Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Feluś piękny! Ale obok jaka pięknoość stoi! Nie dziwię się że Feluś wyszedł z ukrycia ;)

HIHI, z tego co wiem to chłopak stoi obok Felusia. Ale nie ważna płeć, ważne są uczucia.hura.gif

• Upvote 1
Posted

Ufff!Powsinoga zFelka wylazi,nic dziwnego,ze potem w schronie siedzi!Urode tez wreszcie pokazuje i patrzy juz jak pies a nie jak klebek strachu!

Guest Olimpijka
Posted

Feluś coraz lepiej wygląda i coraz więcej zaufania w jego oczkach :)

Posted

A jak wpierdziela makaron z mięsem że aż uszy się trzęsą :smile:

:D

To teraz, Lilu, będzie patrzył w Ciebie jak w obraz...

Najpierw pokazałaś Swoją siłę i nie dałaś zwiac... A teraz ten makaron z mięsem. :)

Feluś już wie, jak Ci na nim zależy. ;)

Posted

Wpłynęły wpłaty dla Felusia od Agnieszka103 oraz p.Marty B. Bardzo serdecznie dziękuję:).
Mam jednak problem z identyfikacją p.Marty B. Może Bonsai mi pomoże :).

Posted

Feluś przywitał mnie dziś przed drzwiami czekając z resztą na wypuszczenie na siku.

Kuchnia zalana sikami. Ale to dobrze bo to znaczy ze się wreszcie odblokował. Wyszedł na stale spod pieca i biega po kuchni a to wskakując na parapet obserwując co się za oknem dzieje, a to w oczekiwaniu smakowitego kąska. Macha do mnie żwawo ogonkiem, jeszcze się boi do końca podejść ale już oczami za mną wodzi i stara się trzymać niedaleko.

Czy Feluś ma fundusze, mogę go zabrać dziś na badanie krwi, obmacanie oraz obcięcie pazurków?

Posted

Super wieści (no może od tych, że kuchnia zalana).

Feluś ma fundusze i myślę że trzeba mu zrobić badania. Mam nadzieję, ze wszyscy są na tak.
LILU, niech wet zważy Felusia i oceni jego wiek oraz sprawdzi stan ząbków. Trzeba by mu też kupic obrożę przeciw insektom. Moze u weta byłoby jakoś w miarę cenowo?

Posted

I nie wiem czy Feluś ma obróżkę? Jeśli nie, to też trzeba mu kupić. LILU, czy u tego weta jest sklepik z akcesoriami? Jeśli tak, to dobierz mu proszę jakąś obróżkę.

Guest TyŚka
Posted

I ja pojawiam się na wątku dzikuska :) Fajnie, że są postępy.

Posted

Feluś wyniki ma ok. Założyłam mu nową książeczkę. Zalecana kastracja (koszt 150zł), w trakcie której zostanie zrobione darmowe usg, obetniemy też pazurki można też lekko przeczyścić ząbki (50zł)

Waży prawie 7kg. Podepnę wyniki jutro do galerii.

Posted

O matko, ależ to malizna! Myślałam, ze jest większy! Dobrze, ze wyniki OK. Czy wet sprawdził, ile Feluś może mieć wiosen ?
LILU, napisz co ile kosztowało.