Nesiowata Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 2 godziny temu, Dusia-Duszka napisał: A tak po godzinach wpisów patrząc... to kiedy ja spać , to Ty wstać Nie zawsze tak jest - tylko czasami. Ale dziś faktycznie było to wcześnie. Może po skokach narciarskich uda mi się trochę przespać. Quote
Dusia-Duszka Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 45 minut temu, Nesiowata napisał: Nie zawsze tak jest - tylko czasami. Ale dziś faktycznie było to wcześnie. Może po skokach narciarskich uda mi się trochę przespać. E... no... nie wiedziałam, że jesteś w reprezentacji :)))))))))) Quote
Nesiowata Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 5 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: E... no... nie wiedziałam, że jesteś w reprezentacji :)))))))))) Tak - psiej przed telewizorem. Tyle, że one spokojnie śpią a mnie gowa spada na krześle, oczy same się zamykają. Ale jak na chwilę wyskoczę na dwó to z pewnością przejdzie. Od kilku lat bardzo lubię oglądać skoki narciarskie. Quote
uxmal Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Tak 0 psiej przed telewizorem. Tyle, że one spokojnie śpią a mnie gowa spada na krześle, oczy same się zamykają. Ale jak na chwilę wyskoczę na dwó to z pewnością przejdzie. Od kilku lat bardzo lubię oglądać skoki narciarskie. A ja lubie snookera, nawet jak przyśniesz jesteś na bieżąco. No, chyba że gra Sullivan i ma dobry dzień. 10 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Niedzielny luzik... Wygląda jakby się opalała pod lampą :))) Wyluzowana na maxa :) Quote
Dusia-Duszka Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 1 godzinę temu, uxmal napisał: Wygląda jakby się opalała pod lampą :))) Wyluzowana na maxa :) Jeszcze tak. Za chwilę włączy się budzik w żołądku, bo zbliża się święta godzina 21". Quote
uxmal Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Przed chwilą, Dusia-Duszka napisał: Jeszcze tak. Za chwilę włączy się jej budzik w żołądku, bo zbliża się święta godzina 21". ona o tej porze je? Mój to już śpi. Został jeszcze spacer ale niechętnie chodzi bo zimno albo są kałuże albo mokra trawa albo pada deszcz albo mu się akurat nie chce albo nie wiadomo dlaczego ale mu się nie chce. Quote
Dusia-Duszka Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Tak. O 21" jest główna micha. Taki rytm powstał, kiedy więcej pracowałyśmy z pańcią nad zachowaniem-wychowaniem. Smaczki w ciągu dnia zyskiwały bardzo na atrakcyjności. Poza tym mam chorobę lokomocyjną i jak niespodziewanie wypada się razem wybrać autem czy tramwajem, to na głodniaka nie rzygnę. Quote
Dusia-Duszka Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Dziś nad naszym domem kluczył klucz gęsi. Wiosna idzie... Quote
Tyśka) Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Niby wiosna, a dzisiaj na przystanku zaskoczył mnie śnieg! Jest bardzo ślisko... Czekam na wiosnę... 1 Quote
Dusia-Duszka Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Dziś po kolacji (zmniejszonej nieco) miałam pychotne ogryzadło. Uwielbiam :) 2 1 Quote
Dusia-Duszka Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Dnia 13.03.2018 o 12:52, Tyś(ka) napisał: Mhmmm, jakie rarytasy :) Pańcia nie żre futerkowych, to przynajmniej dla mnie starcza na frykasy. Quote
Nesiowata Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 1 godzinę temu, Dusia-Duszka napisał: Pańcia nie żre futerkowych, to przynajmniej dla mnie starcza na frykasy. No to masz szczęście. Quote
Dusia-Duszka Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Dziś dowaliło śniegu po kostki pańcine, bo dla mnie to po łokcie i kolana. Quote
Dusia-Duszka Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Też wam rosną pierwsze wiosenne kwiatki? U nas taki jakiś włochaty :))) pojawił się w donicy. Quote
Mysza2 Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Dnia 14.03.2018 o 12:57, Dusia-Duszka napisał: Pańcia nie żre futerkowych, to przynajmniej dla mnie starcza na frykasy. Brawo dla Pańci:):) Quote
Dusia-Duszka Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 5 godzin temu, Mysza2 napisał: Brawo dla Pańci:):) Pańci się tak porobiło, że żre to, co jest w stanie zabić. Czasem może się zdarzyć kanibalizm :))) w przypadku dręczycieli zwierząt. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Chłody trwają... Kiedy temperatura nie spada poniżej -5°C nie noszę kurtki. Ale już bym chciała wyryć dziurę w ogrodzie pod krzaczkiem. A jeszcze się nie da. Szwędamy się z pańcią sporo ale jednak mniej niż latem. 1 Quote
Nesiowata Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Faktycznie, macie zimę. U nas po śniegu praktycznie nie ma śladu. Jeszcze parę takich dni i Neska będzie mogła szukać swojej trawki. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Chciałam wpisać komentarz wczoraj ale dogo się aktualizowało :))) więc moje spędzanie czasu na fotce powyżej. Pięknie już odświeża się aktywność ogólna. Witryna otwiera się jako bezpieczna. Niestety nadal nie działa nawigacja między stronami danego wątku. Quote
Mysza2 Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 No takiego wygibasa to je jeszcze nie widziałam:):) 1 Quote
Dusia-Duszka Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 1 godzinę temu, Mysza2 napisał: No takiego wygibasa to je jeszcze nie widziałam:):) A paczta, paczta. Wygibasy pierwszej klasy :))) Quote
Recommended Posts