Czarna Kafka Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Bardzo mi przykro z powodu Zygusia... Chciałam zadeklarować 10 zł na Jego nowe życie, ale nie zdążyłam. W tej sytuacji proszę o przekazanie mojej deklaracji (10 zł/m-c) na Marsa Quote
Agnieszka103 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Bardzo mi przykro z powodu Zygusia... Jeśli jest szansa pomóc Marsowi to proszę moją deklarację przenieść na niego Quote
agat21 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Zygusiu... nie zdążyłyśmy pomóc. Tak przykro.Wierzę, że biegasz szczęśliwy za TM. Wierzę, że czujesz ile dobrych ludzi chciało Ci pomóc, że czujesz ciepło w serduszku gdziekolwiek jesteś... Oczywiście ratujmy Marsa póki nie jest za późno - moją wpłatę weźcie dziewczyny na Marsa Quote
monika083 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Zygusiu tak mi przykro... Pomozcie Marsowi..by nie bylo za pozno, moja deklaracja dla niego. Quote
Panna Marple Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Zygusiu...:( moja jednorazowa na Marsa, oczywiście Quote
Malgoska Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Nie do uwierzenia. Żadna z Was nie widziała go przed założeniem wątku? Przecież przez telefon oni mogą mówić wszystko. Czy ktoś sprawdził czy teraz na prawdę nie żyje? Ktoś tam był? Co to za schronisko? Ten drugi psiak strasznie biedny. Może jemu się uda. :( Quote
Martika&Aischa Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Zyguś odszedł jakiś czas temu. Niestety pracownik schroniska nie podał tego naszej wolontariuszce, a ona, nie wiedząc, nie ściągnęła Zygusia ze strony. Strona jest aktualizowana zgodnie z informacjami, które otrzymujemy od pracowników schroniska. Strasznie mi przykro. To był jeden z moich faworytów. Yolanovi wstawiła Marsa. - wiem, ze jest w stanie gorszym niż pokazują zdjęcia. Jeżeli mozecie przenieść na niego deklaracje... Zosiu czy macie w okolicy zaufany hotel czy DT gdzie możecie zabrac biedaka i jak najszybciej wdrożyc leczenie???Musimy pomóc Marsowi bo to przecież obraz nędzy i rozpaczy :( Quote
Martika&Aischa Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Nie do uwierzenia. Żadna z Was nie widziała go przed założeniem wątku? Przecież przez telefon oni mogą mówić wszystko. Czy ktoś sprawdził czy teraz na prawdę nie żyje? Ktoś tam był? Co to za schronisko? Ten drugi psiak strasznie biedny. Może jemu się uda. :( Schronisko w Cieszynie. Quote
b-b Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Szkoda, że nie udało się mu pomóc. Połowa dochodu z bazarku, która miał dostać Zygusia pójdzie na Maksia. Jak będę miała chwilkę to zrobię mu banerek :) Quote
koja Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Przykro z powodu Zygusia... Oczywiście moją deklarację przeznaczam na Marsa. Quote
Gusiaczek Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Zyguś odszedł jakiś czas temu. Niestety pracownik schroniska nie podał tego naszej wolontariuszce, a ona, nie wiedząc, nie ściągnęła Zygusia ze strony. Strona jest aktualizowana zgodnie z informacjami, które otrzymujemy od pracowników schroniska. Strasznie mi przykro. To był jeden z moich faworytów. Yolanovi wstawiła Marsa. - wiem, ze jest w stanie gorszym niż pokazują zdjęcia. Jeżeli mozecie przenieść na niego deklaracje... Odszedł "jakiś" czas temu bo i żył .... "jakoś" ...... Quote
bela51 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Zobaczyłam zdjecia Marsa i serce mi pęka. Oby jemu udało sie pomoc... Jesli znajdzie sie dla niego jakis kąt to postaram sie wpałcic cos w styczniu. Quote
agusiazet Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Bardzo żal Zygusia:( Moje deklaracje niech idą na Marsa:) Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Dziewczynki pięknie Wam za wszystko dziękujemy ...mam nadzieję że uda nam się pomóc temu biedakowi :( Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Szkoda, że nie udało się mu pomóc. Połowa dochodu z bazarku, która miał dostać Zygusia pójdzie na Maksia. Jak będę miała chwilkę to zrobię mu banerek :) b-b dziękuję kochana :calus: Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Zosiu czy macie w okolicy zaufany hotel czy DT gdzie możecie zabrac biedaka i jak najszybciej wdrożyc leczenie???Musimy pomóc Marsowi bo to przecież obraz nędzy i rozpaczy :( przypomnę się ...tu czas działa na niekorzysc a ten psiak potrzebuje pomocy na Cito !!! Quote
Anula Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Właśnie też to chciałam napisać.Marsowi potrzebna natychmiastowa pomoc.Może być tak,że drugiemu psiakowi też nie zdąży się pomóc.W moim odczuciu Mars potrzebuje natychmiastowej diagnostyki i leczenia.Biedny Mars. Quote
Tianku Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Zygusiu :candle: :shake: strasznie smutno :( zrobiłam przelew dla Biedaczka Marsa Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Rozmawiałam z Emiś mogła by przyjąc biedaka i wdrożyc leczenie w lecznicy Lupus. Ale potrzebuje informacji o Marsie. Wielkośc? schorzenia ? czy nie ma odczynów zapalnych skóry czy innego zaraźliwego paskudztwa. Dobrze by było aby dziewczyny mające jakikolwiek kontakt z tym schronem zarezerwowały Marsa. Obyśmy się nie dowiedziały po weekendzie że psiaka już nie ma. Czarno to wszystko widzę niestety. Dlatego tu trzeba już działac i nie ma na co czekac. Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 skleiłam na szybko bazarek dla Marsa. Wszystko w Kup Teraz. Zapraszamy :) http://www.dogomania.com/forum/topic/144530-misz-masz-i-wszystko-w-kt-zapraszamy-1812-2000/?p=15953356 Quote
yolanovi Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Zygusiu :candle: :shake: strasznie smutno :( zrobiłam przelew dla Biedaczka Marsa Kochana, dziękujemy Quote
paula_t Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Marticzko,jestem na zaproszenie. Poootwornie smutno, że nie udało się pomóc Zygusiowi i odszedł sam, w schronisku...Nigdy nie mogę się z tym pogodzić...:( Podaj proszę numer konta, wpłacę jakiś grosik na Marsa, może chociaż jemu uda się pomóc. Quote
Recommended Posts