Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trochę rozpylanie mi nie wyszło chyba z Bruno od Ewu, ale jestem z nią w kontakcie i trzymamy rękę na pusie. Potem pewnie napisze na "Maleństwach...."

Posted

Czemu jest taki wybór w obrożach, smyczkach, adresówkach? Już mnie głowa boli... nie wiem co wybrać żeby Mimisi było do "twarzy" :)

Posted

Przepraszam za prywatę, ale jak tu nie skorzystać z wielkiej szansy i nie zawołać wielkim głosem:

Anecik, rozpyl jeszcze trochę tych ds-sprawczych fluidów w kierunku maciupkiej, niespełna 4 kg Loni, PLISS!!!! :)

Jak to działa, że w banerki mogę wchodzić a w Loni nie potrafię. Bo chciałam porozpylać :) a nie mam jak poczytać.

Czy to się jakoś inaczej szuka?

Posted

Jak to działa, że w banerki mogę wchodzić a w Loni nie potrafię. Bo chciałam porozpylać :) a nie mam jak poczytać.

Czy to się jakoś inaczej szuka?

Dobrze działasz, tylko pewnie ja znowu coś źle zrobiłam wklejając banerek.

Wkleję zatem link do wątku Loni i mam wielką nadzieję, że w tym momencie tak Poker, jak i Mimi przymkną łaskawie oko na takie jawne i bezczelne zaśmiecanie Ich wątku...

http://www.dogomania.com/forum/topic/138906-wylysia%C5%82a-jamnisia-z-guzem-boi-sie-ludzi-pilnie-wyci%C4%85gamy-ze-schronu/

Posted

Czemu jest taki wybór w obrożach, smyczkach, adresówkach? Już mnie głowa boli... nie wiem co wybrać żeby Mimisi było do "twarzy" :)

najpewniejsze są szelki typu guardy: 

twoj-projekt-szelki-guardy-z-adresowka,d

• Upvote 1
Posted

Mimi raczej nie potrzebuje szelek.No może przez pierwsze parę dni w razie , gdyby jej przyszła ochotą pieszo do nas wracać.

Ona nie ma tendencji do wychodzenia ,ani z szelek , ani z obroży. U nas już chodzi tylko na obroży.

Posted

No mam nadzieję że nie będzie wracać. Wiem że pewnie obróżka zginie w sierści, ale jakby wiatr zawiał to żeby ładnie wyglądała. I Mimiśka i obróżka :)

Posted

Na łysych  plackach odrasta sierść, więc mam nadzieję ,że to nie grzyb.

Dziś rano dopieszczałyśmy się w łóziu.Dostałam mnóstwo buziaczków. Mimi całuje bardzo delikatnie tą swoją różową szyneczką. Nie sposób jej nie kochać.

Cięcie sterylkowe pięknie wygojone.

• Upvote 1
Posted

Tu też podziękuję Poker za naukę wstawiania zdjęć. Dzięki temu Mimisia będzie obfocona że hej :)

I już wiem do czego służy "edytuj" :)

Posted

Ale słodkie cudeńka!!! :)

Wyglądają jak stateczna para małżeńska z dzieciątkiem :)

A jakie grzeczne...

bardzo grzeczne! i prześliczne! :)

Posted

Naprawdę grzeczne.To zdjęcie nie było pozowane.One często tak siadają do nakładania obróżek. Czasem Loczka próbuje szaleć ,ale wtedy czekam aż się uspokoi, każę jej usiąść i dopiero zapinam obrożę.

Posted

Do 8 maja mam czas na "namaszczenie" tymczasów Poker :D.

Załatwię dwie za jedną wizytą ... :rolleyes:

Zapraszamy.

A to się cioteczki zdziwiły.

Mamy taki zwyczaj,że Lucynka zawsze "namaszcza" nasze tymczaski przed pójściem do DS. 8 maja idzie Mimi ,a Loczka poszła przecież wcześniej.Tak czy nie ?