Usiata Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 10 godzin temu, anica napisał: Zostały pieniążki po Mufeczce, w kwocie 381,77zł czy to dobry pomysł, żeby podzielić po równo dwie skarpety ; Skarpetę Talcot i Skarpetę Sterylkową? może macie jakieś inne propozycje? Rozsądna propozycja - obie Skarpety robią dużo dobrego dla psiaków. Quote
kikou Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 O 28.01.2016o01:38, sybil napisał: ......Dlaczego to maleństwo musiało odejść zanim znalazło swój domek? żadna to pociecha ale chciałam powiedzieć, że Mufeczka czuła się z całą pewnością u siebie, ja nie używam żadnych klateczek, nie dzielę piesków na te które mają wsparcie finansowe i te które go nie mają czy na moje i nie moje, pieski biegają swobodnie, każdy kto się wdrapie może wejść na kanapę i do łóżka itd, Mufeczka jako że była jedną z młodszych i sprawniejszych psinek u nas rządziła na całego, zawsze w centrum na kanapie, nocą na łóżku... lubiła i ludzi i pieski... z całą pewnością czuła się "u siebie w domu" takie mam ostatnie zdjęcie, które zrobiłam jej kilka dni przed "tym" Quote
elik Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Z pewnością była szczęśliwa. Pewnie jak nigdy wcześniej :( Quote
sybil Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ja też nie mam żadnych wątpliwości, że była szczęśliwa; dla Mufeczki kikou była "Jej Człowiekiem". Dziękuję za dobry czas, jaki Mufinka spędziła w hoteliku . Szkoda, że los bywa okrutny , żegnaj Mufeczko. 2 Quote
anica Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 13 godzin temu, elik napisał: Z pewnością była szczęśliwa. Pewnie jak nigdy wcześniej :( Oczywiście ,że tak!:) tego jesteśmy wszystkie pewne! Dziękujemy Kasiu Quote
MALWA Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Bardzo mi przykro z powodu śmierci Mufineczki. Wypadek jakich wiele, a jednak trudno coś takiego przewidzieć. Dla opiekunki psinki - tulę i ściskam ! Zosdtałam poproszona o wypowiedzenei sie na temat finansów po psince - dla mnie obojętne, ważne, ze pójdą na potrzebujące psiaki. Przelewam moją deklaracje za 01-03.2016 tak jak obiecałam w grudniu. Daj Danusiu na jakąś bidę. Quote
Gabi79 Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 200,- z konta Mufeczki już na koncie Zulki, z całego serca dziękuję!!! Quote
anica Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia serdecznie życzę :) Quote
Recommended Posts