Dusia-Duszka Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Nasza Kiciula znalazła sobie brata bliźniaka i przyprowadza na nasze podwórko. Spędzają razem czas a ja muszę to tolerować. Quote
Nesiowata Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 31 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Nasza Kiciula znalazła sobie brata bliźniaka i przyprowadza na nasze podwórko. Spędzają razem czas a ja muszę to tolerować. Uważaj aby nie sprowadziła go na stałe! Quote
Dusia-Duszka Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Na dzikiej róży siadł nam rój pszczół :) Czekamy na pszczelarza żeby je przekwaterował do siebie. Quote
Nadziejka Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 o matunku moja ... ciociu i jak tam jak poradziliscie z pszczolami? ja bym wiala gdzie ....o matko ani nie chce myslec pozdrawiam ogromnie stadeczko lapucinek Quote
Nesiowata Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 5 godzin temu, Nadziejka napisał: o matunku moja ... ciociu i jak tam jak poradziliscie z pszczolami? ja bym wiala gdzie ....o matko ani nie chce myslec pozdrawiam ogromnie stadeczko lapucinek Wyrojone pszczoły to jeszcze nie taka tragedia, pilnują się matki i pszczelarz bez problemu sobie z nimi poradzi. 1 Quote
Nadziejka Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 Oj dobrze ze sa pszczelarze ja nawiewam przed kazdekim owadem .. ale ale nastraszliwsze potwory dla mnie to sa pasikoniki .....o matuniu ...! i szerszenie pasikoniki te wielkie zielone ...poprostu to jest moj koszmar ... Quote
Dusia-Duszka Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 Pszczoły już mieszkają pod daszkiem a my dzięki tej akcji mamy kontakt do dobrego miodu :))) i bardzo miłych nowych znajomych. Jeszcze kilka sierotek wraca i nocuje na róży, bo pozostał tam matczyny feromon. Ale bez matki wyprowadzą się po pierwszej ulewie. Quote
Dusia-Duszka Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 15 godzin temu, Nadziejka napisał: Oj dobrze ze sa pszczelarze ja nawiewam przed kazdekim owadem .. ale ale nastraszliwsze potwory dla mnie to sa pasikoniki .....o matuniu ...! i szerszenie pasikoniki te wielkie zielone ...poprostu to jest moj koszmar ... Nadziejko, świerszcze pięknie grają. Quote
Nadziejka Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Witajcie jaskoleczki oj graja graja ale milalam straszne przejscia z takim wlasnie wielkosci dloni ... wtedy jak moja ukochana Pipunia chorowala ... dla mnie one sa zwiastunem bardzi zlego ... nie umiem inaczej myslec o tych ... paskudach ... koszmar spokojnego dzioneczka chlodzikuuuu czekamy z utesknieniem Quote
Nesiowata Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 51 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Mamy ulgę! Mamy deszcz! Zazdroszczę, choć u nas też zachmurzyło się. Ale czy będzie padać? Quote
Dusia-Duszka Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Była ulewa. A resztka pszczół nadal mieszka na róży. Muszę coś pokombinować, bo to przy samej ścieżce i 5m od wejścia do domu. Quote
Nesiowata Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Trochę u nas popadało. Ale od 9 rano piekło i piecze nadal. Tragedia. Quote
dwbem Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 W Warszawie w nocy byla burza i deszcz, rano było znośnie bo tylko 23 stopnie ale tersz jest 28 i znowu duchota. Quote
Dusia-Duszka Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Lubię posiedzieć u moich człowieków na kolankach :) Siedzę tak nieruchomo, długo chłonąc pieszczotki. Specjalnie się nie ruszam, aż powstaje "oznakowanie" mojego człowieka. 2 Quote
Poker Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Mała Duśka robi stempelek na rączuci pańci zamiast chipa coby się nie zgubiła. Spryciula. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 2 minuty temu, Poker napisał: Mała Duśka robi stempelek na rączuci pańci zamiast chipa coby się nie zgubiła. Spryciula. Hahahahah :)))))) Cześć Poker! Chcesz malin z poziomkami? Taki właśnie mam cel, jak napisałaś. Stempluję człowieka w zależności od tego, gdzie się zaprę łapą: na ręce, na nodze, na brzuchu, na plecach. A te moje człowieki się cieszą... jak nie wiem co! I oczywiście obowiązuje święte: "Kochanie nie mogę tego czy tamtego zrobić, bo... Dusia na mnie siedzi." Quote
Poker Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 16 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Hahahahah :)))))) Cześć Poker! Chcesz malin z poziomkami? Taki właśnie mam cel, jak napisałaś. Stempluję człowieka w zależności od tego, gdzie się zaprę łapą: na ręce, na nodze, na brzuchu, na plecach. A te moje człowieki się cieszą... jak nie wiem co! I oczywiście obowiązuje święte: "Kochanie nie mogę tego czy tamtego zrobić, bo... Dusia na mnie siedzi." Mniam , mniam chcę wszystko. Znam to . Jak nasz już nieżyjący , ukochany kot Bonus leżał na pańciu , to zawsze mnie wołał, żebym coś podała czy zrobiła , bo się nie mógł ruszyć przez kota. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Ok. Skoczyłyśmy z pańcią w chaszcze i jeszcze się trochę znalazło. Poziomki dla wszystkich zaglądaczy-odwiedzaczy. Nesiowata, elficzkowa częstujcie się :))))) 1 Quote
Nesiowata Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 1 godzinę temu, Dusia-Duszka napisał: Ok. Skoczyłyśmy z pańcią w chaszcze i jeszcze się trochę znalazło. Poziomki dla wszystkich zaglądaczy-odwiedzaczy. Nesiowata, elficzkowa częstujcie się :))))) Dziękuję! Quote
Dusia-Duszka Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Pozdrawiam wszystkich Dogomaniaków z okazji Dnia Psa :))) Quote
Nesiowata Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 6 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: A mina "na łasicę" wygląda tak: Czemu akurat na łasicę? Quote
Recommended Posts