Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a propos wrocławskiego cao mam nadzieje ze pani zainteresowana skontaktuje się z ulhvedinn-bo bardzo jej zależalo na bliższym info o psie.A ja nic o nim nie wiem-do mnie trafila przez kanarkę do adopcji i brdzo prosiła o pomoc w skontaktowaniu z kims z wrocłąwia.kontakty przkazałam;) -tej kobitce chodzi o psa groźnego z wyglądu-bo maja posiadłosc pod lasem i sie boją-a są doswiadczeni bo mieli wcześniej trudna kaukazkę..no i koniecznie kastrata:))))))a benka niewidomego zaadoptowali bo im go bylo zal.
To tak offfowo
a Chupi jest boski!!!!!!!!!!

Guest monia3a
Posted

Po oczach widać, że będzie z niego niezły rozrabiaka :evil_lol:

Posted

monia3a napisał(a):
Po oczach widać, że będzie z niego niezły rozrabiaka :evil_lol:

Jaki tam rozrabiaka. Grzeczny jest:eviltong: A jak fajnie wywija ogonem:loveu:

Posted

Pianka napisał(a):
Jaki tam rozrabiaka. Grzeczny jest:eviltong: A jak fajnie wywija ogonem:loveu:

Przepraszam ale jakim ogonem:crazyeye: Czyzby Chupi miał dlugachny ogon:-o ( jak Lolita) Jak tak po jakiego diabla ciachali mu uszy:roll:

Posted

a ja znowu zrobię offa odnosnie CAO z wroclawia
Pani jest chetna i zdecydowana ale mieszka w Wawie i moglaby go zzabrac dopiero za tydzien-w schronisku nie gwarantuja jej ze tle tam bedzie:shake: szukala hotelu na ten tydzien dla niego-brak miejsc...nie bardzo mam jak jej pomoc...kurde

Posted

dzodzo napisał(a):
a ja znowu zrobię offa odnosnie CAO z wroclawia
Pani jest chetna i zdecydowana ale mieszka w Wawie i moglaby go zzabrac dopiero za tydzien-w schronisku nie gwarantuja jej ze tle tam bedzie:shake: szukala hotelu na ten tydzien dla niego-brak miejsc...nie bardzo mam jak jej pomoc...kurde

A dlaczego za tydzien znasz powod? jesli to brak pojazdu to sa inne rozwiazania np moze ktos przewieźć jej psa ( za oplata albo bez) zawsze jest jakies rozwiazanie.

dzodzo pierwsza rzecz czy to sprawdzony domek-jesli nie to moze wypada kogos poprosic o sprawdzenie ( zawsze to pewniejsze)

Jestem zdania ,ze trzeba byc pewnym czy Ci ludzie sobie poradza , czy mają w razie czegos mozliwośc rozdzielenia psow itd.
Rozumiem ,ze to ten domek z niewidomym benkiem?

Posted

ruda76 napisał(a):
A dlaczego za tydzien znasz powod? jesli to brak pojazdu to sa inne rozwiazania np moze ktos przewieźć jej psa ( za oplata albo bez) zawsze jest jakies rozwiazanie.

dzodzo pierwsza rzecz czy to sprawdzony domek-jesli nie to moze wypada kogos poprosic o sprawdzenie ( zawsze to pewniejsze)

Jestem zdania ,ze trzeba byc pewnym czy Ci ludzie sobie poradza , czy mają w razie czegos mozliwośc rozdzielenia psow itd.
Rozumiem ,ze to ten domek z niewidomym benkiem?

Ruda76 posyłam Ci pw-bo to nie wątek wrocławskiego CAO, tylko Chuppiego-i juz nie chce offowac;)

Guest monia3a
Posted

A ja już nie mogę się doczekać fotorelacji ze spotkania piesków:roll:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Tak a ja cieszę się jakby jechał do mnie...;)

To miłe Gonitwa;) Jeszcze tylko niedziela i poniedziałek i juz bede u i po Chupiego.:razz:

Guest monia3a
Posted

Nim się obejrzysz a będziesz szczęśliwą opiekunką Chupiego :loveu: