Dusia-Duszka Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Buszowanie w jesiennej kukurydzy przed burzą ;) 1 Quote
Poker Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Zmęczyła się, ozorek na wierzchu. A nie boisz się ,że się powbijają między palce jakieś ostre elementy z kukurydzy? Ja to zawsze mam pietra. Quote
Nesiowata Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Kukurydza już niedługo zostanie na polu , zaraz zaczną się żniwa. u mnie za płotem jeszcze całkiem zielona, późno była siana. Quote
Nesiowata Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 3 godziny temu, Poker napisał: Zmęczyła się, ozorek na wierzchu. A nie boisz się ,że się powbijają między palce jakieś ostre elementy z kukurydzy? Ja to zawsze mam pietra. Narazie wszystko w całości. A psy doskonale sobie radzą na kukurydzianych rżyskach. Quote
Dusia-Duszka Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 3 godziny temu, Poker napisał: Zmęczyła się, ozorek na wierzchu. A nie boisz się ,że się powbijają między palce jakieś ostre elementy z kukurydzy? Ja to zawsze mam pietra. Zlatała się. Nazbierała wrażeń :) Ona nie wbiega między tyki. Biegnie wzdłuż i zagląda pomiędzy. Węszy. Sika milion razy na wysokie kępki trawy :) A najbardziej lubi pole świeżo orane albo z oziminą. Quote
Dusia-Duszka Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 14 minut temu, Nesiowata napisał: Kukurydza już niedługo zostanie na polu , zaraz zaczną się żniwa. u mnie za płotem jeszcze całkiem zielona, późno była siana. Właśnie!!! Od kilku sezonów dla nas koniec lata to zżęta kukurydza, a nie zboża czy kwitnąca mimoza. A może ta twoja kukurydza specjalnie na pikle czy inne marynowanie. Quote
Nesiowata Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 32 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: A może ta twoja kukurydza specjalnie na pikle czy inne marynowanie. To tylko paszowa. Quote
Dusia-Duszka Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Ejjj człowieki! Bawić, biegać, ganiać! 1 1 Quote
Poker Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 57 minut temu, uxmal napisał: Nareszcie jesteś :) No właśnie. Zastanawiałam się gdzie też Dusia-Duszka przepadła. Na szczęście odnalazła się. Parka ma nawet takie same podusie i sierść ma w podobnym kolorze. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Dnia 27.02.2021 o 11:29, uxmal napisał: Nareszcie jesteś :) Jestem, jestem :) Wszystko dobrze. Miałam kaszlanko jesienne ale Rutinacea Junior i syrop prawoślazowy działają zawsze pozytywnie na te moje wąziutkie gardziołko. Kiciula też wyszła ze spraw nerkowych. Pańcia ją cały czas oszukuje, przemycając wodę we wszystkim co daje do michy. A ja jej nie uświadamiam, choć widzę te przekręty :) 1 1 Quote
Dusia-Duszka Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Dnia 27.02.2021 o 12:09, Poker napisał: No właśnie. Zastanawiałam się gdzie też Dusia-Duszka przepadła. Na szczęście odnalazła się. Parka ma nawet takie same podusie i sierść ma w podobnym kolorze. Podusie muszą być :) i dostęp do wyglądania przez okno też. Moją życiową misją jest pilnowanie. Ogólnie w naszej "budzie" mam chyba więcej punktów komfortu niż człowieki. 1 Quote
uxmal Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Dnia 1.03.2021 o 22:15, Dusia-Duszka napisał: Jestem, jestem :) Wszystko dobrze. Miałam kaszlanko jesienne ale Rutinacea Junior i syrop prawoślazowy działają zawsze pozytywnie na te moje wąziutkie gardziołko. Kiciula też wyszła ze spraw nerkowych. Pańcia ją cały czas oszukuje, przemycając wodę we wszystkim co daje do michy. A ja jej nie uświadamiam, choć widzę te przekręty :) Nie mów, nie mów. Niech kitku się nawilża. :) Quote
Dusia-Duszka Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Dziś było ciepełko :) dobry czas na taczanki... ... i przeciąganki 1 Quote
Dusia-Duszka Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 10 minut temu, uxmal napisał: Wow, jaka elastyczność ciała i Duszki :))) Quote
uxmal Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 1 godzinę temu, Dusia-Duszka napisał: i Duszki :))) :)) 1 Quote
Poker Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 2 godziny temu, Dusia-Duszka napisał: Dziś było ciepełko 🙂 dobry czas na taczanki... ... i przeciąganki Uwielbiam takie żabki 🙂 1 Quote
Recommended Posts