Kejciu Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Zapisuję cudowny wątek :-) Maleństwa cudowne :-) kochane kocie malusie stópiki :) jestem w pracy więc nie mogę za bardzo się wczytać ale w domu nadrobię lekturę :-)ogromny szacunek za to co robisz :) 1 Quote
Kejciu Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 ps. oczywiście jak kociaki będą gotowe do adopcji poproszę o materiały do ogłoszeń na maila [email protected] :-) 1 Quote
Nutusia Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Bazar MEGA! :) Poleciał przelew z mojego bazarku do kociastych - 167,22 zł. Quote
Ferox Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 ps. oczywiście jak kociaki będą gotowe do adopcji poproszę o materiały do ogłoszeń na maila [email protected] :smile: Oj Ciociu, po dzisiejszym dniu to nie wiem które Ci podstawiać najpierw :( Quote
Ferox Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Bazar MEGA! :) Poleciał przelew z mojego bazarku do kociastych - 167,22 zł. Nutusiu, ślicznie Ci dziękuję :) Quote
Ferox Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Może przekopiuję z wątku Białogonków, bo nie wiem jak to ująć własnymi słowami: "Dzisiejszy dzień nie obył się bez ...niespodzianki ... i to takiej której bym sobie nie życzyła . Rano dostałam telefon z pracy że muszę podjechać i coś uzupełnić w papierach . Tak więc zanim pojechałam po Mambusię pojechałam do szkoły a tam na parkingu szkolnym koło śmietnika zobaczyła 4 maleństwa .... Co było robić .... zostawienie ich tam to skazanie na smierć ....wzięłam ...i pomyślałam że podrzucę to "kukułcze jajo - a raczej cztery " Krzysiowi :( Przy okazji odbioru Mambusi podstawiłam maluchy Pani doktor do obejrzenia . Pani Doktror odpchliła i odrobaczyła towarzystwo . Każdy dostał tez ksiązeczkę . Można szukać im już domu ale mam nadzieję że Krzysiu się tym zajmie... Zastanawiam się tylko co myśli sobie taki imbecyl podrzucając pod szkołe w wakacje 4 kocięta .... że dzieci przychodząc do szkoły sobie je wezmą ( !!!!) tylko że jest początek wakacji !!!! Ale wiem co mysli na pewno : że sterylizacja zwierząt to okaleczanie ich !!! " Tak więc na moje barki spadły kolejne kocie istnienia... Quote
Ferox Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 W tej sytuacji postanowiliśmy z Mortes przeznaczyć dla kotków najmniejszy pokoik (kiedyś mieszkały w nim Białogonki) i zrobić w nim kocie przedszkole :D W kocim przedszkolu w dniu dzisiejszym zamieszkało trzech chłopców: Sandi :) Tygrysek :) Sławuś :) i jedna dziewczynka: Anetka :) Quote
Ferox Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Starałem się, aby w przedszkolu nie nudziło się maluchom i nie zabrakło im wrażeń ;) tak więc od początku zabawa była przednia :D 1 Quote
Kejciu Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 o Boziulu!!! jakie cuda!!! :):):) Forex ślij wsio co masz po kolei :) postaram się na cito ogłosić szkoda żeby dzieci w przedszkolu w wakacje siedziały nie ? chociaż w takim przedszkoluz drugiej strony sama bym posiedziała :):):) Quote
Nutusia Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 O to, to!!!! Ja też chcę na wczasy do takiego przedszkola!!!! :) Krzysiu, Ty już wiesz co... ;) Quote
mar.gajko Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Wasz kłopot ;) ale maluchy wygrały los na loterii :) Prześliczne, kiciuchy. A jak z tamtą gromadką się bawią? Powinno byś szaleństwo :) I puszenie, i "boczkowanie" z ogonkiem. Nie ma nić słodszego niż małe kocięta i śmieszniejszego. Quote
Ferox Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 o Boziulu!!! jakie cuda!!! :):) :) Forex ślij wsio co masz po kolei :) postaram się na cito ogłosić szkoda żeby dzieci w przedszkolu w wakacje siedziały nie ? chociaż w takim przedszkoluz drugiej strony sama bym posiedziała :):) :) Kejciu, ślicznie dziękuję za pomoc ogłoszeniową :wub: Chyba wyślemy w jednym ogłoszeniu wszystkie 7 kocinek. Będzie szybciej i bardziej kolorowo ;) Quote
Ferox Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Mar. gajko, zabawa jest wyśmienita ;) Gusia :) Eli "wymiatacz" :D Anetka i Sandi :) Quote
Ferox Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Izi i Eli :lol: w dolnym rogu "dyskretnie" przyczajona Izi :P 1 Quote
mar.gajko Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Aż Ci zazdrszczam tych kocików. Uwielbiam koty :) 2 Quote
Ferox Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Tygrysek bardzo polubił Gusię :D Anetka :) Sandi (najładniej bawi się zabawkami :) ) Izi ;) Eli (przymiarka do skoku :D ) Anetka :P 1 Quote
ania75 Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Aż Ci zazdrszczam tych kocików. Uwielbiam koty :) a one chyba do adopcji są ;) Quote
Ferox Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 W związku z powiększoną grupą przedszkolną musiałem zrobić małe zakupy i mocno zweryfikować sposób ich karmienia. Dziś kociaki między innymi jadły gotowane jedzonko ;) Śniadanko wyglądało tak ;) Na obiadek był ugotowany kurczaczek z ryżem i warzywami :) A na kolację był rosołek :D Paragony za jedzonko: Udało mi się również zakupić dzieciom trochę żwirku w promocyjnej cenie :) i jeszcze paragonik za odpchlenie, odrobaczenie i założenie książeczek: Sandiemu, Tygryskowi, Anetce i Sławkowi: 1 Quote
Ferox Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 a one chyba do adopcji są ;) Oczywiście że są ;) bezsprzecznie i natychmiast :) Quote
jola&tina Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Witam w przedszkolu :) Śliczne maluchy i śliczne zdjęcia! Całe szczęście, że kociki zdrowe i że dopisuje im humor i apetyt :) Quote
yolanovi Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Ależ obfitość kocia Tyle maluchów, faktycznie całe szczęście, że zdrowe i wesołe. Oby szybko domki poznajdowały Quote
Recommended Posts