Lili8522 Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Jestem beznadziejnie pod kreską,ale takie staruszki mają specjalne miejsce w moim sercu.Dam marne 5 zł stałej.jeżeli już ją wyciągniecie,będzie wsparcie ze Skarpety im.Talcot (co najmniej 120 zł) Dziękujemy :) A na jakiej zasadzie działa to wsparcie ze Skarpety? To jednorazowo? Quote
cancer43 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Dziękujemy :) A na jakiej zasadzie działa to wsparcie ze Skarpety? To jednorazowo? Tak,jednorazowo,chociaż w wyjątkowych przypadkach bywa i powtórka.Dotyczy psów w wieku powyżej 8 lat,deklarowicze Skarpety (ja do nich należę) dostają pomoc bezzwrotną .A osoby bez deklaracji część otrzymanej kwoty zwracaja Quote
halszka Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 jestem z zaproszenia,niestety w tej chwili nie mam jak pomóc Quote
Lili8522 Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Dziękujemy! Jeszcze 50 zł stałych deklaracji i babcia będzie mogła pakować walizki !!! Quote
cancer43 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Nie doczytałam pewnie,a gdzie miałaby bidulka trafić i za ile,jeżeli to nie sekret Bo jeżeli brakuje 50 zł,to można to nadrobić bazarkami - z naszego stałego bazarku na FB spokojnie dozbieramy tyle Quote
Neelith Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Biedna staruszka, aż serce boli od patrzenia na ten smutek. Niestety jestem zupełnie bez grosza, ale będę zagladać. Powodzenia! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Dziękujemy!!! :) cancer43, w pierwszym poście jest informacja, że sunia może trafić do hoteliku do Kasi Przystał. Kasia hoteluje większość staruszków, jest znana na Dogomanii i wiemy, że sunia miałaby tam jak u pana boga za piecem. Koszt hoteliku to 300-350zł, nie wiemy dokładnie. Chciałyśmy uzbierać przynajmniej 200zł stałych deklaracji, a resztę dozbierać co miesiąc z bazarków i wpłat jednorazowych. Wiadomo jak to jest ze staruszkami - o domy jest bardzo trudno, więc mając inne psiaki pod opieką, nie jesteśmy w stanie wyciągnąć babci bez minimalnego zabezpieczenia : ( Quote
cancer43 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Dziękujemy!!! :) cancer43, w pierwszym poście jest informacja, że sunia może trafić do hoteliku do Kasi Przystał. Kasia hoteluje większość staruszków, jest znana na Dogomanii i wiemy, że sunia miałaby tam jak u pana boga za piecem. Koszt hoteliku to 300-350zł, nie wiemy dokładnie. Chciałyśmy uzbierać przynajmniej 200zł stałych deklaracji, a resztę dozbierać co miesiąc z bazarków i wpłat jednorazowych. Wiadomo jak to jest ze staruszkami - o domy jest bardzo trudno, więc mając inne psiaki pod opieką, nie jesteśmy w stanie wyciągnąć babci bez minimalnego zabezpieczenia : ( Sorry,doopa ze mnie,u Kasi - to wspaniale. Co prawda nie porozumiałam się jeszcze z Kamą,ale ona na pewno się zgodzi - oferujemy 50 zł z każdego bazarku dla suni. Przeważnie mamy dwa bazarki miesięcznie,ale mogą być poślizgi,więc możecie liczyć od nas na około 70 zł miesięcznie Quote
elficzkowa Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Zaglądam do maleńkiej , niestety mogę tylko 5 zł stałej Quote
Lili8522 Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Sorry,doopa ze mnie,u Kasi - to wspaniale. Co prawda nie porozumiałam się jeszcze z Kamą,ale ona na pewno się zgodzi - oferujemy 50 zł z każdego bazarku dla suni. Przeważnie mamy dwa bazarki miesięcznie,ale mogą być poślizgi,więc możecie liczyć od nas na około 70 zł miesięcznie Wow to cudownie ! Ogromna pomoc dla suni ! Dziękujemy :) :) :) Zaglądam do maleńkiej , niestety mogę tylko 5 zł stałej Dziękujemy pięęęęęknie ! :) Quote
Ika136 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Ja niestety również jestem w dołku finansowym. Mogę dać tylko 10 zł. stałej :( Quote
Lili8522 Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Ja niestety również jestem w dołku finansowym. Mogę dać tylko 10 zł. stałej :( Grosik do grosika i będziemy mieć komplet za niedługo :) Dziękujemy :) Quote
Lili8522 Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Zapiszę sobie - dam 10 zł stałej Super! Dziękujmy w imieniu suni :) Quote
Bogusik Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Kochani,dla malusiej Kuleczki poleci jednorazowo 20zł ode mnie i 30zł od Cindunia2014.Ponieważ przelew będzie jeden,to poproszę o dane do przelewu tylko na moje pw :) Quote
fegelle Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 witam. przybywam do bidulki na zaproszenie. Kochani na chwile obecną mogę wpłacić tylko 10 zł jednorazowo, ale będę pamiętała o babuni i od czasu do czasu coś dorzucę. Oby sunia jak najszybciej trafiła do hoteliku :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Za to kocham Dogomanię. Że wystarczą wspólne siły, pojedyncze deklaracje nie muszą być wielkie, mogą być stałe, jednorazowe... ale jest na nas tu tylu - chętnych do pomocy, że każdy taki watek daje ogromną nadzieję i szansę, zwłaszcza dla takiego psiaka jak Kuleczka. Czyżby nadchodziły dla mniej piękne dni? : ) 3 Quote
majowa Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 ja moge zadeklarować 10 zł stałej ale mi przypominajcie gdybym nie wpłaciła, nie codziennie zaglądam na dogo Quote
Lili8522 Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 ja moge zadeklarować 10 zł stałej ale mi przypominajcie gdybym nie wpłaciła, nie codziennie zaglądam na dogo Pięknie dziękujemy :) Już rozsyłam wszystkim numer konta :) Quote
Lili8522 Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 już niewiele zostało...wspaniale! :) Ewes nie mogę wysłać do Ciebie PW :( chyba skrzynka zapchana... Quote
Beti-Buba Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Dorzucę parę groszy niech babuleńka zazna na starość chodz trochę dobra! Quote
Recommended Posts