ewu Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Przelew za marzec i buziaki dla chłopaczka w drodze:) Quote
konfirm31 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Dawno nie byłam u Ptysia. Jestem i pozdrawiam i Ptysia i Ewę i wszystkie fanki ptysiowo - krabikowo-lordowe 1 Quote
Mazowszanka13 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Zapraszam Wszystkich na nowy bazarek dla Kraba :) Wejście z podpisu. 1 Quote
ania68 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Witam się z Jego Lordowską Mością Krabikiem Ptysiem :) Quote
Nadziejka Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Cudnie ogromnie dziekujeza 200 zl z bazarku dla Krabunia Mazowszankostokroc dziekuje i za deklaracje za marzec i kwiecien dziekuje przecudnieklaniam Quote
Nadziejka Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Jaskoleczki witajcie dziekuje za odwiedzinki za pozdrowienia deklaracja od cioci ewu juz jest za marzec dziekuje cudnie za wszystko Quote
Florentyna Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Nasz Krabello wyprzystojniał :) Naprawdę świetnie wygląda. Ubyło mu z pięć lat :) Quote
ona03 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Jakie cudne Ptysiątko-Krabiątko :), nareszcie wesoły. Quote
Nadziejka Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Wesoly cudny zaopiekowany bezpieczny cudowny psinun dziekujemy postokroc na koncie Krabeusia 871 zl wplat jednorazowych i bazareczkow Quote
Mazowszanka13 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Nasz Krabello wyprzystojniał :) Naprawdę świetnie wygląda. Ubyło mu z pięć lat :) Młode suczki czynią cuda :) Quote
konfirm31 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Wspaniale chłopak wygląda :). On nareszcie żyje prawdziwym i godnym życiem,. Dziękuję Wszystkim Zaangażowanym, a szczególnie głównej sprawczyni tej zmiany w życiu Kraba Ptysia-Lorda -Kochanej Ewie. Wzruszyłam się. Quote
Florentyna Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 konfirm szkoda, że nie miałaś szansy go poznać. Krabello naprawdę jeszcze bardziej zyskuje przy bliższym poznaniu. Jak byłyśmy z Nutusią w hoteliku drugi raz, przy okazji adopcji Gwiazdy, to Nutusia zajęła się formalnościami, a ja spędziłam trochę czasu z psiakami - Krabello zrobił na mnie ogromne wrażenie! Spokojny, zrównoważony, piękny pies mający taką mądrość życiową w spojrzeniu. Super! I to wszystko przede wszystkim dzięki Ewie :), która postanowiła dać mu tą szansę. Quote
Nutusia Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 O, a u Krabiszona z kolei jakiś piegus dotąd nieznany się objawił ;) :) Krabcio to super pies - taki, powiedziałabym, bezobsługowy, jak kiedyś określił "moją" Luśkę jej DS, bo nie sprawiała im nigdy żadnych problemów :) Quote
papryka Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Piegusek to Lucky - psiak którego w środę wieczorem przywiozły wolontariuszki z naszego schroniska - błąkał się po Skierniewicach. Quote
Nutusia Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 No, to faktycznie lucky, że do Was trafił :) 1 Quote
Nadziejka Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Witajcie jaskoleczki wszystkie Piegunio cudny kokanay dziekujemy za wszystko ogromnie ogromnie to nie ja kochane to nie ja to wszyscy razem jako jednosc dziewczyny wszystkie cudne ,ktore wiozly niunia Krabunia bardzo bardzo dziekuje klanaim sercem calym za to wszystko Krabeuszek odzyl jest bezpieczny jest teraz panem na wlosciach hoteliczkowych jak cudnie sie uklada oby wszystko jak najlepiej w sercu taka radosci ze czlek by skalkal i spiewal hoteliczkowi cudnemu postokroc dziekujemy dziekuje dziekujeeee Quote
Xibalba Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Wieczorowo pozdrawiam Krabika i jego wiernych fanów :) Quote
Recommended Posts