Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie mam na gg pania zainteresowana cao z wrocka(ta od kaukazki) i szukam pilnie kontaktu do osoby znajcej tego psa-pani calkiem konkretna, odezwala sie do mnie w sprawie kanaryjki i przy okazji poprosila o pomoc w sparwie cao bo wybiera miedzy nimi.czy ktos coos wie o tym z wrocka?

Posted

Posluchaj nikt w sprawie Cao nic Ci nie dokładnie nie powie ,poniewaz ten pies prawie nie wychodzi z budy. Jeszcze niedawno był z kilkoma psami a teraz ma osobny boks.
Z tego co pisze dziewczyna na molosach on bardzo źle znosi schron , nie jest agresywny raczej zamkniety w sobie , unika kontaktu.

Jesli nie masz konta na molosach mogę CI skopiowac

Posted

juz skontaktowalam pania z ulvhedinn, generalnie chodzi o to czy dogada sie z niewidomym benkiem ;) a pani naprawde fajna-tylko ciekawa jestem skad ona wziela moje gg?????????????????????????????????????????

ale konta tam nie mam, skopiuj prosze

Posted

kopiuję info o tym wrocławskim Cao z molosow:

A do rzeczy- wczoraj pies nawet nosa z budy nie wyściubił zerowe szanse że go ktoś wypatrzy i adoptuje... w boksie z nim siedzi też piękny benek, nieco bardziej dominujący, ogromny... ech...

Do ludzi jest podobno łagodny... Do budy mógłby podejść pielęgniarz, bo to buda wewnątrz boksu...
Z tego co o nim wiemy, to miły, dobrze ułożony pies, który nie potrafi się odnaleźć w schroniskowej rzeczywistości

Posted

Mordeczka kochana ale mi Pianka zrobiłas niespodziankę;)

We wtrorek ,zeby nie wiem co się działo z gipsem lub bez, z kierowcą lub bez:p jade po niego.Do wtorku to juz chyba zapomni ,ze mu między nogami grzebano:evil_lol:

Posted

dziewczyny nie zapominajmy o tym Cao z Wrocławia:roll:
Zobaczcie ten pies jest załamany:roll:

Dzodzo co z tą panią nadal jest zainteresowana? Probowałas coś sie dowiedziec.
Tylko na molosach wkradł się bład bo piszą ,ze jest to dom bez zwierząt a Ty piszesz ,ze pani posiada niewidomego benka:roll:

Dwa dorosle samce roznie moze byc. Ale na molosach przewijała sie informacja ,ze w schronie był z benkiem dominujacym i chyba nie było jakiejs awantury z jego strony.

Posted

ruda76 napisał(a):
dziewczyny nie zapominajmy o tym Cao z Wrocławia:roll:
Zobaczcie ten pies jest załamany:roll:

Dzodzo co z tą panią nadal jest zainteresowana? Probowałas coś sie dowiedziec.
Tylko na molosach wkradł się bład bo piszą ,ze jest to dom bez zwierząt a Ty piszesz ,ze pani posiada niewidomego benka:roll:

Dwa dorosle samce roznie moze byc. Ale na molosach przewijała sie informacja ,ze w schronie był z benkiem dominujacym i chyba nie było jakiejs awantury z jego strony.

Mam nadzieję, że uroczy Chupek :loveu: wybaczy mi off, ale chyba chodzi o 2 różne domki. Ten- o którym ja pisałam na molosach, to na pewno bez dzieci i innych psów.

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Mam nadzieję, że uroczy Chupek :loveu: wybaczy mi off, ale chyba chodzi o 2 różne domki. Ten- o którym ja pisałam na molosach, to na pewno bez dzieci i innych psów.

Bardzo Cię przepraszam myślałam ,że to jedna i ta sama zainteresowana osoba a tu az 2 chętnych w jednym czasie sie znalazlo;)

Guest monia3a
Posted

Na oststnim zdjęciu to wygląda jakby chupi mówił" no kiedy mnie w końcu stąd zabierzesz ?? ":oops: