Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem beznadziejnie pod kreską,ale takie staruszki mają specjalne miejsce w moim sercu.Dam marne 5 zł stałej.jeżeli już ją wyciągniecie,będzie wsparcie ze Skarpety im.Talcot (co najmniej 120 zł)

Dziękujemy :)

A na jakiej zasadzie działa to wsparcie ze Skarpety? To jednorazowo? 

Posted

Dziękujemy :)

A na jakiej zasadzie działa to wsparcie ze Skarpety? To jednorazowo? 

Tak,jednorazowo,chociaż w wyjątkowych przypadkach bywa i powtórka.Dotyczy psów w wieku powyżej 8 lat,deklarowicze Skarpety (ja do nich należę) dostają pomoc bezzwrotną .A osoby bez deklaracji część otrzymanej kwoty zwracaja

Posted

Nie doczytałam pewnie,a gdzie miałaby bidulka trafić i za ile,jeżeli to nie sekret

Bo jeżeli brakuje 50 zł,to można to nadrobić bazarkami - z naszego stałego bazarku na FB spokojnie dozbieramy tyle

Posted

Dziękujemy!!! :)

cancer43, w pierwszym poście jest informacja, że sunia może trafić do hoteliku do Kasi Przystał. Kasia hoteluje większość staruszków, jest znana na Dogomanii i wiemy, że sunia miałaby tam jak u pana boga za piecem.

Koszt hoteliku to 300-350zł, nie wiemy dokładnie. Chciałyśmy uzbierać przynajmniej 200zł stałych deklaracji, a resztę dozbierać co miesiąc z bazarków i wpłat jednorazowych. Wiadomo jak to jest ze staruszkami - o domy jest bardzo trudno, więc mając inne psiaki pod opieką, nie jesteśmy w stanie wyciągnąć babci bez minimalnego zabezpieczenia : (

Posted

Dziękujemy!!! :)

cancer43, w pierwszym poście jest informacja, że sunia może trafić do hoteliku do Kasi Przystał. Kasia hoteluje większość staruszków, jest znana na Dogomanii i wiemy, że sunia miałaby tam jak u pana boga za piecem.

Koszt hoteliku to 300-350zł, nie wiemy dokładnie. Chciałyśmy uzbierać przynajmniej 200zł stałych deklaracji, a resztę dozbierać co miesiąc z bazarków i wpłat jednorazowych. Wiadomo jak to jest ze staruszkami - o domy jest bardzo trudno, więc mając inne psiaki pod opieką, nie jesteśmy w stanie wyciągnąć babci bez minimalnego zabezpieczenia : (

Sorry,doopa ze mnie,u Kasi - to wspaniale.

Co prawda nie porozumiałam się jeszcze z Kamą,ale ona na pewno się zgodzi - oferujemy 50 zł z każdego bazarku dla suni.

Przeważnie mamy dwa bazarki miesięcznie,ale mogą być poślizgi,więc możecie liczyć od nas na około 70 zł miesięcznie

Posted

Sorry,doopa ze mnie,u Kasi - to wspaniale.

Co prawda nie porozumiałam się jeszcze z Kamą,ale ona na pewno się zgodzi - oferujemy 50 zł z każdego bazarku dla suni.

Przeważnie mamy dwa bazarki miesięcznie,ale mogą być poślizgi,więc możecie liczyć od nas na około 70 zł miesięcznie

Wow to cudownie ! Ogromna pomoc dla suni ! 

Dziękujemy :) :) :)

Zaglądam do maleńkiej , niestety mogę tylko 5 zł stałej

Dziękujemy pięęęęęknie ! :)

Posted

Kochani,dla malusiej Kuleczki poleci jednorazowo 20zł ode mnie i 30zł od Cindunia2014.Ponieważ przelew będzie jeden,to poproszę o dane do przelewu tylko na moje pw :)

Posted

witam. przybywam do bidulki na zaproszenie. Kochani na chwile obecną mogę wpłacić tylko 10 zł jednorazowo, ale będę pamiętała o babuni i od czasu do czasu coś dorzucę. Oby sunia jak najszybciej trafiła do hoteliku :)

Posted

Za to kocham Dogomanię. Że wystarczą wspólne siły, pojedyncze deklaracje nie muszą być wielkie, mogą być stałe, jednorazowe... ale jest na nas tu tylu - chętnych do pomocy, że każdy taki watek daje ogromną nadzieję i szansę, zwłaszcza dla takiego psiaka jak Kuleczka.

Czyżby nadchodziły dla mniej piękne dni? : )

• Upvote 3
Posted

ja moge zadeklarować 10 zł stałej ale mi przypominajcie gdybym nie wpłaciła, nie codziennie zaglądam na dogo

Pięknie dziękujemy :) Już rozsyłam wszystkim numer konta :)