Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 4.01.2016o20:55, mar.gajko napisał:

Jesu. Znowu horror jakiś. Poznikały mi wątki. Na początku "obserwowanych" mam swoje watki z 2005-9 roku!!!!!

A nie mam Ergo, Suma i innych.

Ja mam nawet z 2003, o których myślałam, że już dawno zostały zlikwidowane...

To wszystko powoli wraca, każdego dnia mam coraz więcej wątków w "zawartości, w której się udzielałam". Dziś doszło już do 2012 roku :) Także liczę, że do weekendu dojdzie do obecnego roku :)

Posted
42 minut temu, Murka napisał:

Ja mam nawet z 2003, o których myślałam, że już dawno zostały zlikwidowane...

To wszystko powoli wraca, każdego dnia mam coraz więcej wątków w "zawartości, w której się udzielałam". Dziś doszło już do 2012 roku :) Także liczę, że do weekendu dojdzie do obecnego roku :)

Żeby było sprawiedliwie, to ja nie mam nic. Tak jakby moje życie na Dogo zaczęło się wczoraj.

Posted
13 godzin temu, jolantina napisał:

Żeby było sprawiedliwie, to ja nie mam nic. Tak jakby moje życie na Dogo zaczęło się wczoraj.

Pocieszę Cię, że ja nie mogę od dawna odzyskac swoich wątków z lat 2005-20011 :) Parę pojedynczych których tytuły pamiętałam znalazłam przez google, a 30 wątków przepadło :) 

Posted
7 godzin temu, AgaG napisał:

Pocieszę Cię, że ja nie mogę od dawna odzyskac swoich wątków z lat 2005-20011 :) Parę pojedynczych których tytuły pamiętałam znalazłam przez google, a 30 wątków przepadło :) 

A jak klikniesz w : aktywność - zawartość którą rozpocząłem - na dole strony klikaj do skutku "pokaż więcej aktywności"

powinny się pokazać zagubione wątki.

Posted
27 minut temu, terra napisał:

A jak klikniesz w : aktywność - zawartość którą rozpocząłem - na dole strony klikaj do skutku "pokaż więcej aktywności"

powinny się pokazać zagubione wątki.

Na razie się nie ładują. Pokazuje się napis: "nastąpił błąd podczas ładowania" :)

Posted
Godzinę temu, AgaG napisał:

Na razie się nie ładują. Pokazuje się napis: "nastąpił błąd podczas ładowania" :)

Też tak miałam. A dzisiaj niespodzianka - wszystkie wątki wyświetlają się.

Wyłam dzisiaj pieniążki dla Ergo za pierwsze półrocze.

• Upvote 1
Posted

Ergo i Limba :)

33e92b9d9b0932b1gen.jpg

2e41d4513dd79b0cgen.jpg

ec0caf949f4b4e68gen.jpg

4171c5a3b3205873gen.jpg

480968f0af3856dcgen.jpg

Martwi mnie trochę blizna po usunięciu guzka, bo już dwa razy się "odświeżała" i zabliźniała. Jak gdyby się odnawiało lub Ergo sobie rozlizuje mimo zagojenia. Muszę zapytać o to weta.

Posted

ja bym jeszcze chciała wiedzieć, jak wejść na pierwszy nieprzeczytany post, bo nie wiem, wie ktoś?

szkoda sygnaturek, to zawszeć informacje do wyświetlenia  tak? A tak musze  w treści posta zaprosić was na bazarek, a mogłabym w sygnaturce....

w każdym razie zapraszam, parę fajnych rzeczy jest, ale spieszcie sie, bo ubywają!

Posted

na ostatnią stronę to działa, jak ostatnie, ktore przeczytałas na niej jest. a jak kilka stron masz do przeczytania :-)?

Ktoś mi podpowiedział, jak - nie wchodzisz  w obserwowaną zawartość przy swoi zdjęciu, tylko w zakładke po lewej - aktywności, potem: moje kanały aktywności, potem - zawartość, ktorą obserwuję. i tam, przy tytułach są gwiazdki, które przenosza do pierwszego nieprzeczytanego. mnóstwo roboty...

Posted

Nie wiem jak Ergo stoi z finansami.Przydałby się chyba bazarek, ale u mnie teraz taki młyn, że nie wyrabiam.Ekspediuję dwa koty do domków, a z tym jest trochę zachodu, poza tym zabiegi u weta, które jakoś mi się skumulowały.No i trzeba przecież robić to, co zwykle, czyli obsłużyć koty, podjechać do bezdomniaków...itd.Chciałabym jednak wiedzieć, jaki jest stan konta Ergo.

Posted
O 13.01.2016o22:10, agat21 napisał:

Piękną ma koleżankę, i widać, że lubi ją bardzo :) I jego wzrostu jest :)

Murko, zapytaj weta o tę rankę kochana

Wet mówił, że dobrze by było zakołnierzować Erga aż mu się to zagoi całkowicie, ale to się już goiło i wydawało sie, że już lepiej nie może, a Ergo sobie to i tak rozlizał (chyba). Na razie wet poradził smarować maścią antybiotykową (one działają też trochę przeciwświądowo, przeciwbólowo), a jak to nie pomoże to będziemy kołnierzować. 

Posted
O 15.01.2016o19:07, agat21 napisał:

A to łobuziak wiercipiętek, nie może dać spokoju rance..

Chyba nie jest dramatycznie z finansami Erga, ale pewności nie mam

Jak psy bedą sie dobrze czuły i nic niepodziewanego się nie zdarzy (bo ostatnio ciągle z któryms coś) to siądę dziś do rozliczen dla obu psów Ergo i Suma