Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyjechała duża paczka a w niej śliczne, nowiutkie podwójne legowisko...wypasione szelki i dwie duże konserwy :)

To prezent dla bassetów - Arona i Flapi ... od bassetów.

Nasza para ma duże wygodne mięciutkie łóżeczko ,)

Bardzo dziękujemy :)

100_7518.JPG

Posted

Zawsze czułam słabość do Bassetów( po jamnikachoczko.gif) dobrze się wyspać to podstawaok2.gif

...Centralnie ... prawdziwy dżentelmen! całuję w sam czubeczek noskausmiech.gif

...coś faktycznie z tymi adopcjami słabo!..nie wiem? co zrobić? a01d5.gif zaglądam na inne wątki i też nic!  Jędruś u Mortes, taki kochanyserce.gif jak nasza Dianeczka..i też nic, telefon milczyoczy.gif wykupiłam suni ogłoszenia na 30dni(63odsłony były?!).. i zobaczymynotworthy.gif

Posted

A znacie Ksenię? Kilka lat czekała, zanim ktoś ją wziął, taka śliczna suka i miała PIĘKNE zdjęcia. Tylko szczęście trzeba mieć, jak pies nie ma szczęścia, to nikt nie zadzwoni, choćby się pękło.

Posted
31 minut temu, rozi napisał:

A znacie Ksenię? Kilka lat czekała, zanim ktoś ją wziął, taka śliczna suka i miała PIĘKNE zdjęcia. Tylko szczęście trzeba mieć, jak pies nie ma szczęścia, to nikt nie zadzwoni, choćby się pękło.

O Kseni nic nie wiem...

nie urodziła się pod szczęśliwą gwiazdą (: ale nadal wierzę że gdzieś jest ten człowiek i ją wypatrzy :)

Posted
13 godzin temu, rozi napisał:

a ja jednak uważam, że to nie kwestia pecha tylko pracy...i nakładów:( ogłoszeń, wyróżnień, udostępnień na fb...nie raz pozornie mało adopcyjne psiaki znajdują domy nawet po kilku dniach- jeśli mają odpowiednią promocję...W dzisiajszych czasach jednak widze, że takie cuda dzieją się już tylko na fb:(

Posted
1 minutę temu, kiyoshi napisał:

a ja jednak uważam, że to nie kwestia pecha tylko pracy...i nakładów:( ogłoszeń, wyróżnień, udostępnień na fb...nie raz pozornie mało adopcyjne psiaki znajdują domy nawet po kilku dniach- jeśli mają odpowiednią promocję...W dzisiajszych czasach jednak widze, że takie cuda dzieją się już tylko na fb:(

FB zebrał potężną grupę ludzi niezwiązanych z niczym, stąd ten potencjał w różnych dziedzinach, a przez znajomych wszystko leci w świat szeroki

Posted
13 godzin temu, rozi napisał:

FB zebrał potężną grupę ludzi niezwiązanych z niczym, stąd ten potencjał w różnych dziedzinach, a przez znajomych wszystko leci w świat szeroki

No wlasnie :( udostepnilam Dianke na grupie Duze psy do adopcji na fb

U nas ostatnio w przytulisku udalo sie przez fb znalesc po rownym tygodniu udostepnien na fb dom dla duzej owczarkowatej zaleknionej (ale lagodnej) suni, ktora bala sie nawet z kojca wyjsc a co dopiero na smyczy

Ale rodzina wypatrzyla ja! Przyjechala, nie zrazila sie niczym! Zapoznanie bylo cudowne. Sunia nawet weszla w miare spokojnie do auta- a teraz dostajemy niesamowite zdjecia z zycia Lady w domu i w ogrodzie i z gromadka dzieci ktore pokochala:) takie cuda !

Jesli macie fb to warto udostepniac i tez ta droga posylac w swiat:)

• Upvote 1
Posted
Dnia 5.04.2017 o 21:25, kiyoshi napisał:

... też się zgadzam ,że szczęściu trzeba dopomóc!okok.gif Kiyoshi czy mogłabyś tutaj wkleić tego linka Dianeczki na Fb( ja wprawdzie nie jestem ale mój TZ jest )

... bo coś cichutko!...telefon nie dzwoni :(

Posted
38 minut temu, anica napisał:

... też się zgadzam ,że szczęściu trzeba dopomóc!okok.gif Kiyoshi czy mogłabyś tutaj wkleić tego linka Dianeczki na Fb( ja wprawdzie nie jestem ale mój TZ jest )

... bo coś cichutko!...telefon nie dzwoni :(

ja udostępniam ogłoszenie z olx przez fb. Na dole ogłoszenia jak je oglądasz jest taki niebieski przycisk udostępnij- z niego korzystam..więc nie mam żadnego linku do fb:(

Posted
Przed chwilą, kiyoshi napisał:

eh:( jak zaczarowana ta Dianka:(

7 :03 dzwoni telefon...śmiech "ja w sprawie dużego psa"... i nadal słyszę radosny rechot...

Można i tak zacząć dzień...co kto lubi (:

Posted
41 minut temu, Moli@ napisał:

7 :03 dzwoni telefon...śmiech "ja w sprawie dużego psa"... i nadal słyszę radosny rechot...

Można i tak zacząć dzień...co kto lubi (:

i...coś dalej? czy na rechocie się skończyło??

Posted
41 minut temu, kiyoshi napisał:

i...coś dalej? czy na rechocie się skończyło??

73......16 dzwoniącej z tego numeru pozazdrościć wyśmienitego nastroju w tym deszczowym dniu.

Posted
2 minuty temu, Moli@ napisał:

73......16 dzwoniącej z tego numeru pozazdrościć wyśmienitego nastroju w tym deszczowym dniu.

ludzie to są rąbnięci:(

Ja kiedyś też miałam taki przypadek...ktoś dzwonił po czym mówił tak jakby w mega zwolnionym tempie...trudno mi opisać ale to było potwornie irytujące i na pewno ktoś sobie robił jaja, bo gdyby był np. chory to mógłby przecież wysłać smsa czy maila i dogadalibyśmy się bez kłopotu...a tak...odebrałam 3 razy ten telefon- cały czas ten sam bełkot- tłumacze, że nic nie rozumiem...rozłączam się...a ktoś dalej dzwoni...Na szczęście znalazłam w telefonie opcje blokowania tylko tego konkretnego numeru...no i...przestał dzwonić dziad jakiś..

Nie martw się Moli. Ludzie sa jacy są:(

Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

ludzie to są rąbnięci:(

Ja kiedyś też miałam taki przypadek...ktoś dzwonił po czym mówił tak jakby w mega zwolnionym tempie...trudno mi opisać ale to było potwornie irytujące i na pewno ktoś sobie robił jaja, bo gdyby był np. chory to mógłby przecież wysłać smsa czy maila i dogadalibyśmy się bez kłopotu...a tak...odebrałam 3 razy ten telefon- cały czas ten sam bełkot- tłumacze, że nic nie rozumiem...rozłączam się...a ktoś dalej dzwoni...Na szczęście znalazłam w telefonie opcje blokowania tylko tego konkretnego numeru...no i...przestał dzwonić dziad jakiś..

Nie martw się Moli. Ludzie sa jacy są:(

Dokładnie tak!... nie ma dnia(naprawdę!)  żebym nie powiedziała...im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta!!!

...sobie powtarzam, że trzeba idiotów, ignorować!!... ale to czasem naprawdę ,trudne!smutny.gif

• Upvote 1