Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki to nie ma nad czym płakać!!!! Trzeba kluseczke na tymczas wyciągnąć. Wierze że w Szczecinie lub okolicy znajdzie się domek dla niej. Chciałam pomóc ale nie udało się. Mam związane ręce. Może płatny Ale pomysł z tymczasem i odchudzaniem jest dobry. Podejrzewam ze mała jest jak nieoszlifowany diament. Wystarczy nad nią popracować. Może płatny tymczas wchodziłby w grę? Kase si jakoś uzbiera.

Posted

Dziewczyny dlaczego tu tak cicho? Wszystcy w pracy alboi śpią? Coś trzeba z tą suńką zrobić. Jeżeli ma choć troche krwi z dalamata to nie przeżyje w schronie!!! To że mi ręce związali i nie mogę wziąść do siebie to nie oznacza że nie można jej pomóc!!!!

Posted

z domkami stalymi u nas problem, saba na platnym tymczasie siedzi juz drugi miesiac i nic :shake: co dopiero paroweczka.... moi znajomi albo maja psa i juz nie chca albo nie maja i nie chca miec, nie wiem co tu mozna wymyslec...:(

Posted

Z domkami stałymi wszędzie jest problem. Polska jest zapsiona strasznie. Może za zachodnią granicę udałoby się ją wyadoptować? Na dogo robi się takie rzeczy.

Posted

Bea,u nas z domkami w Szczecinie baaardzo ciężko i to nieważne czy ze stałymi czy z tymczasowmi.Ja musiałam wykupić Koksika ze schronu,bo jego los był niepewny(tak jak niepewny jest los Paróweczki) i ogrooooomnie ciężko było znaleźć tymczas,tylko cudem wręcz prawie błagając udało mi się go w końcu znaleźć.I choć plakatów i ogłoszeń miał mnóstwo,nikt nawet jedna osoba nie zadzwoniła,więc 3 miesiąc bez domu,no ale to dla niektórych"tylko kundelek"Może z Paróweczką byłoby łatwiej.....zwłaszcza gdyby schudła....W schronie leżąc wciąż w jednej pozycji raczej nie schudnie....:-(:-(:-(:-(

Posted

Wiem że w schronie nie schudnie. Ja sama ma dalmata po kastarcji. Dalmaty to śmietniki i jedzą wszystko co im się da i co same sobie znajdą. Sama nad moim pracuje cały czas żeby wyglądał jak wygląda. Paróka leży sobie w tym schronie i jej serducho i inne podroby tłuszczem zarastają. Ona tam długo nie pociągnie!!! Powtarzm. Ja bym chciała ją wziąśc na odchudznie i na tymczas ale nie mogę. (powody podam na pw chętnym). Wiem że to nie jest proste. Ale z problemem psychicznym idzie w parze problem fizyczny. Ona umrze na tym betonie!!!!!

Posted

[quote name='bea_m']Wiem że w schronie nie schudnie. Ja sama ma dalmata po kastarcji. Dalmaty to śmietniki i jedzą wszystko co im się da i co same sobie znajdą. Sama nad moim pracuje cały czas żeby wyglądał jak wygląda. Paróka leży sobie w tym schronie i jej serducho i inne podroby tłuszczem zarastają. Ona tam długo nie pociągnie!!! Powtarzm. Ja bym chciała ją wziąśc na odchudznie i na tymczas ale nie mogę. (powody podam na pw chętnym). Wiem że to nie jest proste. Ale z problemem psychicznym idzie w parze problem fizyczny. Ona umrze na tym betonie!!!!!

bea tj. smutne ze ona jest w takim stanie...i tj w schronie... ciezko jej bedzie znalezc domek...moge Cie prosic na PW dlaczego tak wyszlo ze nie moglas ja wziac na tymczas?

Posted

Bardzo proszę ludzi o duuużym sercu o zaadoptowanie - chociaż na tymczas Paróweczki. Ona w schronie zginie - jak pies - po cichu i spokojnie na betonie. Ja nie mogę jej pomóc. Nie jestem w stanie.

Posted

bea_m napisał(a):
Bardzo proszę ludzi o duuużym sercu o zaadoptowanie - chociaż na tymczas Paróweczki. Ona w schronie zginie - jak pies - po cichu i spokojnie na betonie. Ja nie mogę jej pomóc. Nie jestem w stanie.

Czytalam Twoja wiadomosc na PW i rozumiem...
jestem sama podlamana jak widze ze tyle Dalmatow jest w schronach....i nikt ich nie chce...:-(

Posted

Marnie to widze nikt sie nia nie interesuje...ludzie nie chca tak grubych psów....ona musialaby na tymczasie u kogos byc....by doszla do siebie( w sensie "figury" musi zrzycic pare dobrych kilogramów)...:-(