Wszystko dobrze. Tess przekazana i będe w stałym kontakcie z ludzmi u których Tess. Zaznaczyłam że jak Tess po rozdaniu dzieci nie znajdzie domu to zabiore ją z powrotem. Teraz mam maluszka z Gorzowskiego schronu i jutro pojawią się foty. Jest naprawda w złym stanie. Nazwaliśmy ją Rita. Monika wszystkie faktury wyslalam i rozliczenie calkowite też. Quote
MonikaP Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Vika_Bari napisał(a):Wszystko dobrze. Tess przekazana i będe w stałym kontakcie z ludzmi u których Tess. Zaznaczyłam że jak Tess po rozdaniu dzieci nie znajdzie domu to zabiore ją z powrotem. Teraz mam maluszka z Gorzowskiego schronu i jutro pojawią się foty. Jest naprawda w złym stanie. Nazwaliśmy ją Rita. Monika wszystkie faktury wyslalam i rozliczenie calkowite też. Dziękuję :-). Oleno, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło - to Wasza zasługa :calus:. Quote
dzodzo Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 obiecane fotki-maleńka Ritka, kruszyna: Quote
BeataJ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ups.....a to nie jest pinczerek albo sredniak????? Beata Quote
dzodzo Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 byc moze?albo bardzo zagłodzony i nierozwiniety dobermanek? Quote
xxxx52 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 wszystkim osobom zwiazanym z ratowaniem i opieka czwotonoznych istotek dzieki:Rose::Rose::Rose::Rose: Vika Bari -dlaczego mama nie znalazlaby domku,przeciez to aniol nie pies:-( Quote
Vika_Bari Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 xxxx52 napisał(a):wszystkim osobom zwiazanym z ratowaniem i opieka czwotonoznych istotek dzieki:Rose::Rose::Rose::Rose: Vika Bari -dlaczego mama nie znalazlaby domku,przeciez to aniol nie pies:-( Wiem że aniol i wiem że nie mam szans że ona zostanie nie adoptowana ale tak chczało mi sie wierzycz że będe mogła ją w razie czego odebrać z powrotem i miec dla siebie. Ale wiem z enie mogę bo innym nie pomogę. Zawsze mam ten sam problem jak pies u mnie dlugo. Quote
BeataJ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Karilka napisał(a):A Kora?:cool1: Tez Olenka za Kora teskni ale Korunia ma super domek i Olenka wie, ze to dzieki niej, ze pozwolila jej Olenka u siebie na ten domek poczekac! Olenka bedzie po 9 pazdziernika. Beata Quote
BeataJ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 aisaK napisał(a):Czy to jest doberman czy pinczer? Olenka mowila, ze jej wet widzial maluszki pinczerka i stwierdzil, ze sunka pinczerkiem nie jest tylko bardzo zabiedzinym dobermankiem. Beata Quote
BeataJ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ritka vel Krewetka z Vika i Benem Lalunia grubaska :lol: Quote
BeataJ Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Malutka Ritka vel Krewetka u Olenki - na foto z Benem: Quote
xxxx52 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Co za sliczne ujecia szczesliwych zwierzatek:lol: Quote
Recommended Posts