Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaka ona jest kochana!:) A jak długo jeszcze musi mieć fartuszek? Myślę,że fajnie by było do ogłoszeń, zrobić Lunieczce zdjęcia bez fartuszka i przydała by się naprawdę lepsza jakość zdjęć...

Posted

Jaka ona jest kochana! :) A jak długo jeszcze musi mieć fartuszek? Myślę,że fajnie by było do ogłoszeń, zrobić Lunieczce zdjęcia bez fartuszka i przydała by się naprawdę lepsza jakość zdjęć...

w tym tygodniu pojadą :)

Będzie już wtedy bez fartuszka i koniecznie Paulinka musi ją wykąpać :) chociaż mówi, że ona już nie czuje, że Lunka tak ładnie" pachnie "

Posted

Poproszę Paulinkę, żeby próbowała, ale wiem, że coś ma nie tak z aparatem :(
...

Luneczka jest śliczna i z dobrym aparatem będzie wspaniała sesja zdjęciowa :)
Posted

Luneczka jest śliczna i z dobrym aparatem będzie wspaniała sesja zdjęciowa :)

Ja już nie mogę doczekać się aby pooglądać zdjęcia z tej sesji  :)

Posted

Lunka jest prześliczna...Nie zdziwię się, jak nie będzie długo szukała domku;)

Gabrysiu, przed chwilką zrobiłam skromny przelewik na Lunkę. Przeprasza, że musiałaś tyle czekać, ale najpierw przez przypadek skasowałam numer konta, bo zapchałam sobie skrzynkę zaproszeniami na bazarek, a potem mi po prostu umknęło:(

Posted

Gabrysiu, przed chwilką zrobiłam skromny przelewik na Lunkę. Przeprasza, że musiałaś tyle czekać, ale najpierw przez przypadek skasowałam numer konta, bo zapchałam sobie skrzynkę zaproszeniami na bazarek, a potem mi po prostu umknęło:(

Pauluś wielkie dzięki :) :) :)

A jaka piękna będzie jak Paulinka ją wykąpie :)

Posted

Paula, przelewik wcale nie był skromny, bo aż 20 zł, już na koncie, dziękujemy serdecznie.

Nie masz za co przepraszać, Lunka puki co na dużym plusie, a wydatków jeszcze nie było.

Posted

Paulinka była dzisiaj z Lunką na ściągnięciu szwów u weta.

Do lecznicy ładnie weszła, nie bała się, ale przy ściąganiu szwów bardzo płakała :(

Nie za ładne miała to szycie...

Pani doktor ją obejrzała wszystko jest ok, uszka, oczka w porządku, tylko jest rozbieżność, jeśli chodzi o wiek...

w książeczce ma napisane przy dacie urodzenia czerwiec 2008 a tu specjalnie oglądały ją dwie panie doktor ( ta druga nie wiedziała na ile oceniła jej wiek pierwsza pani doktor) i obie stwierdziły, że Lunka ma góra dwa latka :) :) :)

Na razie Pulinka nie może jej jeszcze wykąpać, musi poczekać parę dni.

Posted

Paula, przelewik wcale nie był skromny, bo aż 20 zł, już na koncie, dziękujemy serdecznie.

Nie masz za co przepraszać, Lunka puki co na dużym plusie, a wydatków jeszcze nie było.

Bardziej chodziło o to, że to kropla w morzu potrzeb ;):/

Posted

Paulinka była dzisiaj z Lunką na ściągnięciu szwów u weta.

Do lecznicy ładnie weszła, nie bała się, ale przy ściąganiu szwów bardzo płakała :(

Nie za ładne miała to szycie...

Pani doktor ją obejrzała wszystko jest ok, uszka, oczka w porządku, tylko jest rozbieżność, jeśli chodzi o wiek...

w książeczce ma napisane przy dacie urodzenia czerwiec 2008 a tu specjalnie oglądały ją dwie panie doktor ( ta druga nie wiedziała na ile oceniła jej wiek pierwsza pani doktor) i obie stwierdziły, że Lunka ma góra dwa latka :) :) :)

Na razie Pulinka nie może jej jeszcze wykąpać, musi poczekać parę dni.

Kochana Luneczka!!! Młodziak z niej!!!

Przypomniałam sobie, że Figunia (przecież z tego samego schronu) miała brzydką bliznę po sterylce.

Aguś jaki był koszt wizyty? Powiedz proszę Paulinie, by mi przysłała na maila dane do wpłaty.

Posted

Kochana Luneczka!!! Młodziak z niej!!!

Przypomniałam sobie, że Figunia (przecież z tego samego schronu) miała brzydką bliznę po sterylce.

Aguś jaki był koszt wizyty? Powiedz proszę Paulinie, by mi przysłała na maila dane do wpłaty.

Nic nie musimy płacić :) ;)
Posted

I zdjęcia Lunki w końcu bez fartuszka :)

2hqwhw2.jpg

2l811d.jpg

307um4x.jpg

34hhy8o.jpg

Paulinka będzie próbowała robić dalej zdjęcia, bo dzisiaj Lunka dostawała głupawki i ciężko jej było zrobić zdjęcia :)

ale uważam, że wyszła ślicznie :)