dariaopole Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ależ on sliczniusi, nawet z tym kołnierzem mu do twarzy :cool3: ruda - tylko pozazdrościć !! Quote
dzodzo Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 a propos wrocławskiego cao mam nadzieje ze pani zainteresowana skontaktuje się z ulhvedinn-bo bardzo jej zależalo na bliższym info o psie.A ja nic o nim nie wiem-do mnie trafila przez kanarkę do adopcji i brdzo prosiła o pomoc w skontaktowaniu z kims z wrocłąwia.kontakty przkazałam;) -tej kobitce chodzi o psa groźnego z wyglądu-bo maja posiadłosc pod lasem i sie boją-a są doswiadczeni bo mieli wcześniej trudna kaukazkę..no i koniecznie kastrata:))))))a benka niewidomego zaadoptowali bo im go bylo zal. To tak offfowo a Chupi jest boski!!!!!!!!!! Quote
ruda76 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Chupi masz powodzenie u tych cioteczek:p Tylko boski, cudny, cudny, boski:cool3: mam nadzieję ,ze charakterek tez bedzie miał boski jak dorosnie;) Quote
Guest monia3a Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Po oczach widać, że będzie z niego niezły rozrabiaka :evil_lol: Quote
Pianka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 monia3a napisał(a):Po oczach widać, że będzie z niego niezły rozrabiaka :evil_lol: Jaki tam rozrabiaka. Grzeczny jest:eviltong: A jak fajnie wywija ogonem:loveu: Quote
ruda76 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pianka napisał(a):Jaki tam rozrabiaka. Grzeczny jest:eviltong: A jak fajnie wywija ogonem:loveu: Przepraszam ale jakim ogonem:crazyeye: Czyzby Chupi miał dlugachny ogon:-o ( jak Lolita) Jak tak po jakiego diabla ciachali mu uszy:roll: Quote
dzodzo Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 a ja znowu zrobię offa odnosnie CAO z wroclawia Pani jest chetna i zdecydowana ale mieszka w Wawie i moglaby go zzabrac dopiero za tydzien-w schronisku nie gwarantuja jej ze tle tam bedzie:shake: szukala hotelu na ten tydzien dla niego-brak miejsc...nie bardzo mam jak jej pomoc...kurde Quote
Pianka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ma kawałek ogona i tym kawałkiem smiesznie macha. Cały tyłek mu lata:evil_lol: Quote
ruda76 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 dzodzo napisał(a):a ja znowu zrobię offa odnosnie CAO z wroclawia Pani jest chetna i zdecydowana ale mieszka w Wawie i moglaby go zzabrac dopiero za tydzien-w schronisku nie gwarantuja jej ze tle tam bedzie:shake: szukala hotelu na ten tydzien dla niego-brak miejsc...nie bardzo mam jak jej pomoc...kurde A dlaczego za tydzien znasz powod? jesli to brak pojazdu to sa inne rozwiazania np moze ktos przewieźć jej psa ( za oplata albo bez) zawsze jest jakies rozwiazanie. dzodzo pierwsza rzecz czy to sprawdzony domek-jesli nie to moze wypada kogos poprosic o sprawdzenie ( zawsze to pewniejsze) Jestem zdania ,ze trzeba byc pewnym czy Ci ludzie sobie poradza , czy mają w razie czegos mozliwośc rozdzielenia psow itd. Rozumiem ,ze to ten domek z niewidomym benkiem? Quote
ruda76 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pianka a Ty mi tu proszę nie wypisuj takich rzeczy:cool3: bo ja juz sie doczekac nie mogę;) Mam nadzieję,ze on tez na mnie czeka:oops: Quote
Pianka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ruda76 napisał(a): Mam nadzieję, ze on tez na mnie czeka:oops: Pewnie, ze czeka. I już chłopak się doczekac nie umie:eviltong: Quote
ruda76 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Wy tez sie nie mozecie doczekac:eviltong: ?To fajnie nie jestem w takim razie sama:evil_lol: Quote
Gonitwa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 no jasne! jestem bardziej podekscytowana niż Ci się wydaje;) Quote
dzodzo Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ruda76 napisał(a):A dlaczego za tydzien znasz powod? jesli to brak pojazdu to sa inne rozwiazania np moze ktos przewieźć jej psa ( za oplata albo bez) zawsze jest jakies rozwiazanie. dzodzo pierwsza rzecz czy to sprawdzony domek-jesli nie to moze wypada kogos poprosic o sprawdzenie ( zawsze to pewniejsze) Jestem zdania ,ze trzeba byc pewnym czy Ci ludzie sobie poradza , czy mają w razie czegos mozliwośc rozdzielenia psow itd. Rozumiem ,ze to ten domek z niewidomym benkiem? Ruda76 posyłam Ci pw-bo to nie wątek wrocławskiego CAO, tylko Chuppiego-i juz nie chce offowac;) Quote
Mysia_ Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 a jak tam psiak czuje się po kastracji? :roll: Quote
eria Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 widzę że u Chupiego wszystko w najlepszym porządku :lol: wykastrowany już :lol: oo i do domku we wtorek jedzie:multi: Quote
Gonitwa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Tak a ja cieszę się jakby jechał do mnie...;) Quote
Guest monia3a Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A ja już nie mogę się doczekać fotorelacji ze spotkania piesków:roll: Quote
ruda76 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Gonitwa napisał(a):Tak a ja cieszę się jakby jechał do mnie...;) To miłe Gonitwa;) Jeszcze tylko niedziela i poniedziałek i juz bede u i po Chupiego.:razz: Quote
Guest monia3a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Nim się obejrzysz a będziesz szczęśliwą opiekunką Chupiego :loveu: Quote
eria Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 nie mogę się doczekać wspólnych fot, mam nadzieję że Ruda założy fotobloga na dogo :cool3: :mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts