mar.gajko Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 4 minuty temu, ania shirley napisał: Oj,Gabrysia, czarno widzę Twoja prawnicza karierę. Gdzie napisalam, ze jutro juz nie będę pamiętać? Nie bądź taką pesymistką :) Znalazłam specjalnie dla G 2kwadrat: Motto szkoły: "Każdemu trzeba dać szansę, każdego trzeba zrozumieć, każdego trzeba wspierać" Na Os. Sportowym :) 1 Quote
mar.gajko Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 1 minutę temu, Usiata napisał: Dobranoc, kochani Dogomaniacy, dobranoc :) kolorowych snów :) Zmykam poczytać przed snem Trawkę brzuszkową; dobranoc :) A ja sobie przejrzę Akty Notarialne moich nieruchomości :) tak przed snem. 2 Quote
Usiata Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 5 minut temu, mar.gajko napisał: A ja sobie przejrzę Akty Notarialne moich nieruchomości :) tak przed snem. Twoich prywatnie? czy Amicusowych? bo to może być interesujące? tak tylko pytam... skoro zagaiłaś... 1 Quote
Ryss Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 59 minut temu, Perełka1 napisał: Poloffciacie, czyli pokochacie Na pieskim forum. Quote
ania shirley Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 4 minuty temu, Usiata napisał: Dobranoc, kochani Dogomaniacy, dobranoc :) kolorowych snów :) Zmykam poczytać przed snem Trawkę brzuszkową; pasjonująca lektura zaiste :D Dobranoc,Usiata. Tez juz Cie zegnamy. A książkę przeczytaj. Powinnaś wiedzieć o czym piszesz. (Zaiste, nie ma tu AgiG, a Ty,Usiata ciągle o niej. Jak to nazwać?) Quote
Usiata Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Ryszardzie...czekałam na Twoje posty..AJ!!! Oj!! 2 Quote
ania shirley Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 3 minuty temu, Usiata napisał: Ryszardzie...czekałam na Twoje posty..AJ!!! Oj!! Usiata!! Miałaś czytać! Quote
Ryss Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 8 minut temu, Usiata napisał: Ryszardzie...czekałam na Twoje posty..AJ!!! Oj!! Ty, Usiata, my jesteśmy po imieniu? To musiałem być po dobrej wódzie (po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie...) Quote
Usiata Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 6 minut temu, ania shirley napisał: Dobranoc,Usiata. Tez juz Cie zegnamy. A książkę przeczytaj. Powinnaś wiedzieć o czym piszesz. (Zaiste, nie ma tu AgiG, a Ty,Usiata ciągle o niej. Jak to nazwać?) Aniu kochana, nie rozpraszaj mnię, prosz cie bardzo, bo własnie "zajmowało ją wszystko, w czym dostrzegła podobieństwo do uszu..." :D a wiesz, czasu mam mało :( 1 Quote
mar.gajko Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 9 minut temu, Usiata napisał: Twoich prywatnie? czy Amicusowych? bo to może być interesujące? tak tylko pytam... skoro zagaiłaś... :) czytaj ze zrozumieniem. Napisałam "moich". A oznacza to ... moich. Quote
mar.gajko Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 8 minut temu, ania shirley napisał: Dobranoc,Usiata. Tez juz Cie zegnamy. A książkę przeczytaj. Powinnaś wiedzieć o czym piszesz. (Zaiste, nie ma tu AgiG, a Ty,Usiata ciągle o niej. Jak to nazwać?) Obsesja :) nieprawdaż? Quote
Usiata Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Czyli amicusowych też, bo Twoje i tak dumam - czemu zabrakło ludzi i pieniędzy? czemu upadło? bo przecież serce masz wielkie .. 1 Quote
mar.gajko Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 1 minutę temu, Usiata napisał: Czyli amicusowych też, bo Twoje i tak dumam - czemu zabrakło ludzi i pieniędzy? czemu upadło? bo przecież serce masz wielkie .. Dalej, dalej ... czekam. Quote
Ryss Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 4 minuty temu, mar.gajko napisał: Obsesja :) nieprawdaż? Nerwica natręctw. Quote
Usiata Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 13 minut temu, ania shirley napisał: Usiata!! Miałaś czytać! Aniu, jesli chcesz mogę Ci przeslac do lektury, podaj adres :) ja jestem w stanie poczytac 10 min, potemmmnie głowa zaczyna boleć. Myślałam, że jestem wykształcona nizej.. do czasu gdy poczytałam recencje...; cóż... 1 Quote
gabrysia2424 Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 30 minut temu, ania shirley napisał: Oj,Gabrysia, czarno widzę Twoja prawnicza karierę. Gdzie napisalam, ze jutro juz nie będę pamiętać? Aniu cały Twój problem w tym że Ty już dziś nie pamiętasz co napisałaś zaledwie 3 godz. temu. 1 Quote
mar.gajko Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 1 minutę temu, Usiata napisał: Aniu, jesli chcesz mogę Ci przeslac do lektury, podaj adres :) ja jestem w stanie poczytac 10 min, potemmmnie głowa zaczyna boleć. Myślałam, że jestem wykształcona nizej.. do czasu gdy poczytałam recencje...; cóż... To nie czytaj "recencji" bo to nawet nie wiadomo, co to może być. Będziesz spać lepiej i spokojniej. Jak prosty człowiek. 3 Quote
Usiata Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Więcej o arcydziele nie będzie; sami sobie kupcie za 7 zł na allegro i poczytajcie. Dobranoc Dogomaniacy, dobranoc :) dziękuję Wam za prawie codzienny uśmiech i życzę Wam - wszystkiego najlepszego :) Quote
Ryss Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 5 minut temu, mar.gajko napisał: To nie czytaj "recencji" bo to nawet nie wiadomo, co to może być. Może Perełka1 pomoże, bo to pewnie znowu slang. 1 Quote
mar.gajko Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 3 minuty temu, Ryss napisał: Może Perełka1 pomoże, bo to pewnie znowu slang. Etam, pewnie zwykłe niedouczenie. 3 Quote
Usiata Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 3 minuty temu, Ryss napisał: Może Perełka1 pomoże, bo to pewnie znowu slang. Ryszardzie, nie prowokuj, bo zacytuję fragment o mentronomnie...khm...teoretycznie mogę... ale czy autorka by sobie życzyła? i jaki fragment? dobrej nocy i miłych snów :D p.s. Ryszardzie, czy wiesz, jakie zastosowanie może mieć metronom? :) Quote
mar.gajko Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 2 minuty temu, Usiata napisał: Ryszardzie, nie prowokuj, bo zacytuję fragment o mentronomnie...khm...teoretycznie mogę... ale czy autorka by sobie życzyła? i jaki fragment? dobrej nocy i miłych snów :D p.s. Ryszardzie, czy wiesz, jakie zastosowanie może mieć metronom? :) Zdecyduj się :) metronom czy mentronom :) ??? Tak się pisze, jak się nie wie co się pisze :) 3 Quote
ania shirley Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 O mentronomie to ja bym poprosiła!!! Lepiej by mi sie spalo.... Quote
mar.gajko Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 1 minutę temu, ania shirley napisał: O mentronomie to ja bym poprosiła!!! Lepiej by mi sie spalo.... A jakby jeszcze można o recencji ... to pyszne sny na 100% :) Quote
ania shirley Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 20 minut temu, gabrysia2424 napisał: Aniu cały Twój problem w tym że Ty już dziś nie pamiętasz co napisałaś zaledwie 3 godz. temu. Gabrysiu, ale pamiętam, ze pomagałaś Annie K. I pamiętam,co z tego wynikło. A Ty? Pamiętasz te psy? 1 Quote
Recommended Posts