Figunia Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Czytam ze ściśniętym gardłem. Tyle wokół cierpienia ... a tych pieniędzy wciąż za mało, by pomagać.. 1 Quote
Magolek Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Dziękuję Krzysiu za zaproszenie. Czytam ten wątek od początku i - jak napisała Figunia - też ze ściśniętym gardłem. Niestety, nie tylko u Was jest taka sytuacja. 1 Quote
sonek666 Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Przylatuję na zaproszenie i na razie sobie wątek zapisuję :) 1 Quote
Yoana Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Dziękuję za zaproszenie- wątek śledzę od początku, ale że nie mam jak pomóc to się nie odzywam. Tym nie mniej ślę dużo dobrych myśli :) 2 Quote
Ferox Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Dziękuję Wszystkim za tak liczne przybycie :) Dziękuję Wam za dobre słowo, które jest dla mnie bardzo ważne. :) Cieszę się, że nie tylko ja widzę sens w pomaganiu tym biedakom. :) I już proszę trzymajcie kciuki za kotka, bo właśnie wieczorem miał robioną operację nóżki. Wreszcie będzie żył bez bólu, a na razie z tego co wiem z rozmowy telefonicznej z Panią doktor, kotek miał przez te kilka dni nieziemski apetyt. :D P.S. Mar.gajko, zapomniałem dopytać o te robale, (moja pamięć to jak u Kubusia Puchatka ;) ) ale już mam zapisaną karteczkę i obiecuję zapytać ;) 1 Quote
jola&tina Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Taką dobrą wiadomością zrobiłeś nam prezent na dobranoc. Kciuki trzymamy! 1 Quote
Ferox Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 dzięki za zaproszenie :rolleyes: zapisuję wątek będę mogła wspomóc jak coś fantami na bazarki Dziękuję :D Chętnie przyjmę ;) Quote
Ferox Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Krzysiaczku serce cudne pisz mnie prosze na 25 zl narazie jednorazowo Izuni musze jeszcze deklaracje doslac dla parki cudnej prosze o num konta sciskam ogromnie za wszystko Ewuniu, ślicznie Ci dziękuję :) Jutro się z Tobą skontaktuję ;) Quote
Ferox Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 ja też przybiegam i zapisuję wątek. W przyszłym tygodniu postaram się przelać parę grosików. Krzysiu jeżeli od marca nie zmieniłeś nr. konta to mam. ;) Pięknie dziękuję :), skontaktuję się w tej sprawie ;) Quote
Ferox Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Co u kocików słychać? Wszystkich 3 :) Właśnie, co u kociaków? Nie chcę zapeszać, ale być może Daisy w poniedziałek będzie już w swoim domku :D Tak więc trzymamy kciuki podwójnie ;) 1 Quote
Usiata Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Za kotecka po operacji - aby szybciutko do zdrowia wracał!! i za Daisy kochaną - trzymamy mocno za domek! 1 Quote
mar.gajko Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Kciuki za operację kotka, za Daisy mocno trzymamy za domek. Quote
Juldan Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Jestem na zaproszenie- póki co zapisuję a jutro poczytam i postaram się pomóc Quote
Nadziejka Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Trzymamy mocno mocno za wszystkie kotulinki edit Krzysiu masz zapchana skrzyneczke Quote
Ferox Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Jestem na zaproszenie- póki co zapisuję a jutro poczytam i postaram się pomóc Witaj Juldan :) Pięknie dziękuję :) Quote
Ferox Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Trzymamy mocno mocno za wszystkie kotulinki edit Krzysiu masz zapchana skrzyneczke Ewuniu, już odgruzowana ;) Quote
Ferox Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Wczorajsza operacja kotka przebiegła pomyślnie :) Miał zrobioną resekcję główki kości udowej z nastawieniem, oprócz tego został wykastrowany. Kolejna morfologia wyszła lepiej :) Kotek ma w dalszym ciągu ogromny apetyt, niestety ciągle trwa walka z tymi okropnymi robalami. Kotek jeszcze musi trochę zostać w klinice. Jest bardzo grzeczny i cierpliwie znosi wszystkie zabiegi. Mar.gajko, ;) te obrzydliwe robale to tęgoryjce. 1 Quote
Ferox Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Kilka fotek ;) Daisy :) A tu w całej okazałości ;) Quote
mar.gajko Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Przepiękne, zwłaszcza Kornelia :) słabośc do krówek mam. A te tęgoryjce to czym Pani doktor? Iwermektyną? Czy Advantage, np. na kark? Coś mówiła, jakie najnowsze trendy? 1 Quote
Nadziejka Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Sciskam ogromnie za zdrowenko kocinek przecudne przecudne Krzysiu slij mi prosze ten num konta poki jestem po wyplacie ... pozdrawiam serdecznosci :) :) 1 Quote
Recommended Posts