Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie smutno Elenka wygląda, ale to chyba przez te uszka... Fajnie, że już sama podchodzi po smaczki, a i innego psiaka potrafi wygonić z legowiska ;) Może się dziewuszka rozkręci jeszcze, najważniejsze żeby do ludzi była otwarta, to będzie łatwiej z adopcją.

Posted

a ja się właśnie zastanawiam czy aby jej ta łapinka nie boli czy to tylko taka maniera ;) ? jeśli dobrze pamiętam to na innych wcześniejszych zdjęciach również tak podnosi tą łapeczkę

Zdjęcia bardzo ładne:)

Ps żadnych telefonów? cisza?

Posted

a ja się właśnie zastanawiam czy aby jej ta łapinka nie boli czy to tylko taka maniera ;) ? jeśli dobrze pamiętam to na innych wcześniejszych zdjęciach również tak podnosi tą łapeczkę...

Zwierzaczki czasem maja taka manierę. Mój zaprzyjaźniony pół dziki kocurek tak właśnie bardzo często trzyma łapkę, a że też coś nie za bardzo podobało mi się jego oczko, 2 lata temu odłowiłam go i oddałam w ręce lekarzy. Okazało się, że oczko owszem nadawało się do leczenia i zostało wyleczone - wrzód, ale łapeczka całkiem w porządku. Jak już był w lecznicy, to przy okazyji został odjajczony. Trzeba było widzieć, jak po powrocie prychnął na mój widok i z miesiąc nie zbliżał się do mnie na odległość mniejszą niż 5 metrów :P :P :)
Może Elenka też ma taką pozę ? Ale warto sprawdzić, czy łapka jest bolesna w dotyku.
Posted

Dziewczynki Elenka to właśnie taki sobie smutasek ...człowiek jeśli jest to ok ale jak by go nie było chyba też nie zrobiło by to na Elence większego wrażenia. Myślę że potrzebuje czasu i wtedy zobaczymy jeszcze szczęśliwy pycholek naszego smutaska :)

Posted

Dziewczynki Elenka to właśnie taki sobie smutasek ...człowiek jeśli jest to ok ale jak by go nie było chyba też nie zrobiło by to na Elence większego wrażenia...

Ażeby to sie zmieniło, żeby tęskniła za człowiekiem, musiałaby dostawać od tego człowieka wiele przyjemnych dla miej odczuć. Zapewne w pierwszej kolejności smaczki, głaski, czułe słówka itp. Musi znaleźć przyjemność w kontakcie z człowiekiem, ale to zapewne zajmie wiele czasu :(
Posted

Wczoraj byłam pożegnać się w hoteliku z moim kochanym Maciusiem :* [*] widziałam także Elenkę którą chciałam przytulić i pogłaskać. Niestety ręka człowieka wciąż wzbudza w Elence ogromny lęk więc odpuściłam aby jej nie stresować. Taki to nasz strachulec kochany :(

Posted

Dla Elelnki idealnym byłby dom u starszych, spokojnych emerytów, z wielkim sercem i dużą dozą cierpliwości oraz wyrozumiałości. Czy uda się taki znaleźć? Zobaczymy. Trzeba próbować inaczej na pewno się nie uda. Będziemy uparcie Elenkę ogłaszać aż ten wymarzony domek ją odnajdzie.

• Upvote 1
Posted

Dla Elelnki idealnym byłby dom u starszych, spokojnych emerytów, z wielkim sercem i dużą dozą cierpliwości oraz wyrozumiałości. Czy uda się taki znaleźć? Zobaczymy. Trzeba próbować inaczej na pewno się nie uda. Będziemy uparcie Elenkę ogłaszać aż ten wymarzony domek ją odnajdzie.

Tak właśnie zrobimy :) szukamy dla Elenki ciepłego, wyrozumiałego domku z kochającym człowiekiem :)

• Upvote 1