argo Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Witam :D Alęż zmian. Nowy serwer. Żarówy. A tera, dodatkowo jeszcze :lol: ... Dogo ... MANIA zacczyna dryfować w strone ... NOSO ... MANII :lol: :roll: :D Quote
PIKA Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Dogo ... MANIAzacczyna dryfować w strone ... NOSO ... MANII :lol: :roll: :D Ja tu wietrze jakis podsęp :roll: Quote
Evelina Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Dogo ... MANIAzacczyna dryfować w strone ... NOSO ... MANII :lol: :roll: :D Ja tu wietrze jakis podsęp :roll:Czujesz pismo swym swiecacym noskiem ? :roll: Quote
PIKA Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Ja tu wietrze jakis podsęp :roll:Czujesz pismo swym swiecacym noskiem ? :roll:Tiaaaaa :roll: Lubiam zapach świerzego druku :P Quote
argo Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Ponoć puder na nosku ogranicza pełnię doznań. :roll: :wink: Quote
Miga Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Howk! Zgubiłam literkę, a bractwo się już śmieje ;). To ja trzymalam się dzielnie 8) . Dentystka miła kobieta i sympatyczna, ale widocznie nie okazywałam bólu, więc mogła dojśc do wniosku, że może posunąć się dalej 8) Następnym razem będę płakać, krzyczeć z tymi machinami w buzi i zobaczy. Właśnie oglądam wykonanie Maryli Rodowicz piosenki Jeden Osiem "Jak zapomnieć". Ciekawie.... Quote
zachraniarka Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Ponoć puder na nosku ogranicza pełnię doznań. :roll: :wink: Puder ma wspaniałe właściwości, jeżeli chodzi o pracę węchową z psiurem. Kto zgadnie jak i dlaczego? Druga tura- gry w 20 pytań 8) Quote
argo Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Przypuszczam, że chodzi o TĄ zasadę, która ma miejsce przy zdobywaniu pokarmu przez 'mysz kościelną'. :roll: :lol: Quote
Samba Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Ponoć puder na nosku ogranicza pełnię doznań. :roll: :wink: Puder ma wspaniałe właściwości, jeżeli chodzi o pracę węchową z psiurem. Kto zgadnie jak i dlaczego? Druga tura- gry w 20 pytań 8) Hmmm (nie znam sie na myszach koscielnych). A moze chodzi o to, ze czasteczki pudru latwo wchlaniaja zapach i go zatrzymuja? Quote
aleb Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Samba pikny nosek :wink: Też chciałabym zrobić zdjęcia takiego noska, ale przy moich labach nie udałoby się to Quote
PIKA Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Zachraniarka – jak to nie jest to co napisała Samba to ja nie wiem. O tym co napisała Samba też nie wiedziałam, do tej chwili :lol: Jacy wy mądrzy jesteście :D 8) tu....?:)))) Tak Tak tu tu :D :D :B-fly: :o :o :o zaraz to tylko tu jesteśmy mądrzy? :o a gdzie indziej to już nie? :icon_roc: Quote
barbokla Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 witam serdecznie wszystkie misie !!! dobra troszke sie przedstawie ... mam na imie iwona ( barbokla ) , psiaka jeszcze nie mam ale ... :)))) ale jest zarezerwowany , w niedziela jade poogladac a jak juz pewnie wiecie pewnei od razu sie zakocham :))) i mysle ze za jakies 3 tygodnie bedzie ze mna .. Quote
Arga Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 :o :o :o zaraz to tylko tu jesteśmy mądrzy? :o a gdzie indziej to już nie? :icon_roc: Hehhe ...fajnie to wyszło :) Ależ w wszędzie jesteście mądrzy :D:D Kobitka zapytała sie czy znalazła dobry temacik to odpowiedziałam :D Bez obrazy :D 8) Quote
argo Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Hmmm (nie znam sie na myszach koscielnych). A moze chodzi o to, ze czasteczki pudru latwo wchlaniaja zapach i go zatrzymuja? Hmm ... :hmmmm: Puder jestaj perspirantem ? ... duodorantem? :roll: :wink: A mysz kościelna żywi siem naskórkiem wiernych, onych cebulkamy włosowymi i wszytkim co z nich, łaskawie, :squarewi: skapnie na podłogę. :P Zachraniarka – jak to nie jest to co napisała Samba to ja nie wiem. Zdaje siem, ze Zachraniarka znowu ruszyła na poszukiwanie muchomorów w krzaczory. Tak mi donosi 'zielona lampka' :roll: :wink: dobra troszke sie przedstawie ... mam na imie iwona ( barbokla ) , psiaka jeszcze nie mam ale ... Zapobiegliwa z Ciebie niewiasta. :D Póki ni masz psiaka,awatarka, podpisu to może bedziesz siem pieczentowała stempelkiem? :lol: Pisz do Eve ... :D :wink: Też chciałabym zrobić zdjęcia takiego noska, ale przy moich labach nie udałoby się to :o Nie panujesz nad SWOIM psiakiem ? :confused: :smhair2: :wink: :D Quote
Arga Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 A właśnie jak sie robi podpis :D Bo mi za cholerke nie chce wyjść :cry: Bo o fotach na dole to nawet nie maże :D :roll: Quote
Niebieska Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Samba pikny nosek :wink: Prawda... słodziutki. Już to kiedyś pisałam bo to zdjęcie znajduje się w Galerii i tam nie mogłam od niego oczu oderwać :loveu: Kocham różowe nosy, a teraz mojej psince też trochę zjaśniał :D Co prawda nie jest taki różowiutki tylko raczej jakiś taki czerwony się zrobił... ale też jest ładny! Quote
PIKA Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Bez obrazy :D 8) :o :o Jakiej obrazy? :o :o Zachraniarka – jak to nie jest to co napisała Samba to ja nie wiem. Zdaje siem, ze Zachraniarka znowu ruszyła na poszukiwanie muchomorów w krzaczory. Tak mi donosi 'zielona lampka' :roll: Kurna a to ta lampka tez donosi co się w krzaczorach akuratnie robi? :o :oops: Też chciałabym zrobić zdjęcia takiego noska, ale przy moich labach nie udałoby się to :o Nie panujesz nad SWOIM psiakiem ? :confused: :smhair2: :wink: :D ważne, ze psiak panuje nad nią :lol: A moja sucz ma pikny błyszczący czarny nochal cały rok, bez wyjątku :lol: Quote
Niebieska Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 A ja mam do Was takie pytanie :oops: :oops: :oops: tylko się nie śmiejcie :oops: :oops: :oops: Chyba od soboty albo od niedzieli nie działała mi Dogo i cały czas wyskakiwało że jakiś błąd jest. I cały czas się próbowałam tutaj dostać i nic... Dopiero dziś się udało! I co widzę? Że Wy tutaj od rana sobie rozmawiacie i z wczoraj też są posty... A ja siedziałam i klikałam i nic... Jak to się mogło stać? Quote
aleb Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Też chciałabym zrobić zdjęcia takiego noska, ale przy moich labach nie udałoby się to :o Nie panujesz nad SWOIM psiakiem ? :confused: :smhair2: :wink: :D ważne, ze psiak panuje nad nią :lol: Nieeeeeeee :wink: Po prostu nie lubią fotografować noska (samego) :P Moze niekiedy mi się uda, ale nie zawsze. Quote
Evelina Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Wszem i wobec przypominam, ze dzis imieniny TADEUSZA :angel: :angel: :angel: Dla niewtajemniczonych : Argo to Tadeusz :D Quote
aleb Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Arguś, jeżeli obchdzisz imieninki... To wszystkiego najlepszego :tort: Zaś sie upijemy... Za Argo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts