kolejna kobietka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Godzinę temu, terra napisał: No to znowu mamy zabawę w szukanie wątków. Ale jest cudowna opcja dodawania zdjęć z kompa a nie tylko z serwera. O ile mniej czasu się zużyje przy robieniu bazarków. Naprawdę?? to świetnie! :) Quote
ewkar Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Ale ja już niczego nie znajdę.Wieczorem popróbuję poszukać wątków, które odwiedzałam.Może się uda. Quote
mar.gajko Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Jak to Dogo o nas dba ;) Tyle radości nam sprawia, co chwilę czytam: "Hura, znalazłam". A tak bez zmian, to by było bez żadnej radości, nieprawdaż? 1 Quote
terra Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Coraz bardziej ubożeje to forum. Wielka szkoda, no, ale widać ktoś ma własną wizję. Erguś, mizianka psiaczku. 1 Quote
Murka Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 O 4.01.2016o20:55, mar.gajko napisał: Jesu. Znowu horror jakiś. Poznikały mi wątki. Na początku "obserwowanych" mam swoje watki z 2005-9 roku!!!!! A nie mam Ergo, Suma i innych. Ja mam nawet z 2003, o których myślałam, że już dawno zostały zlikwidowane... To wszystko powoli wraca, każdego dnia mam coraz więcej wątków w "zawartości, w której się udzielałam". Dziś doszło już do 2012 roku :) Także liczę, że do weekendu dojdzie do obecnego roku :) Quote
jola&tina Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 42 minut temu, Murka napisał: Ja mam nawet z 2003, o których myślałam, że już dawno zostały zlikwidowane... To wszystko powoli wraca, każdego dnia mam coraz więcej wątków w "zawartości, w której się udzielałam". Dziś doszło już do 2012 roku :) Także liczę, że do weekendu dojdzie do obecnego roku :) Żeby było sprawiedliwie, to ja nie mam nic. Tak jakby moje życie na Dogo zaczęło się wczoraj. Quote
AgaG Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 13 godzin temu, jolantina napisał: Żeby było sprawiedliwie, to ja nie mam nic. Tak jakby moje życie na Dogo zaczęło się wczoraj. Pocieszę Cię, że ja nie mogę od dawna odzyskac swoich wątków z lat 2005-20011 :) Parę pojedynczych których tytuły pamiętałam znalazłam przez google, a 30 wątków przepadło :) Quote
terra Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 7 godzin temu, AgaG napisał: Pocieszę Cię, że ja nie mogę od dawna odzyskac swoich wątków z lat 2005-20011 :) Parę pojedynczych których tytuły pamiętałam znalazłam przez google, a 30 wątków przepadło :) A jak klikniesz w : aktywność - zawartość którą rozpocząłem - na dole strony klikaj do skutku "pokaż więcej aktywności" powinny się pokazać zagubione wątki. Quote
AgaG Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 27 minut temu, terra napisał: A jak klikniesz w : aktywność - zawartość którą rozpocząłem - na dole strony klikaj do skutku "pokaż więcej aktywności" powinny się pokazać zagubione wątki. Na razie się nie ładują. Pokazuje się napis: "nastąpił błąd podczas ładowania" :) Quote
jola&tina Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Godzinę temu, AgaG napisał: Na razie się nie ładują. Pokazuje się napis: "nastąpił błąd podczas ładowania" :) Też tak miałam. A dzisiaj niespodzianka - wszystkie wątki wyświetlają się. Wyłam dzisiaj pieniążki dla Ergo za pierwsze półrocze. 1 Quote
Murka Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Ergo i Limba :) Martwi mnie trochę blizna po usunięciu guzka, bo już dwa razy się "odświeżała" i zabliźniała. Jak gdyby się odnawiało lub Ergo sobie rozlizuje mimo zagojenia. Muszę zapytać o to weta. Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 ja bym jeszcze chciała wiedzieć, jak wejść na pierwszy nieprzeczytany post, bo nie wiem, wie ktoś? szkoda sygnaturek, to zawszeć informacje do wyświetlenia tak? A tak musze w treści posta zaprosić was na bazarek, a mogłabym w sygnaturce.... w każdym razie zapraszam, parę fajnych rzeczy jest, ale spieszcie sie, bo ubywają! Quote
Murka Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Ja klikam na czas napisanego ostatniego posta (w zawartości po prawej stronie wątku z tarczą zegara) - i od razu mnie przenosi na ostatnią stronę :) Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 na ostatnią stronę to działa, jak ostatnie, ktore przeczytałas na niej jest. a jak kilka stron masz do przeczytania :-)? Ktoś mi podpowiedział, jak - nie wchodzisz w obserwowaną zawartość przy swoi zdjęciu, tylko w zakładke po lewej - aktywności, potem: moje kanały aktywności, potem - zawartość, ktorą obserwuję. i tam, przy tytułach są gwiazdki, które przenosza do pierwszego nieprzeczytanego. mnóstwo roboty... Quote
ewkar Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Ale ładnie razem wyglądają.Takie wesołe psiaki, aż miło patrzeć. Quote
terra Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Ergo niezmordowanie bryka z koleżankami :) Jemu domek z drugim psem by się przydał. Quote
Murka Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 W sobotę Ergo został zaszczepiony na wirusówki (koszt 28 zł + 5 zł częściowe koszty dojazdu weta: 25 zł na 5 szczepionych psów): http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/f622ea5353fb5248 Quote
agat21 Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Piękną ma koleżankę, i widać, że lubi ją bardzo :) I jego wzrostu jest :) Murko, zapytaj weta o tę rankę kochana Quote
ewkar Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Nie wiem jak Ergo stoi z finansami.Przydałby się chyba bazarek, ale u mnie teraz taki młyn, że nie wyrabiam.Ekspediuję dwa koty do domków, a z tym jest trochę zachodu, poza tym zabiegi u weta, które jakoś mi się skumulowały.No i trzeba przecież robić to, co zwykle, czyli obsłużyć koty, podjechać do bezdomniaków...itd.Chciałabym jednak wiedzieć, jaki jest stan konta Ergo. Quote
Murka Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 O 13.01.2016o22:10, agat21 napisał: Piękną ma koleżankę, i widać, że lubi ją bardzo :) I jego wzrostu jest :) Murko, zapytaj weta o tę rankę kochana Wet mówił, że dobrze by było zakołnierzować Erga aż mu się to zagoi całkowicie, ale to się już goiło i wydawało sie, że już lepiej nie może, a Ergo sobie to i tak rozlizał (chyba). Na razie wet poradził smarować maścią antybiotykową (one działają też trochę przeciwświądowo, przeciwbólowo), a jak to nie pomoże to będziemy kołnierzować. Quote
agat21 Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 A to łobuziak wiercipiętek, nie może dać spokoju rance.. Chyba nie jest dramatycznie z finansami Erga, ale pewności nie mam Quote
kolejna kobietka Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Zaglądam do Ergo. Po weekendzie zrobię mu nowe ogłoszenia. Quote
sleepingbyday Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 a jak ergo w abażurze :-)? z limbą wyglądają byczo! Quote
AgaG Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 O 15.01.2016o19:07, agat21 napisał: A to łobuziak wiercipiętek, nie może dać spokoju rance.. Chyba nie jest dramatycznie z finansami Erga, ale pewności nie mam Jak psy bedą sie dobrze czuły i nic niepodziewanego się nie zdarzy (bo ostatnio ciągle z któryms coś) to siądę dziś do rozliczen dla obu psów Ergo i Suma Quote
Recommended Posts