Alpina Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ruda trzymam kciuki i jeszcze raz dziękuję!:loveu: Śliczny ten "niuniuś"... Quote
Mysia_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 mój psiak po kastracji też czuł się dobrze :cool3: Ale wiadomo wszystko zależy od organizmu ;) Quote
Gonitwa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 I doświadczenia wykonywującego zabieg i użytych środków- ale myślę, że skoro wet jest schroniskowy to nie raz wykonywał te zabiegi... Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dziewczyny wszystko jest dobrze:multi: wczoraj dzwoniłam Chupi dobrze się czuje. Bedzie musiał poczekac na mnie do wtorku :roll: Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Gonitwa napisał(a):To szybko zleci! Zobaczysz! Ale się cieszę! No nie wiem ale jestem teraz sama i nie mam wyjscia:shake: Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 a cos czytałam ze chyba szykuje sie i domek dla Cao z Wrocławia bubu szukała dla jakiejs kobitki co straciła kaukazkę więc moze....;) Quote
dzodzo Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 wlasnie mam na gg pania zainteresowana cao z wrocka(ta od kaukazki) i szukam pilnie kontaktu do osoby znajcej tego psa-pani calkiem konkretna, odezwala sie do mnie w sprawie kanaryjki i przy okazji poprosila o pomoc w sparwie cao bo wybiera miedzy nimi.czy ktos coos wie o tym z wrocka? Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Posluchaj nikt w sprawie Cao nic Ci nie dokładnie nie powie ,poniewaz ten pies prawie nie wychodzi z budy. Jeszcze niedawno był z kilkoma psami a teraz ma osobny boks. Z tego co pisze dziewczyna na molosach on bardzo źle znosi schron , nie jest agresywny raczej zamkniety w sobie , unika kontaktu. Jesli nie masz konta na molosach mogę CI skopiowac Quote
dzodzo Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 juz skontaktowalam pania z ulvhedinn, generalnie chodzi o to czy dogada sie z niewidomym benkiem ;) a pani naprawde fajna-tylko ciekawa jestem skad ona wziela moje gg????????????????????????????????????????? ale konta tam nie mam, skopiuj prosze Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 przepraszam ,ze na watku Chupiego ale zresztą..... on tez jest bidny __________________ Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 kopiuję info o tym wrocławskim Cao z molosow: A do rzeczy- wczoraj pies nawet nosa z budy nie wyściubił zerowe szanse że go ktoś wypatrzy i adoptuje... w boksie z nim siedzi też piękny benek, nieco bardziej dominujący, ogromny... ech... Do ludzi jest podobno łagodny... Do budy mógłby podejść pielęgniarz, bo to buda wewnątrz boksu... Z tego co o nim wiemy, to miły, dobrze ułożony pies, który nie potrafi się odnaleźć w schroniskowej rzeczywistości Quote
Pianka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Chupi ma się świetnie:eviltong: Na dowód:eviltong: Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Mordeczka kochana ale mi Pianka zrobiłas niespodziankę;) We wtrorek ,zeby nie wiem co się działo z gipsem lub bez, z kierowcą lub bez:p jade po niego.Do wtorku to juz chyba zapomni ,ze mu między nogami grzebano:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 na pierwszym zdjeciu jak królunio jakiś wygląda :loveu: czekamy czekamy na wyjazd do domu ;) Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dziewczyny nie zapominajmy o tym Cao z Wrocławia:roll: Zobaczcie ten pies jest załamany:roll: Dzodzo co z tą panią nadal jest zainteresowana? Probowałas coś sie dowiedziec. Tylko na molosach wkradł się bład bo piszą ,ze jest to dom bez zwierząt a Ty piszesz ,ze pani posiada niewidomego benka:roll: Dwa dorosle samce roznie moze byc. Ale na molosach przewijała sie informacja ,ze w schronie był z benkiem dominujacym i chyba nie było jakiejs awantury z jego strony. Quote
Pat.rycja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ruda76 napisał(a):dziewczyny nie zapominajmy o tym Cao z Wrocławia:roll: Zobaczcie ten pies jest załamany:roll: Dzodzo co z tą panią nadal jest zainteresowana? Probowałas coś sie dowiedziec. Tylko na molosach wkradł się bład bo piszą ,ze jest to dom bez zwierząt a Ty piszesz ,ze pani posiada niewidomego benka:roll: Dwa dorosle samce roznie moze byc. Ale na molosach przewijała sie informacja ,ze w schronie był z benkiem dominujacym i chyba nie było jakiejs awantury z jego strony. Mam nadzieję, że uroczy Chupek :loveu: wybaczy mi off, ale chyba chodzi o 2 różne domki. Ten- o którym ja pisałam na molosach, to na pewno bez dzieci i innych psów. Quote
ruda76 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pat.rycja napisał(a):Mam nadzieję, że uroczy Chupek :loveu: wybaczy mi off, ale chyba chodzi o 2 różne domki. Ten- o którym ja pisałam na molosach, to na pewno bez dzieci i innych psów. Bardzo Cię przepraszam myślałam ,że to jedna i ta sama zainteresowana osoba a tu az 2 chętnych w jednym czasie sie znalazlo;) Quote
Guest monia3a Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Na oststnim zdjęciu to wygląda jakby chupi mówił" no kiedy mnie w końcu stąd zabierzesz ?? ":oops: Quote
Mysia_ Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Chupi ma malutkiego kolegę (kolażankę:roll: ) :evil_lol: Quote
Recommended Posts