argo Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 argo napisał: Pika napisał: Etam Bila nie tlumacz sie On się tylko tak delikatnie oferuje, ze n naszymi psicami po zabiegach posiedzi Pewne jak w banku. Dobra to jak się umawiamy? Ty do Wawki przyjeżdżasz, czy ja psa do Łodzi wioze 8) TO jeszcze nie wybrałaś se veta, kliniki, godziny ? :o Proszem bardzo - przyjeżdżaj :lol: :bigok: :D Pika]argo napisał: Pika napisał: jeśli chodzi o zbliżenia to proponuje udac się do seksuologa :roll: NIGDY :evil: spokojnie, :roll: wiedzialam że se sam poradzisz :roll: Zawsze :wink: 'homo - erectus - ludens - sapiens' bedzie lepszy OD wizyty u ... :roll: :lol: No wiesz Ty co, a ja myslałam, że do Ciebie to ze wszystkim :hmmmm: :wink: :oops: ... ? :lol: Quote
PIKA Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Dobra to jak się umawiamy? Ty do Wawki przyjeżdżasz, czy ja psa do Łodzi wioze 8) TO jeszcze nie wybrałaś se veta, kliniki, godziny ? :o :o :o :o Przeca wybrałam Miałeś się opiekowac psem PO zabiegu :roll: Proszem bardzo - przyjeżdżaj :lol: :bigok: :D a co z Argo zrobisz? Moja go prawdopodobnie wymelduje z mieszkania w pięć sekund :lol: No wiesz Ty co, a ja myslałam, że do Ciebie to ze wszystkim :hmmmm: :wink: :oops: ... ? :lol: A Ty co się dziwisz, przecież Asia należy do grupy poszukiwawczej 8) i czasami może poszukać jakiejś odmiany a nie tylko ludzi w krzaczorach :roll: Quote
Evelina Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Taka gooopia to ja nie jestem, jeszcze od tych domyslow cos by mi sie zrobilo :oops: samo by Ci się zrobiło, czy byś w tym pomogla? :roll: 8)Glowke mialam na mysli :roll: Przy glowce wole za bardzo nie majstrowac :oops: Evelina :D OKO masz nieziemsko wyraziste :roll: :evil_lol: :gent: A sprobuj teraz powiedziec, ze mam ladny nosek :evil: :wink: :lol: Quote
argo Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 a co z Argo zrobisz? Moja go prawdopodobnie wymelduje z mieszkania w pięć sekund :lol: A w drugie pięć sekund zamelduje w Warszawie? :lol: SABA - BŁYSKAWICA, żeński fighter :lol: :roll: argo napisał: Evelina :D OKO masz nieziemsko wyraziste :roll: A sprobuj teraz powiedziec, ze mam ladny nosek :evil: :wink: :D Zamiast OKA widzem, w tym miejscu, :o :evil: czerwony krzyżyk - IMAGE :lol: Czerwony krzyżyk, po francusku :roll: znaczy ... ? :roll: :wink: Quote
PIKA Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Evelinko : dziekuję :modla: :calus: Przy glowce wole za bardzo nie majstrowac :oops: A co na to Twój TZ ? :roll: A sprobuj teraz powiedziec, ze mam ladny nosek :evil: :wink: :lol: Alez nikt nie śmie mówić, ze masz ładny nosek :roll: Bo on jest sliczny 8) a co z Argo zrobisz? Moja go prawdopodobnie wymelduje z mieszkania w pięć sekund :lol: A w drugie pięć sekund zamelduje w Warszawie? :lol: SABA - BŁYSKAWICA, żeński fighter :lol: : Jakby jej wlazł do mieszkania w Warszawie to by go zameldowała w sekunde, ale w ....... Koniku Dolnym :roll: I wam powiem, ze jeszcze w pracy siedze :evil: Quote
Bila Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 I wam powiem, ze jeszcze w pracy siedze :evil: Do bebla, ja też :x :evil: Quote
argo Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Evelinko : dziekuję :modla: :calus: ... I wam powiem, ze jeszcze w pracy siedze :evil: Do bebla, ja też :x :evil: :o :o :o :o :o Najpierw Zachraniarka do Piki ... :o Tera Pika z Evelina ... :o Czy Wam siem cuś nie 'pomerdało'? :roll: :oops: :wink: Bila, Pika :o Znowu wracamy do 'współzawodnictwa' w pracy ? Pstr off wskie w spódnicy rosnom ? :D :wink: Quote
PIKA Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Evelinko : dziekuję :modla: :calus: ... I wam powiem, ze jeszcze w pracy siedze :evil: :hmmmm: Czy ty sugerujesz, że ja przez Eve w pracy siedzę po godzinach i jeszcze jej za to dziekuje? :o Najpierw Zachraniarka do Piki ... :o Tera Pika z Evelina ... :o Czy Wam siem cuś nie 'pomerdało'? :roll: :oops: a co, zazdrościsz? 8) Bila, Pika :o Znowu wracamy do 'współzawodnictwa' w pracy ? :o a coś taki zdziwiony? :o Boisz się że nie nadązysz? 8) Quote
zachraniarka Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 czasami może poszukać jakiejś odmiany a nie tylko ludzi w krzaczorach :roll: Czasami? :roll: Ja poszukiwanie ludzi zostawiam Hugusiowi, a sama skupiam sie wyłącznie na odmianach. Na ostatnim treningu z poszukiwań, Huguś wracał z odnalezioną osobą, a ja z odnalezioną odmianą grzybków, znaczy sie maślaczkami :D Evelina trafiłaś prosto w moje serce! Ja kocham psie nosy! :iloveyou: Nachętniej bym je kolekcjonowała, a swój zbiór zamieściłabym na ścianie i każdy nos z osobna codziennie bym na dobranoc ucałowała lub pieszczotliwie uszczypnęła.. :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 czasami może poszukać jakiejś odmiany a nie tylko ludzi w krzaczorach :roll: Czasami? :roll: a ja z odnalezioną odmianą grzybków, znaczy sie maślaczkami :D to sie teraz maślaczek nazywa? :roll: Ja kocham psie nosy! :iloveyou: To masz jeszcze :lol: Nachętniej bym je kolekcjonowała, a swój zbiór zamieściłabym na ścianie i każdy nos z osobna codziennie bym na dobranoc ucałowała lub pieszczotliwie uszczypnęła.. :lol: :lol: :lol: :shocked!: odcinałabys psom nosy i wieszała na ścianie, żeby se poszczypać ? :icon_roc: Quote
BeataK Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 niektorzy wieszaja rogi a inni by chcieli nosy no no no co to sie dzieje :wink: Quote
zachraniarka Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 to sie teraz maślaczek nazywa? :roll: czasem Muchomorek 8) :shocked!: odcinałabys psom nosy i wieszała na ścianie, żeby se poszczypać ? :icon_roc: Nooooo tak.. bo jak nos jest przytwierdzony do psa, to się trudniej szczypie, przecież to normalne. Coś nie tak pani psycholog? :niewiem: Ps. Dzięki za nosy! :D Quote
Samba Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Kunaaaa.... Wam tez nie wysyla DoGo powiadomien o nowych postach od niedzieli??? :evilbat: ps.Evelinko, bowskie oczy i bowski nosss (rozumiem, ze odklejony od tych oczu?) Quote
Evelina Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Zamiast OKA widzem, w tym miejscu, :o :evil: czerwony krzyżyk - IMAGE :lol: Czerwony krzyżyk, po francusku :roll: znaczy ... ? :roll: :wink: Widzisz krzyzyk, bo poprzedni avatar zostal z serwera usuniety. Tak wygladaja duchi, krzyzyk na nich sie stawia :lol: A czerwony krzyzyk po francusku, jak sie dobrze przetlumaczy, bedzie w dalszym ciagu oznaczal czerwony krzyzyk. :wink: Evelinko : dziekuję :calus: Calusek w zupelnosci wystarczy :wink: Przy glowce wole za bardzo nie majstrowac :oops: A co na to Twój TZ ? :roll: On mowi tak : Dzidzia, przy swojej glowce lepiej nie majstruj, zostaw to mnie :roll: Evelinatrafiłaś prosto w moje serce! Ja kocham psie nosy! :iloveyou: Nachętniej bym je kolekcjonowała, a swój zbiór zamieściłabym na ścianie i każdy nos z osobna codziennie bym na dobranoc ucałowała lub pieszczotliwie uszczypnęła.. :lol: :lol: :lol: Ja tez mam do nochala mojej psicy wielka slabosc. :D A sprobuj teraz powiedziec, ze mam ladny nosek :evil: :wink: :lol: Alez nikt nie śmie mówić, ze masz ładny nosek :roll: Bo on jest sliczny 8)Dobra, ale wiesz ile on pudru wymaga ? :oops: Twojemu puder tez by sie przydal :roll: Kunaaaa....Wam tez nie wysyla DoGo powiadomien o nowych postach od niedzieli??? :evilbat: Do mnie nie wysyla, bo sem nie ustawila 8) Evelinko, bowskie oczy i bowski nosss (rozumiem, ze odklejony od tych oczu?)Nie odklejony, tylko ciag dalszy tych oczu :roll:Widze, ze tez sobie dekor zmienilas . Jak patrze na niego to mnie usypia :lol: A swoj nochal tez wstaw :lol: Quote
Miga Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Dwa dni temu byłam u dentysty. Wskoczyłam w termin mamy, bo jest przeziębiona. Ząb ten co kiedyś, juz mnie przestał boleć, to poszłam niby profilaktycznie. Usiadłam w fotelu, dentystka przejrzała moją szczęnę, po czym stwierdziła, że przez te kilka lat, co nie miałam potrzeby chodzić, bo nic mi nie dolegało nazbierało się kilka ząbków do leczenia :( Zajęła się narazie jednym... myślałam, że mi tą machiną do mózgu przewierci. W gabinecie trzymała się dzielnie, ale jak wyszłam to mi się autentycznie jak dziecku zachciało płakać ;(. Straśnie mnie bolało :((( Jeszcze kilka wizyt z tym zębem, i kolejne z nastepnymi. Jeszcze nigdy mnie tak nie dręczono w gabinecie stomatologicznym ;-) Mam wielką ochotę w ogóle już tej pani,( choć bardzo miłej) nie odwiedzać. Mówiąc delikatnie, przeszłam chwile zgrozy w tamtym miejscu. Mam tylko nadzieję, że kolejne wizyty będą przyjemniejsze. Nadzieja matką głupich.... Quote
aleb Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Ja to teraz chodzę co 2 tygodnie, a niekiedy co miesiąc do dentysty :( Niestety muszę... Ostatnio załozyła mi plombę Quote
PIKA Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 to sie teraz maślaczek nazywa? :roll: czasem Muchomorek 8) Jak widac trza uważac na okazje :roll: :shocked!: odcinałabys psom nosy i wieszała na ścianie, żeby se poszczypać ? :icon_roc: Nooooo tak.. bo jak nos jest przytwierdzony do psa, to się trudniej szczypie, przecież to normalne. Coś nie tak pani psycholog? :niewiem: Nie, no wszystko w porządku :roll: Sadystka :evilbat: Przy glowce wole za bardzo nie majstrowac :oops: A co na to Twój TZ ? :roll: On mowi tak : Dzidzia, przy swojej glowce lepiej nie majstruj, zostaw to mnie :roll: To Twój TZ jest fryzjerem? :o A sprobuj teraz powiedziec, ze mam ladny nosek :evil: :wink: :lol: Alez nikt nie śmie mówić, ze masz ładny nosek :roll: Bo on jest sliczny 8)Dobra, ale wiesz ile on pudru wymaga ? :oops: Twojemu puder tez by sie przydal :roll: A po co? :roll: ja lubiam takie z letka wilgotne i świecące :roll: W gabinecie trzymała się dzielnie,.. Dentyska? :o Przy takim pacjencie wcale się pochwalom nie dziwię :roll: :lol: Quote
Madziorek Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Dwa dni temu byłam u dentysty. Wskoczyłam w termin mamy, bo jest przeziębiona. Ząb ten co kiedyś, juz mnie przestał boleć, to poszłam niby profilaktycznie. Usiadłam w fotelu, dentystka przejrzała moją szczęnę, po czym stwierdziła, że przez te kilka lat, co nie miałam potrzeby chodzić, bo nic mi nie dolegało nazbierało się kilka ząbków do leczenia :(Zajęła się narazie jednym... myślałam, że mi tą machiną do mózgu przewierci. W gabinecie trzymała się dzielnie, ale jak wyszłam to mi się autentycznie jak dziecku zachciało płakać ;(. Straśnie mnie bolało :((( Jeszcze kilka wizyt z tym zębem, i kolejne z nastepnymi. Jeszcze nigdy mnie tak nie dręczono w gabinecie stomatologicznym ;-) Mam wielką ochotę w ogóle już tej pani,( choć bardzo miłej) nie odwiedzać. Mówiąc delikatnie, przeszłam chwile zgrozy w tamtym miejscu. Mam tylko nadzieję, że kolejne wizyty będą przyjemniejsze. Nadzieja matką głupich.... Oj współczuję bardzo :-? . Szkoda, że nie mieszkasz w Wawce bo ja mam teraz super dentystkę - nic nie boli i chodzę do niej bez strachu, a muszę się przyznać, że jeżeli chodzi o wizyty u stomatologa to ja zawsze tchórz byłam :roll: Quote
aleb Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 W gabinecie trzymała się dzielnie,.. Dentyska? :o Przy takim pacjencie wcale się pochwalom nie dziwię :roll: :lol: Albo ona ją trzymała :cunao: Quote
zachraniarka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 :shocked!: odcinałabys psom nosy i wieszała na ścianie, żeby se poszczypać ? :icon_roc: Nooooo tak.. bo jak nos jest przytwierdzony do psa, to się trudniej szczypie, przecież to normalne. Coś nie tak pani psycholog? :niewiem: Nie, no wszystko w porządku :roll: Sadystka :evilbat: Jaka sadystka? przecież bym odcinała w znieczuleniu.. miejscowym :evillaug: Quote
Samba Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 A swoj nochal tez wstaw :lol: A psze barrrrzo. :D ps. kuna, zmienili cytowanie z gornej belki na dolna, i o malo co, nie zacytowalabym samej siebie... :o :o :o Quote
Samba Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Czyj to nos? :-? Jakiego psa? Samby! 8) Ona uparcie i skrycie ma "winter nose" przez caly okragly roczek :lol: :lol: :lol: Ale jasny nos u biszkopta nie jest wada dyskwalifikujaca :fadein: Quote
PIKA Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Jaka sadystka? przecież bym odcinała w znieczuleniu.. miejscowym :evillaug: Ale bys odcinała Quote
Recommended Posts