Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie konfirm, bo osoby, które wpłacały pieniążki wpłacały na psiaka radysowego.

Nie wiem, jak by to zostało odebrane, gdybym zabrała tego szczeniaczka, a nie psiaka schroniskowego.

Poza tym dla szczeniaczka prowadzę rozmowy z potencjalnym domem tymczasowym.

Posted

Nie konfirm, bo osoby, które wpłacały pieniążki wpłacały na psiaka radysowego.

Nie wiem, jak by to zostało odebrane, gdybym zabrała tego szczeniaczka, a nie psiaka schroniskowego.

Poza tym dla szczeniaczka prowadzę rozmowy z potencjalnym domem tymczasowym.

Rozumiem :). Ciesze się,że szczeniorek ma szansę na DT. Bardzo lubię takie pręgusy :). Ba, ale jakich psów ja nie lubie ;) ?

Posted

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to jutro przyjedzie TITO.
Zadzwoniłam i zarezerwowałam go na jutro, a dziewczyny, które jeżdżą robić zdjęcia przywiozą go w drodze powrotnej do Warszawy. A z Warszawy od razu do hoteliku do Skierniewic.
Nie sposób jest wybrać i być zadowolonym z tej decyzji :(, bo zaraz patrzę na inne i serce się kraje. Ale wszystkim nie da rady pomóc. Przynajmniej nie jednocześnie :(
Oto TITO:

• Upvote 1
Posted

Cudowne wiadomości :)
Więcej takich poprosimy :)

a proszę bardzo - do adopcji poszedł tez Pedro - jeszcze nie był tu ogłaszany ;)

11209469_382647315255823_737100251730819
11295636_382647341922487_378721024876216

a z dziewczynami w droge powrotną zabrały się: TITO, SZISZA i IZYDA

i kolejna setka została dzisiaj obfocona...
Posted

Nie bylo nas pare dni a tu takie nowinki, cieszymy sie z nowych domkow i trzymamy kciuki za wszystkie bidulki aby Jak najszybciej znalazly domki......
Florentyno jestes wspaniala !

Posted

Kochane, moje mam pytanie, w sumie to do Kejciu, ile zostało nam jeszcze pakietów? Dziewczyny robiły nowe zdjęcia, ale może spróbujmy ponowić ogłoszenia wszystkim od początku? tym najstarszym? co o tym myślicie?

Posted

okolo 20 nie wiem kto obsluguje pocztę psyzradys - bo tam wysyłam imię ogloszonego psa i numerek - w domku dokładnie sprawdzę :)

głównie Alicja (PSYzRADYS na dogo), ew. ja.

Posted

rasa wiodąca z ostatniego weekendu (spośród tej setki kolejnych):

Mała Bądź Średnia Młodziutka Suczka Kochana Ale Nie Potrafiąca Chodzić Na Smyczy.

...mamy takich dużo - typ adopcyjny, do szybkiej adopcji, zanim zdziczeją do reszty.

Posted

Zostało 20 pakietów - mam jeszcze kilka psiaków do ogłoszenia bo wczoraj dostałam maile od Nutusi - jak się skończą napiszemy i podam link do bazarku gdyby ktoś chciał zasponsorować złotówkowe pakiety :)