Anecik Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Trochę rozpylanie mi nie wyszło chyba z Bruno od Ewu, ale jestem z nią w kontakcie i trzymamy rękę na pusie. Potem pewnie napisze na "Maleństwach...." Quote
Anecik Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Czemu jest taki wybór w obrożach, smyczkach, adresówkach? Już mnie głowa boli... nie wiem co wybrać żeby Mimisi było do "twarzy" :) Quote
Anecik Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Przepraszam za prywatę, ale jak tu nie skorzystać z wielkiej szansy i nie zawołać wielkim głosem: Anecik, rozpyl jeszcze trochę tych ds-sprawczych fluidów w kierunku maciupkiej, niespełna 4 kg Loni, PLISS!!!! :) Jak to działa, że w banerki mogę wchodzić a w Loni nie potrafię. Bo chciałam porozpylać :) a nie mam jak poczytać. Czy to się jakoś inaczej szuka? Quote
Figunia Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Jak to działa, że w banerki mogę wchodzić a w Loni nie potrafię. Bo chciałam porozpylać :) a nie mam jak poczytać. Czy to się jakoś inaczej szuka? Dobrze działasz, tylko pewnie ja znowu coś źle zrobiłam wklejając banerek. Wkleję zatem link do wątku Loni i mam wielką nadzieję, że w tym momencie tak Poker, jak i Mimi przymkną łaskawie oko na takie jawne i bezczelne zaśmiecanie Ich wątku... http://www.dogomania.com/forum/topic/138906-wylysia%C5%82a-jamnisia-z-guzem-boi-sie-ludzi-pilnie-wyci%C4%85gamy-ze-schronu/ Quote
Poker Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Jakie zaśmiecanie? Wszystkie pieski są nasze. Mimi we wszystkim do twarzy ,a i tak obroża ginie w sierści. Quote
NikaEla Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Czemu jest taki wybór w obrożach, smyczkach, adresówkach? Już mnie głowa boli... nie wiem co wybrać żeby Mimisi było do "twarzy" :) najpewniejsze są szelki typu guardy: 1 Quote
Poker Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Mimi raczej nie potrzebuje szelek.No może przez pierwsze parę dni w razie , gdyby jej przyszła ochotą pieszo do nas wracać. Ona nie ma tendencji do wychodzenia ,ani z szelek , ani z obroży. U nas już chodzi tylko na obroży. Quote
Anecik Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 No mam nadzieję że nie będzie wracać. Wiem że pewnie obróżka zginie w sierści, ale jakby wiatr zawiał to żeby ładnie wyglądała. I Mimiśka i obróżka :) Quote
Poker Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Na łysych plackach odrasta sierść, więc mam nadzieję ,że to nie grzyb. Dziś rano dopieszczałyśmy się w łóziu.Dostałam mnóstwo buziaczków. Mimi całuje bardzo delikatnie tą swoją różową szyneczką. Nie sposób jej nie kochać. Cięcie sterylkowe pięknie wygojone. 1 Quote
Anecik Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Tu też podziękuję Poker za naukę wstawiania zdjęć. Dzięki temu Mimisia będzie obfocona że hej :) I już wiem do czego służy "edytuj" :) Quote
Poker Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Dobrze wychowane pieski czekają na psacerek 2 Quote
Figunia Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ale słodkie cudeńka!!!:) Wyglądają jak stateczna para małżeńska z dzieciątkiem :) A jakie grzeczne... Quote
mari23 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ale słodkie cudeńka!!! :) Wyglądają jak stateczna para małżeńska z dzieciątkiem :) A jakie grzeczne... bardzo grzeczne! i prześliczne! :) Quote
Poker Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Naprawdę grzeczne.To zdjęcie nie było pozowane.One często tak siadają do nakładania obróżek. Czasem Loczka próbuje szaleć ,ale wtedy czekam aż się uspokoi, każę jej usiąść i dopiero zapinam obrożę. Quote
Anecik Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Jakie 3 ślicznoty a ta najmniejsza kruszynka najpiękniejsza. Quote
Mattilu Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Cieszę się, że Mimi się ładnie goi. To kiedy przeprowadzka? Quote
Lucyna Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Do 8 maja mam czas na "namaszczenie" tymczasów Poker :D. Załatwię dwie za jedną wizytą ... :rolleyes: Quote
Nutusia Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 To druga już wybrana?... Chyba mnie coś ominęło! ;) Quote
Lucyna Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Miałam na myśli Loczkę ... która to nie była namaszczona przed przejściem do DS ... :cool1: Quote
Poker Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Do 8 maja mam czas na "namaszczenie" tymczasów Poker :D. Załatwię dwie za jedną wizytą ... :rolleyes: Zapraszamy. A to się cioteczki zdziwiły. Mamy taki zwyczaj,że Lucynka zawsze "namaszcza" nasze tymczaski przed pójściem do DS. 8 maja idzie Mimi ,a Loczka poszła przecież wcześniej.Tak czy nie ? Quote
Recommended Posts