juli88 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Trzymam kciuki za maluszka! Widzę, że wszystko idzie ku dobremu :) oby tak dalej!!! Quote
ewu Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Dziękuję Wam kochane:) Franuś się bardzo stara i na dodatek jest uroczy. Jutro jadę do niego. A w poniedziałek jedziemy do dr Fabisza. Quote
Bogusik Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Zaglądam do Frania,a tu takie postępy u maluszka! :) Takie zdjęcia i wiadomości,są jak słoneczne promyczki,które sprawiają,że człowiek się uśmiechnie :) Quote
Nette Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ho, ho - dzielny maluch, postępy wspaniałe :) Quote
Poker Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ja się bardzo cieszę. A najbardziej mnie cieszą postępy w rehabilitacji. Jak wygląda sytuacja z załatwianiem sioo i koo? Z mojego bazarku będzie ok.110 zł Quote
ewu Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ja się bardzo cieszę. A najbardziej mnie cieszą postępy w rehabilitacji. Jak wygląda sytuacja z załatwianiem sioo i koo? Z mojego bazarku będzie ok.110 zł Dziękuję za pomoc dla Frania:) Franio czasem miewa wpadki w domu ale generalnie gna pod drzwi i stara się sygnalizować. Załatwia te "sprawy":) bez problemu, jak sprawny psiak. Pani rehabilitantka jest bardzo zadowolona z postępów Frania, chwali go i cieszy z efektów. 2 Quote
Martika&Aischa Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 o rany miód na serce :) :) :) Oby tak dalej dzieciaczku kochany :) Quote
paula_t Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Już z samych zdjęć widać, że Franio poczynił ogromne postępy! Dzielny maluszek! Musi się troszkę natrudzić, namęczyć, napracować, a Ty Basiu i opiekunka Frania wykazujecie się ogromnym poświęceniem i ogromną wytrwałością, ale mam nadzieję, że za jakiś czas będzie można powiedzieć...warto było! :) 1 Quote
ewu Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Już z samych zdjęć widać, że Franio poczynił ogromne postępy! Dzielny maluszek! Musi się troszkę natrudzić, namęczyć, napracować, a Ty Basiu i opiekunka Frania wykazujecie się ogromnym poświęceniem i ogromną wytrwałością, ale mam nadzieję, że za jakiś czas będzie można powiedzieć...warto było! :) Paulinko to zasługa Asi z dt. Franio wygrał milion w totka ,że trafił do takiego dt. Ja się staram wspierać, dbam o finanse -tylko tyle. Asia postawiła Frania na nogi, Asia wozi go do lecznicy i na rehabilitację, Asia masuje, Asia podaje leki. Asia walczyła jak miał parwo, czuwała nad nim w dzień i w nocy. Ja nie wiem jak się odwdzięczyć tej cudownej, kochanej, dobrej Dziewczynie. Asia jest niezwykłą Osobą, bardzo wartościowym i rzetelnym Człowiekiem. Franio wszystko Jej zawdzięcza. 1 Quote
agat21 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Paulinko to zasługa Asi z dt. Franio wygrał milion w totka ,że trafił do takiego dt. Ja się staram wspierać, dbam o finanse -tylko tyle. Asia postawiła Frania na nogi, Asia wozi go do lecznicy i na rehabilitację, Asia masuje, Asia podaje leki. Asia walczyła jak miał parwo, czuwała nad nim w dzień i w nocy. Ja nie wiem jak się odwdzięczyć tej cudownej, kochanej, dobrej Dziewczynie. Asia jest niezwykłą Osobą, bardzo wartościowym i rzetelnym Człowiekiem. Franio wszystko Jej zawdzięcza. Jak dobrze, że są takie osoby :) Dzięki nim świat jest jeszcze do zniesienia.. A Franio kochany i dzielny! Pewnie czuje ile ludzi trzyma kciuki za niego i się stara ;) Quote
Poker Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Na jakie konto mam wpłacić dochód z bazarku ? Quote
elik Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Na jakie konto mam wpłacić dochód z bazarku ? Wpłaty są robiona na dwa konta: fundacji i moje. Czy podawałam Ci już nr konta dla Frania ? Quote
ewu Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Byłam u Frania:) Szalony dzieciak, biega, bawi się, podskakuje , niesamowity:) Franio jest tak aktywny ,że trudno uwierzyć ,że miał porażenie nóżek i przeszedł parwo. Mały aparat:) Mam furę zdjęć:) Quote
ewu Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 A jak z czynnościami fizjologicznymi? Pisałam już chyba o tym ale się "pochwalę" :) jeszcze raz Generalnie Franio gna pod drzwi i sygnalizuje, czasem mała wpadka się zdarza:) Załatwia te "sprawy" jak zdrowy psiak:) Quote
ewu Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 W tle rezydentka, baulinka:) Franio ma przed nią respekt:):):) Quote
Martika&Aischa Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 cudny dzieciaczek !!!!!!! :) :) :) Quote
ewu Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Jutro wizyta u dr Fabisza w Chorzowie. Frania i Asię przywiezie sąsiad Asi za zwrot kosztów- bardzo dziękuję to nieoceniona pomoc:) Ja się też "dokulam" do lecznicy:) Quote
Recommended Posts