Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie jest tak źle - mój rudonakrapiany swego czasu potrafił sam skype obsługiwać, a ja musiałem się tłumaczyć że nosem w klawiaturę nie zaryłem :evil_lol:
w końcu pokolenie komputerów i Internetu teraz mamy ;)

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po pierwsze: nie powinno trzymać się kawy przy kompie. Nawet moje dziecko to wie :eviltong: Po drugie: Chwytliwy tytuł przyciąga więcej oglądających. Nie ma to jak dobry marketing :evil_lol:

Posted

witam wszystkich ludzi o duzych sercach!!!jestem koffi i jestem dalmatynkom chociaz po ostatniej kompieli zauwazylam ze wybielilymi sie plamki :) jestem grzeczna i slaodka sunia ktora bardzo kocha ludzi. bardzo bym chciala zeby mnie ktos pokochal i zaoferowal schronienie i milutki kocyk a ja za to bede wdzieczna do konca zycia. bardzo lubie dzieci i lubie sie z nimi bawic nigdy nie zrobilam nikomu krzywdy. u ludzi u ktorych jestem jest mi bardzo dobrze jestem bardzo wdzieczna za ich milosc i uwage ale wiem ze to tylko na chwile wiec PROSZE NIECH MNIE KTOS POKOCHA A JA POKOCHAM CIE ROWNIE MOCNO wasza smutna i steskniona za prawdziwym domem KOFFI

Posted

[quote name='parowka50']witam wszystkich ludzi o duzych sercach!!!jestem koffi i jestem dalmatynkom chociaz po ostatniej kompieli zauwazylam ze wybielilymi sie plamki :) jestem grzeczna i slaodka sunia ktora bardzo kocha ludzi. bardzo bym chciala zeby mnie ktos pokochal i zaoferowal schronienie i milutki kocyk a ja za to bede wdzieczna do konca zycia. bardzo lubie dzieci i lubie sie z nimi bawic nigdy nie zrobilam nikomu krzywdy. u ludzi u ktorych jestem jest mi bardzo dobrze jestem bardzo wdzieczna za ich milosc i uwage ale wiem ze to tylko na chwile wiec PROSZE NIECH MNIE KTOS POKOCHA A JA POKOCHAM CIE ROWNIE MOCNO wasza smutna i steskniona za prawdziwym domem KOFFI

piekny tekst na ogloszenia :) wystawie allegro jesli jeszcze nie ma, tylko prosze o namiary :) na pw oczywiscie ;)

Posted

Zobaczyłam tytuł i oniemiałam: co ja za watek w subskrypcjach mam :hmmmm: ???
No tak . To Parówka vel Koffi vel boa dusiciel...:evil_lol: -każdy przydomek dobry, byle skuteczny w poszukiwaniach domku :happy1:.

Posted

Trzeba bedzie Ula zmienic ogłoszenia. Nic nie wspominac o tym ze jest gruba, zrobimy jej zdjecia z przodu lub z profilu, tak zeby ładnie wygladała. Jak ktos sie zdecyduje zadzwonić to juz go zachece zeby Koffi zobaczył. A jak zobaczy to wpadnie po uszy.:lol:

Posted

[quote name='ewadr']Trzeba bedzie Ula zmienic ogłoszenia. Nic nie wspominac o tym ze jest gruba, zrobimy jej zdjecia z przodu lub z profilu, tak zeby ładnie wygladała. Jak ktos sie zdecyduje zadzwonić to juz go zachece zeby Koffi zobaczył. A jak zobaczy to wpadnie po uszy.:lol:[/quote]

Już za późno :razz: Ukazał się dziś przełom... Ale jakby nic nie wyszło tym razem, to zmienimy text, fotkę i wsadzimy jeszcze raz. Aż do skutku :cool3:

Posted

Nie ma ta nasza Koffi szczęscia, nawet Kajtus-Burasek idzie do nowego domku. A o Koffii wiem, ze był tylko jeden telefon i DT mało szału nie dostał, bo wypieszczona Koffi miała zostac psem struzujacem przy budzie:mad:. Czekamy, moze jutro.