Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że tak, trzeba być dobrej myśli co do Etny. Moja rozmowa z panią przebiegała bardzo pozytywnie, nie mieli pretensji do suni, więc nie snułabym czarnych myśli. Właścicielka Etny jest na emeryturze, więc Etna zostaje sama naprawdę incydentalnie. Problem lęku separacyjnego w takim przypadku nie jest zatem tak duży, niż u osób, które pracują na pełen etat. Oczywiście na bieżąco musimy monitorować jej sprawę, pomagać w miarę możliwości, ale bez paniki. :)

Posted

Proszę o nr konta na PW, na które mogę wpłacać na Felusia

Melu, wiadomości do Ciebie nie dochodzą. Wyczyść skrzynkę proszę :).
Posted

Myślę, że tak, trzeba być dobrej myśli co do Etny. Moja rozmowa z panią przebiegała bardzo pozytywnie, nie mieli pretensji do suni, więc nie snułabym czarnych myśli. Właścicielka Etny jest na emeryturze, więc Etna zostaje sama naprawdę incydentalnie. Problem lęku separacyjnego w takim przypadku nie jest zatem tak duży, niż u osób, które pracują na pełen etat. Oczywiście na bieżąco musimy monitorować jej sprawę, pomagać w miarę możliwości, ale bez paniki. :)

Szczerze ?To taki mały cud że Etna znalazła akurat taki domek. Cieszę się bardzo bo zasługuje ta milusińska wariatka na swojego jedynego człowieka.

• Upvote 2
Posted

Etna, milusińska wariatka...

Lilu, jak mi się to podoba!  :D Lajka Ci dam.  ;)

Ja już dałam lajka, bo określenie z dużym pozytywnym ładunkiem emocjonalnym.

Posted

Certusowa na maila potwierdziła, że zgadza się przenieść deklarację z Etny na Felusia. Dopisałam tę deklarację do deklaracji stałych. Bardzo serdecznie dziękuję certusowej :).
Oby jak najszybciej udało się wyciągnąć Felusia z przytuliska i przewieźć do LILUtosi.

Posted

Dziś rano poleciało 100 zł dla Felusia. :)

I już doleciała :). Ponadto doszły wpłaty od bakusiowej i Marychy35. Feluś pięknie Cioteczkom dziękuje :)